| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Szept. 15, 2006 8:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | atez írta: | | Fowler13 írta: | | atez írta: | Sly, mi gyaurok vagyunk, nem értünk hozzá, hagyjuk az F1-et a szakértőkre, ebben a topikban nem látnak minket szívesen.  |
dehogynem sőt sztem Sly forma1 szakértő...legalábbis annak vettem ki |
De az ellenállás nem szűnik meg  |
és ezért is jó egy fórum..megvitatni a nézeteinket  |
de ha klaj nem engedi...  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Szept. 15, 2006 8:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Fowler13 írta: | | atez írta: | Sly, mi gyaurok vagyunk, nem értünk hozzá, hagyjuk az F1-et a szakértőkre, ebben a topikban nem látnak minket szívesen.  |
De az ellenállás nem szűnik meg  |
és ezért is jó egy fórum..megvitatni a nézeteinket  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Szept. 15, 2006 8:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | atez írta: | Sly, mi gyaurok vagyunk, nem értünk hozzá, hagyjuk az F1-et a szakértőkre, ebben a topikban nem látnak minket szívesen.  |
ugyan, klaj megmondta h nem az, és ha autósportról van szó, az ő szava szent
De az ellenállás nem szűnik meg  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Szept. 15, 2006 8:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Sly, mi gyaurok vagyunk, nem értünk hozzá, hagyjuk az F1-et a szakértőkre, ebben a topikban nem látnak minket szívesen.  |
dehogynem sőt sztem Sly forma1 szakértő...legalábbis annak vettem ki _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Pént. Szept. 15, 2006 8:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sly, mi gyaurok vagyunk, nem értünk hozzá, hagyjuk az F1-et a szakértőkre, ebben a topikban nem látnak minket szívesen.  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Szept. 15, 2006 6:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
na csak boncasztalra kerültem én is
amugy azt már tudhatnátok rólam, hogy az erdeményt elismerem de, hogy nekem ki szimpatikus az az elért eredménytől tök független _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Szept. 15, 2006 5:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
jobb is
sztem meg főleg Sly fejezzez be mert nem tudja miket beszél _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Pént. Szept. 15, 2006 5:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
te sly, nem izgat a forma-1, de sumaher 97-ben nem lett világbajnok, akor JV volt. Csak gondoltam ezt megjegyzem.
Jah, és tök édi hogy így lehet marakodni azon h az egyik pöcs ezt meg azt mondott egy másik pöcsről.
Jólvan befejeztem  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Szept. 15, 2006 4:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sly csak sajnálni tudlak, amiért egy talpnyaló köcsögnek szurkolsz/ védessz meg, aki pénzért gondolkodás nélkül otthagyja a világbajnok csapatát
és Alonsonak sokkal több vaj van a füle mögött mint Schuminak
és méghvmi akárki akármit mond akkor is MS a világ legjobb versenyzője
ezt senki sem cáfolhatja meg _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Szept. 14, 2006 8:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
kedves Klaj!
itt van újból a cikk http://www.a5.hu/cikkek/2/17339.shtml
de mivel konkrétan itt sincsen leírva, hogy mit tett leirom: '94-ben az utlsó futamon a pont versenyben vezettet MSch mögötte nem sokkal volt lemaradva Hill, de mivel az ez elötti 4 futamon Sch nem szerzett egy pontot sem és olyan szar volt a benetton alatta, hogy esélye sem lett volna nyerni vagy Hill elött végezni godolt egyet és telibe verte Hill autóját igy szerezte az első vb győzelmét, ilyen manőver biztosította MSch '97-ben szerzett vb győzelmét de akkor már a JV ellen tette meg. ez az én olvasatomban csalás sőt versenybiztomsági szempontból is kétséges, és ilyen tettek után ő hozz létre egy olyan szervezettet ami a pilóták biztonságat preferálja röhej és messzemenő pofátlanság nem az, hogy Alonso kimondja azt amit gondol mert MSch még erre sem képes. _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Csüt. Szept. 14, 2006 7:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | Fowler13 írta: | Jó...akkor téma áthelyezve igen,Massa nagyon visszahuzodo volt idén...igy sztem nagyon jó társa lesz Kimi-nek
alonso meg majd megbaszhatja magát a Merci-nél  |
alig várom h felrobbanjon a motorja...amúgy meg ha nem..akor én dobok neki 1-2 kézigránátot:)  |
gonosz vagy...de ellenségekkel igy kell bánni  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Csüt. Szept. 14, 2006 7:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | Jó...akkor téma áthelyezve igen,Massa nagyon visszahuzodo volt idén...igy sztem nagyon jó társa lesz Kimi-nek
alonso meg majd megbaszhatja magát a Merci-nél  |
alig várom h felrobbanjon a motorja...amúgy meg ha nem..akor én dobok neki 1-2 kézigránátot:)  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Csüt. Szept. 14, 2006 7:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jó...akkor téma áthelyezve igen,Massa nagyon visszahuzodo volt idén...igy sztem nagyon jó társa lesz Kimi-nek
alonso meg majd megbaszhatja magát a Merci-nél  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Csüt. Szept. 14, 2006 7:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | Klaj írta: | | szívemből beszéltetek...2007től pedig Go Kimi&FElipe |
sztem itt szinte mindeki ennek a párosnak fog szurkolni(én is)  |
Hát igen.Én is nekik drukkolok majd,mert tökre szerények mind a ketten.Igazi sportemberek,mint én .Jó kis páros. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Csüt. Szept. 14, 2006 7:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | szívemből beszéltetek...2007től pedig Go Kimi&FElipe |
sztem itt szinte mindeki ennek a párosnak fog szurkolni(én is)  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|