| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Feb. 24, 2006 11:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
...igen...én is nagyon sajnálom Momot...
LFC5 elküldenéd azt a képet nekem emailben ami az avatárodban van????
klajo14@freemail.hu
kösziki szépen előre is
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 8:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igen a sérülése elég súlyos, azt olvastam, hogy még a látását is elveszítheti! Gyógyulj meg Sissoko! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 9:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ma tényleg jól teljesített, és sztem lőni is fog hamarosan ha úgy adódik, csak még nincs elég önbizalma. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 7:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ma nálam a meccs embere volt!!!Magához képest ő nyújtotta a legtöbbet! Magához képest nagyon kevés labdát adott el, megint végigrobotolt és még sárgát se kapott...Nagyon jó vétel volt!Hamann utódja megvan...Bár ma megmutatta az "öreg", hogy őt sem lehet ám még leírni...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 7:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én pont azt vettem észre a legutóbbi 2 meccsen, hogy mintha össze szedte volna magát. Hasznosabban játszik, kevesebb labdát ad el.
Azt nem értem amikor olyan szitu van a 16-os előtt, hogy lövőhelyzet, sose próbál kapura rúgni, mindig lepasszolja a labdát... _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 11:06 am Hozzászólás témája: |
|
|
nincs formába karácsony óta.Talán a bejgli miatt. De sztem is naon jó játékos lesz képességei és adottságai megvannak hozzá. Passza pontatlanok de még elég fiatal és sokat fejlődhet. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Szer. Feb. 15, 2006 7:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én egy nagyon jó képességű játékosnak tartom, de még kell neki idő...harcos, odaér mindenhova...csak még ész nélküli és technikailag is fejlődhetne, valamint nem lát túl jól a pályán...a passzai neki mennek a legtöbbször rossz helyre...
De nagyon jó lesz ő!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Kedd. Feb. 14, 2006 11:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ilyet még nem írtam de Sissoko jó játékos sztem! Csak meg kellene tanítani, h a foci az nem kamikáze alapon megy... össze vissza kiugrál mint ha királyom királyom adjkatonát játszanának... Ezeket elhagyná talán hasznos is lehetne... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 8:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
szerintem is pihi kéne most Momonak, az lesz a legjobb, most csak egyre gyengébben játszik _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 8:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | | VAgy akár Kromkamp lehetne jobb szélen a középpályán... Nem sokat játszott eddig de volt néhány jó beadása az alatt is... |
akár.
többre mennénk vele, mint most szegény momóval. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 5:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
VAgy akár Kromkamp lehetne jobb szélen a középpályán... Nem sokat játszott eddig de volt néhány jó beadása az alatt is... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 3:24 pm Hozzászólás témája: Re: Mohamed Sissoko |
|
|
| @myliverpool@ írta: | Én figyeltem a srácot a valenciában is,de ott nem durváskodott annyit mint itt!Rafának vmit tennie kellene,mert ez igy nem lesz jó!Ha sárgát kap,utána már a szívbajt hozza ránk hogy ki ne állítsák!  |
Ráadásul jó lenne mellőzni már egy kicsit, jobbra kipróbálni lucsót, vagy Kromkampot jobb hátvédnek, Finnant meg - miért is ne- jobb középnek. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 10:49 am Hozzászólás témája: Mohamed Sissoko |
|
|
Én figyeltem a srácot a valenciában is,de ott nem durváskodott annyit mint itt!Rafának vmit tennie kellene,mert ez igy nem lesz jó!Ha sárgát kap,utána már a szívbajt hozza ránk hogy ki ne állítsák!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|