| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 7:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nem bírtam kihagyni  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 7:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Alonso nem megy sehova... a real maradjon nyugton!  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 7:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Red írta: | | Alonso iránt érdeklődik a Real Madrid,de szerintem nem fogják megszerezni. |
A Real Madrid elmehet a jó ****** nénikéjébe! Utálom hogy mindenkire kivetik a hálójukat  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 7:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Alonso iránt érdeklődik a Real Madrid,de szerintem nem fogják megszerezni. _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 04, 2006 12:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ezt jegyzőkönyvbe is vesszük!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Pént. Feb. 03, 2006 4:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ok, ha bejön elmek jósnak megígérem!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Feb. 03, 2006 3:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
jó lenne! Így legyen és akkor már jósnak is elmehetsz! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Pént. Feb. 03, 2006 2:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
a cselzi ellen meg lőnek mindketten 1-1 gólt s meg van oldva...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

|
Elküldve: Pént. Feb. 03, 2006 12:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Ez mindenkivel megeshet. És mind2 játékos már sokszor bizonyította hogy miért is ők a Liverpool legjobb játékosai. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Feb. 03, 2006 11:23 am Hozzászólás témája: |
|
|
Héj...
ne bántsátopk már légyszi Steviet...de most télleg...
kérlek titeket...
egyszer rúgott egy öngólt és kész..megtörtént...
De Xabi is rúgott...na de mind1
:DGo REds!!
azé a cselzí ellen ez egy csöppet gáz lenne.. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Feb. 02, 2006 10:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: |
Nem gondoltam volna hogy pont ez a pasas fog öngólt lőni bármelyik meccsen. Ez olyan mintha Gerrard rúgna gólt nekünk
|
Az is megesett már sajnos, éppen egy nem is olyan távoli Ligakupa-döntőben...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

|
Elküldve: Csüt. Feb. 02, 2006 7:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem gondoltam volna hogy pont ez a pasas fog öngólt lőni bármelyik meccsen. Ez olyan mintha Gerrard rúgna gólt nekünk
Majd a Chelsea ellen korrigálhat egy jó kis 35-40 méteres góllal
Xabi a király!  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Feb. 02, 2006 5:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | Köszönöm atez hogy kifejtetted a véleményemet
Tényleg így gondoltam ahogy ő leírta Nem csak Xabi-ról van szó a témát illetően hanem akármelyik más idegenlégiós bármelyik más csapatban. Amikor pl. Maccát megkérdezték a Real Madridról ő is azt válaszolta hogy mindig is szerette volna kipróbálni magát a királyi gárdában. Remélem érthető voltam  |
örülök h nem okoztam csalódást hölgyem  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 10:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm atez hogy kifejtetted a véleményemet
Tényleg így gondoltam ahogy ő leírta Nem csak Xabi-ról van szó a témát illetően hanem akármelyik más idegenlégiós bármelyik más csapatban. Amikor pl. Maccát megkérdezték a Real Madridról ő is azt válaszolta hogy mindig is szerette volna kipróbálni magát a királyi gárdában. Remélem érthető voltam  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 8:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| tataMata írta: | | LFC5 írta: | | tataMata írta: | | atez írta: | | Valamilyen szinten igaza van, mert tényleg mindenki ezt mondja. És nem hinném h egy olyan baszk fiu, mint xabi világéletében arról álmodik h egyszer a Premier League-ben játsszon. De lehet h nem igy van |
Miért ne lehetett az az álma h a premier leagueban jáccon?Ez a legjobb bajnokság a világon. És ebben van a világ legjobb csapata a Pool és a legjobb szurkolók is itt vannak. |
Egyetértek Ez igaz!
GO REDS! |
ÓÓÓ!!!Azt nem írtam oda h a KOP a legjobb tábor, de hát ez teljesen egyértelmű.  |
Az igaz amit mondasz, de spanyolországban azért az ilyesmiről máshogy vélekednek. Arról nem is beszélve h baszkföldön a futballszeretőknek csak két csapat létezik, az Atletic Bilbao, és a Real Sociedad, tehát Xabi nem épen olyan közegben nőtt fel, ahol belé verik az angol futball iránti szeretetet. Persze, lehet h gy-két évvel az idejövetele előtt már felfigyelt arra h milyen jó az angol foci, de nem hiszem akkor se h mindig erre vágyott. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|