| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
TZO Stylefan

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 9:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | Az új királya a csapatnak Morientes mekkora labdát adott neki a második félidő vége felé. Ha az bemegy az nem lett volna semmike  |
Így van! De nem gond, lő párat ezen a Klub VB-n... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 7:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az új királya a csapatnak Morientes mekkora labdát adott neki a második félidő vége felé. Ha az bemegy az nem lett volna semmike  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Dec. 11, 2005 5:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor oks! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Dec. 11, 2005 1:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Hát csak úgy jön oda, hogy te lemorbidoztad azt a kijelenteést, h a BL döntőn GArcia-t csak akkor mutatták közelről mikor a kapuból kivette a labdát és én erre írtam, h előfordul az ilyen mikor az ember legemlékeztesebb mozdulata ez. Nah és ennek az okaként, h mért játszott gyengén én arra gondoltam h mivel ő jutatta tovább a csapatot a Juve és a Chelsea ellen is, előfordulhat h azért nem ment neki a döntőben, mert jobban figyeltek rá... NAh valami iylesmi  |
ja, már értem  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Dec. 11, 2005 12:34 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szép megmozdulás volt ma az a gólpassz:P _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 11:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát csak úgy jön oda, hogy te lemorbidoztad azt a kijelenteést, h a BL döntőn GArcia-t csak akkor mutatták közelről mikor a kapuból kivette a labdát és én erre írtam, h előfordul az ilyen mikor az ember legemlékeztesebb mozdulata ez. Nah és ennek az okaként, h mért játszott gyengén én arra gondoltam h mivel ő jutatta tovább a csapatot a Juve és a Chelsea ellen is, előfordulhat h azért nem ment neki a döntőben, mert jobban figyeltek rá... NAh valami iylesmi  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TZO Stylefan

|
Elküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 5:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nyert a Pool a Boro ellen.
Morientes 2-őt lőtt és Lucsó adta az első gólnál Moro-nak a gólpaszt  _________________ Go Liverpool, Go Lucsó |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 12:23 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | nemis!
Még az ellen vezetésekor lőtt góljainknál ő szedte ki a labdát a hálóból! Akkor mutatta a kamera közelről!  |
ez egy elég morbid vicc volt [/quote]
Annyira azért nem volt morbid sztem és egyet értek vele, de ez teljesen elfogadható, van iylen h valakire jobban figyelnek egy meccsen, de így a többieknek több hely maradt... Sztem a Milan játékosai féltek tőle... Vagy az is lehet h akkor tényleg gyenge volt... De az már elmúlt és most megint egész jó! [/quote]
most mi van? hogy jön a morbid viccelődéshez az h luis garciára vigyáztak a védők?vagy én vagyok megint hülye?  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Pént. Dec. 09, 2005 11:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nemis!
Még az ellen vezetésekor lőtt góljainknál ő szedte ki a labdát a hálóból! Akkor mutatta a kamera közelről! [/quote]
ez egy elég morbid vicc volt [/quote]
Annyira azért nem volt morbid sztem és egyet értek vele, de ez teljesen elfogadható, van iylen h valakire jobban figyelnek egy meccsen, de így a többieknek több hely maradt... Sztem a Milan játékosai féltek tőle... Vagy az is lehet h akkor tényleg gyenge volt... De az már elmúlt és most megint egész jó!  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TZO Stylefan

|
Elküldve: Pént. Dec. 09, 2005 9:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem nem tünt el annyira. Az első félidőben amikor Nesta "kezezett" akkor is a kapu felé tört és volt még egy pár helyzete csak nem találta el a labdát normálisan  _________________ Go Liverpool, Go Lucsó |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Pént. Dec. 09, 2005 7:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Kirky írta: | Igaz a Bl menetelést neki köszönhetjük de a döntőben nagyon eltűnt  |
nemis!
Még az ellen vezetésekor lőtt góljainknál ő szedte ki a labdát a hálóból! Akkor mutatta a kamera közelről!  |
ez egy elég morbid vicc volt  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Dec. 09, 2005 4:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Igaz a Bl menetelést neki köszönhetjük de a döntőben nagyon eltűnt  |
nemis!
Még az ellen vezetésekor lőtt góljainknál ő szedte ki a labdát a hálóból! Akkor mutatta a kamera közelről!  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Csüt. Dec. 08, 2005 7:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igaz a Bl menetelést neki köszönhetjük de a döntőben nagyon eltűnt  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Dec. 08, 2005 6:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amikor nagy kedvencem eligazolt, nem is tudtam, hogy mit gondoljak erről a fazonról, aki a mezét kapta...
Hát.. kellemesen csalódtam! Lucsót remek játékosnak ismertem meg, és nagy csapatember, teljes szívből küzd a poolért. A BL-menetelést pedig nagyrészt neki (is) köszönhetjük! _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|