| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 6:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | | atez írta: | | Szerintem Rafa egyértelműen jobb nála. Mourinho olyan kerettel dolgozik tulajdonképp amilyennel akar, úgy azért könyebb, Rafa közben tizedannyiból épít csapatot, és tartja a lépést vele, és mint látjátok már kétszer is megvertük őket egymás után. Muri nem egy nagy edző, csak mindig jó csapatot kap maga alá. A Porto is azért elég erős volt amikor vele nyert UEFA-t meg BL-t |
Szerintem is jobb Benitez de egy Ballackkal v Sevcsenkoval sem lesz könnyebb a bajnokság és ugyan annyit kell dolgozni nekik is csak többet kér értük a menedzserük mindenesetre most ugyanazt a szart épitik londonban mint madridban |
Ha igy folytatják akkor a cselzinek is az lesz a jövője mint a madridnak:qrva erős keret,de szart sem ér.
Én mindenesetre igazán reélem h ez lesz _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 6:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Szerintem Rafa egyértelműen jobb nála. Mourinho olyan kerettel dolgozik tulajdonképp amilyennel akar, úgy azért könyebb, Rafa közben tizedannyiból épít csapatot, és tartja a lépést vele, és mint látjátok már kétszer is megvertük őket egymás után. Muri nem egy nagy edző, csak mindig jó csapatot kap maga alá. A Porto is azért elég erős volt amikor vele nyert UEFA-t meg BL-t |
Szerintem is jobb Benitez de egy Ballackkal v Sevcsenkoval sem lesz könnyebb a bajnokság és ugyan annyit kell dolgozni nekik is csak többet kér értük a menedzserük mindenesetre most ugyanazt a szart épitik londonban mint madridban |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 6:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem Rafa egyértelműen jobb nála. Mourinho olyan kerettel dolgozik tulajdonképp amilyennel akar, úgy azért könyebb, Rafa közben tizedannyiból épít csapatot, és tartja a lépést vele, és mint látjátok már kétszer is megvertük őket egymás után. Muri nem egy nagy edző, csak mindig jó csapatot kap maga alá. A Porto is azért elég erős volt amikor vele nyert UEFA-t meg BL-t _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 4:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Persze értem.
Részeges Karatemester
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 4:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | | Fowler13 írta: | | Hollósi Attila írta: | | Az lehet,de sajna nincs mögötte egy orosz dollármiliárdos. |
Ez igaz ,ehhez van egy jó képem,de nem tom belinkelni. |
basszus!miért nem? |
Master Cardos (Klaj küldte)
mutatja a liverpool szurkolokat-van ami megfizzethetetlen
cselzí cimer-és minden másra ott a Mastercard
remélem érted  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 4:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | Hollósi Attila írta: | | Az lehet,de sajna nincs mögötte egy orosz dollármiliárdos. |
Ez igaz ,ehhez van egy jó képem,de nem tom belinkelni. |
basszus!miért nem? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 4:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | | Az lehet,de sajna nincs mögötte egy orosz dollármiliárdos. |
Ez igaz ,ehhez van egy jó képem,de nem tom belinkelni. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 4:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Az lehet,de sajna nincs mögötte egy orosz dollármiliárdos. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 3:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | | Szerintem a Mourinho nagyképű a Terryvel együtt,de azt sajnos el kell ismerni,hogy nem rossz edző. |
Jahh,muringyó jó edző,de Benitez akkor is jobb  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 2:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Szerintem a Mourinho nagyképű a Terryvel együtt,de azt sajnos el kell ismerni,hogy nem rossz edző. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 9:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Fowler13 írta: | | atez írta: | | Fowler13 írta: | | atez írta: | | azaz, legyetek büszkék, szerintem ez ránk nézve nagyon égő mert ez nem más emberek mint egy szemét vicc. Bin Laden egy baszott arab terrorista. |
Tom. Kapják el aztán végezzák ki a picsába!!!Erről télleg nem kellet volna ide irni |
Áh, már tuti meghalt, csak valamiért titkolják. Az amcsik minden egyes helyet, ahol kis esély is van rá hogy ott lehet, porig bombáztak mindennel. Ha még él akkor tuti kriptonitot eszik reggelire |
Hát remélem is h már meghalt mert ő a világ legszemetebb embere(murinnyó után)  |
Mourunho nem szemét csak retardált. Ráadásul az agya még mindig egy 6 éves gyerek szintjén van |
6????szetem alacsonyabban _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 6:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | atez írta: | | Fowler13 írta: | | atez írta: | | azaz, legyetek büszkék, szerintem ez ránk nézve nagyon égő mert ez nem más emberek mint egy szemét vicc. Bin Laden egy baszott arab terrorista. |
Tom. Kapják el aztán végezzák ki a picsába!!!Erről télleg nem kellet volna ide irni |
Áh, már tuti meghalt, csak valamiért titkolják. Az amcsik minden egyes helyet, ahol kis esély is van rá hogy ott lehet, porig bombáztak mindennel. Ha még él akkor tuti kriptonitot eszik reggelire |
Hát remélem is h már meghalt mert ő a világ legszemetebb embere(murinnyó után)  |
Mourunho nem szemét csak retardált. Ráadásul az agya még mindig egy 6 éves gyerek szintjén van _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 5:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Fowler13 írta: | | atez írta: | | azaz, legyetek büszkék, szerintem ez ránk nézve nagyon égő mert ez nem más emberek mint egy szemét vicc. Bin Laden egy baszott arab terrorista. |
Hát remélem is h már meghalt mert ő a világ legszemetebb embere(murinnyó után)  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 5:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | atez írta: | | azaz, legyetek büszkék, szerintem ez ránk nézve nagyon égő mert ez nem más emberek mint egy szemét vicc. Bin Laden egy baszott arab terrorista. |
Áh, már tuti meghalt, csak valamiért titkolják. Az amcsik minden egyes helyet, ahol kis esély is van rá hogy ott lehet, porig bombáztak mindennel. Ha még él akkor tuti kriptonitot eszik reggelire _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 5:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | azaz, legyetek büszkék, szerintem ez ránk nézve nagyon égő mert ez nem más emberek mint egy szemét vicc. Bin Laden egy baszott arab terrorista. |
Tom. Kapják el aztán végezzák ki a picsába!!!Erről télleg nem kellet volna ide irni _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|