| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Szomb. Okt. 28, 2006 5:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha Rafa számításai bejönnek,akkor a téli szezonba sokat faraghatunk a hátrányból és az év 2. részén fogunk jók lenni,amig a többi csapat kifullad. _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Okt. 28, 2006 1:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ügyes vagy holló...
Amugy a témához annyit tennék hozzá hogy szerintem hülyeség a rotációt okolni a gyenge szezonért, mert Rafa nagyon jól mondja, enélkül nem lehet végigcsinálni egy évadot. Ha nem rotálna, akkor meg az lenne a baj tavasszal hogy túl fáradt mindenki meg hogy miért nem használja ki ezt a nagy keretet ami van neki. Meg azt se felejtsük hogy nyáron mindenki örömmel fogadta hogy ennyire bővült a keret mert így van variációs lehetőség, tehát lehet rotálni ami jó. Szoval aki fikázza a rotációs rendszert az egy idióta. Egyedül az a probléma hogy mostanában keveset játszatja Crouchot, meg idegenben gyakran bátortalanul állítja ki a csapatot, de ennyi _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Szomb. Okt. 28, 2006 12:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Rafael Benitez, a Liverpool menedzsere úgy gondolja, hogy az általa használt rotációra szükség van a Premier Leagueben.
"Minden nagycsapat használja a rotációt. 11 játékos nem bír végig 60 meccset. Nálunk még nem minden játékos érett arra, hogy akár a meccsek 50%-án pályára lépjen. Ha megszokják, hogy rotálódik a csapat, akkor eredményesek leszünk. Sokan büntetésnek veszik, hogy kihagyom őket a csapatból, pedig jó lenne, ha megértenék, hogy ez az ő érdekük." - mondta Benitez a skysports.com-nak. _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Csüt. Szept. 21, 2006 3:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nem azt mondtam hogy rajta múlnak, hanem a csapaton..aminek ő is része... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Szept. 20, 2006 7:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | ateznek igaza van...viszont sztem nem teljesen...hiszen az edző is a csapat része
sztem itt most nem egyszerűen csak egyéni hibákról van szó... |
Sztem Rafa nem tehet semmitről, annyi a dolga h összeszedjen egy ütőképes csapatot, elmondja nekik, h mit csináljanak, a többi már tényleg nem rajta múlik. Rafa a lehető többet megteszi, ha nem nyer a csapat az nem az ő hibája, ha nincsenek formában ő nem tud kimenni a pályára és focizni. Buzdítani kell őket .bíztati és nem feladni. Rafa nagy taktikus, tudja mit csinál, egyetlenegy hibája volt eddig, az az Fa-kupa meccs, amit nem vett annyira komolyan és kiesett a csapat. Egyébkén zseniális edző és tényleg nem rajta múlnak a vereségek. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Szept. 20, 2006 1:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ateznek igaza van...viszont sztem nem teljesen...hiszen az edző is a csapat része
sztem itt most nem egyszerűen csak egyéni hibákról van szó... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 8:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Fowler13 írta: | | atez írta: | | Fowler13 írta: | | LFC5 írta: | | már nagyon rég láttam ilyen idegesnek mint ma. a meg nem adott titzinél azt hittem emgveri a másik játékvezetőt... |
azért láccik h már ő is nejezen viseli az eredménytelenséget.....
de h ez változzon azért neki is sok mindent kellene tennie |
Nem ismerem a gondolkodásmódodat, de el vagy tévedve. Rafa nem tehet erről a hullámvölgyről, ő csak annyit tehet h felkészíti a csapatot, összeállítja a taktikát, amit maradéktalanul meg is csinált, megvoltak a helyzetek, és az ellenfél is csak akor került helyzetbe ha valaki hibázott. Rafa mindent megtett amit tud, ő tehet erről a legkevésbé, nem rúghat gólt gerrard helyett, nem szerelheti a csatárt carra helyett. |
ok...cdsak ugy mondtam
baj?rem h nem
de azért nem lehet mindent a szerencsére fogni |
Nem baj, nem kell mindig bocsánatot kérni meg ilyenek.
Jah, és nem fogtam semmit a szerencsére, csak azt mondtam h Rafa nem belsőzheti be a labdát Kuyt helyett |
ok....akkor bocsánatkérés visszavonva  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 7:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | atez írta: | | Fowler13 írta: | | LFC5 írta: | | már nagyon rég láttam ilyen idegesnek mint ma. a meg nem adott titzinél azt hittem emgveri a másik játékvezetőt... |
Nem ismerem a gondolkodásmódodat, de el vagy tévedve. Rafa nem tehet erről a hullámvölgyről, ő csak annyit tehet h felkészíti a csapatot, összeállítja a taktikát, amit maradéktalanul meg is csinált, megvoltak a helyzetek, és az ellenfél is csak akor került helyzetbe ha valaki hibázott. Rafa mindent megtett amit tud, ő tehet erről a legkevésbé, nem rúghat gólt gerrard helyett, nem szerelheti a csatárt carra helyett. |
ok...cdsak ugy mondtam
baj?rem h nem
de azért nem lehet mindent a szerencsére fogni |
Nem baj, nem kell mindig bocsánatot kérni meg ilyenek.
Jah, és nem fogtam semmit a szerencsére, csak azt mondtam h Rafa nem belsőzheti be a labdát Kuyt helyett _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 6:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Fowler13 írta: | | LFC5 írta: | | már nagyon rég láttam ilyen idegesnek mint ma. a meg nem adott titzinél azt hittem emgveri a másik játékvezetőt... |
ok...cdsak ugy mondtam
baj?rem h nem
de azért nem lehet mindent a szerencsére fogni _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 12:35 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | LFC5 írta: | | már nagyon rég láttam ilyen idegesnek mint ma. a meg nem adott titzinél azt hittem emgveri a másik játékvezetőt... |
Nem ismerem a gondolkodásmódodat, de el vagy tévedve. Rafa nem tehet erről a hullámvölgyről, ő csak annyit tehet h felkészíti a csapatot, összeállítja a taktikát, amit maradéktalanul meg is csinált, megvoltak a helyzetek, és az ellenfél is csak akor került helyzetbe ha valaki hibázott. Rafa mindent megtett amit tud, ő tehet erről a legkevésbé, nem rúghat gólt gerrard helyett, nem szerelheti a csatárt carra helyett. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Vas. Szept. 17, 2006 9:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | már nagyon rég láttam ilyen idegesnek mint ma. a meg nem adott titzinél azt hittem emgveri a másik játékvezetőt... |
de h ez változzon azért neki is sok mindent kellene tennie _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Szept. 17, 2006 9:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
már nagyon rég láttam ilyen idegesnek mint ma. a meg nem adott titzinél azt hittem emgveri a másik játékvezetőt... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Csüt. Szept. 14, 2006 2:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Beniteznek most telt be a pohár Tőle szokatlan módon nyilatkozott ma a kézfogásos hisztériáról. Nem nagyon értem. Ha azt a majmot legyőztük akkor illik odamenni a győzteshez és kezet fogni. De ez megint csak arra jó nekik, hogy mindennel legyen foglalkozva csak a focival ne. Mocskos eszközei a sztárcsapatnak 723. rész. _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 12:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
Rafa on cricket.
Rák tudja milyen régi a videó, de ez a pali eszméletlen nagy arc. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 10:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem fogja, egy álom vált valóra számára, ráadásul ez az ő nagy lehetősége hogy világhírű játékos legyen és ne csak PL körökben ismerjék el. Jól tudja azt is hogy Rafa nem tűri a visszapofázást, és nincs olyan hülye hogy összebalhézzon vele. Nem lesz gondunk Bellamyval. Egyébként nekem azért tetszik hogy akármi történik a pályán, már azonnal mondja a magáét, de nem pofátlanul, mint Robben vagy Diouf. Nagyon jó arc _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|