Tartalomjegyzék

Steven Gerrard
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 16, 2005 10:09 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jah, és ha jól tudom akkor 4-0 lett Sad Elképesztő ez a Wigan... épphogy kikap a chelsea-től, utána meg beleszalad egy négyesbe a manutd-től... pedig nagy szolgálatot tettek volna ha mondjuk mind a két meccs x ... Hát ez van de szégényeknek még a sorsolásuk is durva.
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 15, 2005 7:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
redwhitekop írta:
Jah, legalább a BL-TVery Happy
na nem.. de azért egy FA-kupában jó lenne minél tovább maradni.

Nem lehetetlen, az F.A. kupa simán meglehet, bár én félek a Luton Towntól, jobb lett volna inkább az Arsenal, v a MU, ellenük talán több esélyünk lenne Very Happy

bociefcé nyert a wigan ellen, ezzel ők a másodikak. De mi majd hozzuk halasztott meccseinket:)

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 14, 2005 9:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:

Nem lehetetlen, az F.A. kupa simán meglehet, bár én félek a Luton Towntól, jobb lett volna inkább az Arsenal, v a MU, ellenük talán több esélyünk lenne Very Happy

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 14, 2005 6:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 14, 2005 12:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
morti írta:
Gerrard a csapat motorja, nélküle 100szorta nehezebb lenne...Én azt mondom, hogy idén talán megérdemelte volna az Aranylabdát...Ronaldinho, Lampard és Gerrard egy szinten játszottak, de én mégis a Gerrardnak adtam volna... Laughing

Nagyon remélem, hogy sikeres szezonunk lesz (hiszen egyelőre még bármi lehet belőle), és jövőre ő kapja már meg.

tuti ő kapja, kizárt h ronaldinho megint megszerezze, Lampard meg túlságosan balfasz hozzá. Csak minden menjen a rendes kerékvágásban, Stevie maradjon itt, hozza az eddigi játékát, nyerjünk vmi trófeát (a klub vb-n kivül), és meglesz.

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 9:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

morti írta:
Gerrard a csapat motorja, nélküle 100szorta nehezebb lenne...Én azt mondom, hogy idén talán megérdemelte volna az Aranylabdát...Ronaldinho, Lampard és Gerrard egy szinten játszottak, de én mégis a Gerrardnak adtam volna... Laughing

Nagyon remélem, hogy sikeres szezonunk lesz (hiszen egyelőre még bármi lehet belőle), és jövőre ő kapja már meg.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 8:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
kisowen
Stylefan

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 7:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!!!!!!!!!!!!!! Itt is!!!!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Vissza az elejére
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 06, 2005 2:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia KISOWEN!!!!!!!!!!!! Laughing Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 3:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

SZerintem, Gerrard helyezése az aranylabda szavazáson reális, lehet ,hogy Lampardnál jbb játékos, de itt az döntött, hogy év közben a csapata mit ért el, és valljuk, meg,Lampard és társai többre vitték ezúttal, még akkor is, ha a LIverpool megnyerte a bl-t!!!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
atez írta:
Kirky írta:
Azt értem, hogy egy csapatot hogy és miért lehet kedvelni... Azt is tudom ,hogy lehet valakit utálni a tettei miatt, de én személy szerint nem utálom Lampardot azért mert nem a poolban játszik... Azzal egyet értek, hogy Gerrard jobb nála, sztem ez nem is kérdés, számomra is meglepő volt h Gerrard Lampard mögé szorult, de ha utálom attól még nekem nem lsz jobb... És mivel ő is angol ezért nem tudom utálni Sad Murinnnyót annál inkább Very Happy

Csakhogy én nem azért utálom Lampardot mert a cselziben játszik. Amugy is az utóbbi időben nagy lett a pofája, és nekem az se túl szimpatikus, h West Ham nevelésként csókolgatja a Chelsea címert, miközben simán átment volna a MU-hoz, ha abri nem duplázza meg a fizetését. Tehát egy gerinctelen aljas féreg, és mégegyszer mondanám h az egész családja West Ham drukker, ő meg ezalatt bizonygatja h mennyire imádja a Chelsea-t. Ergo egy kibaszott zsoldos, és az olyanokat gyűlölöm, sajnálom, de ez van. Most jöhecc azzal h sok ilyen van a világon, de ennyire átlátszóan azért senkinek sincs pofája ezt ennyire nyiltan vállalni. de ez az én véleményem, remélem senkit se bántottam meg vele, mert nem szándékoztam

Ráadásul az apja ízig-vérig a "kalapácsosok" híve volt.
Az pedig köztudott, hogy a Chelsea mekkora riválisa a West Hamnek.
Volt is botrány, mikor eligazolt.
s azt hiszem, nyugodt szívvel eligazol a nyáron, ha akkora ajánlatot kap.

Pontosan, ugyhogy ezzel zárjuk is le a Lampard ügyet, kár időt pazarolni rá

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Kirky írta:
Azt értem, hogy egy csapatot hogy és miért lehet kedvelni... Azt is tudom ,hogy lehet valakit utálni a tettei miatt, de én személy szerint nem utálom Lampardot azért mert nem a poolban játszik... Azzal egyet értek, hogy Gerrard jobb nála, sztem ez nem is kérdés, számomra is meglepő volt h Gerrard Lampard mögé szorult, de ha utálom attól még nekem nem lsz jobb... És mivel ő is angol ezért nem tudom utálni Sad Murinnnyót annál inkább Very Happy

Csakhogy én nem azért utálom Lampardot mert a cselziben játszik. Amugy is az utóbbi időben nagy lett a pofája, és nekem az se túl szimpatikus, h West Ham nevelésként csókolgatja a Chelsea címert, miközben simán átment volna a MU-hoz, ha abri nem duplázza meg a fizetését. Tehát egy gerinctelen aljas féreg, és mégegyszer mondanám h az egész családja West Ham drukker, ő meg ezalatt bizonygatja h mennyire imádja a Chelsea-t. Ergo egy kibaszott zsoldos, és az olyanokat gyűlölöm, sajnálom, de ez van. Most jöhecc azzal h sok ilyen van a világon, de ennyire átlátszóan azért senkinek sincs pofája ezt ennyire nyiltan vállalni. de ez az én véleményem, remélem senkit se bántottam meg vele, mert nem szándékoztam

Ráadásul az apja ízig-vérig a "kalapácsosok" híve volt.
Az pedig köztudott, hogy a Chelsea mekkora riválisa a West Hamnek.
Volt is botrány, mikor eligazolt.
s azt hiszem, nyugodt szívvel eligazol a nyáron, ha akkora ajánlatot kap.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
Hát remélem Kirkland beverekedi magát anglia kezdőcsapatába... MEgérdemelné. Amúgy meg az íreknek én is szurkoltam, akkoriban nagy Robbie Keane és MAtt Holland fan lettem(persze a Liverpool után) Elég gáz de egy nevet sem tudnék mondani a Wigan játékosai közül Smile

én tudok párat, de végülis tökmindegy. Kirkland pedig sajnos azért nem fog a kezdőbe kerülni mert folyton sérült, és ezért vérzik a szívem, mert egy nagyon tehetséges, és nagyon szimpatikus srác, de annyira porcelánból van mindene, h nem lesz soha világklasszis kapus. De inkább ne legyen igazam

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát remélem Kirkland beverekedi magát anglia kezdőcsapatába... MEgérdemelné. Amúgy meg az íreknek én is szurkoltam, akkoriban nagy Robbie Keane és MAtt Holland fan lettem(persze a Liverpool után) Elég gáz de egy nevet sem tudnék mondani a Wigan játékosai közül Smile
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
Hát igen a világ és európa versenyek... Emléxem mikor Seaman félpályáról "benyelt" gólja miatt nem nyertük meg 2002-ben... Azért azt még blöki a kiskutya is kifejelte vna Very Happy Utána már nem állították volna meg azt az angol válogatottat. EB-n sem volt szerencséjük, szóval itt az ideje!

na ja, kár h a britek közül már csak ők vannak, de mindegy is, hajrá anglia. Monnyuk azért örültem volna még írországnak, a multkori vébén kurva jól tolták

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Következő
14 / 18 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.