Tartalomjegyzék

Mohamed Sissoko
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 24, 2006 11:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

...igen...én is nagyon sajnálom Momot...
LFC5 elküldenéd azt a képet nekem emailben ami az avatárodban van????
klajo14@freemail.hu
kösziki szépen előre is
Very Happy
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 8:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen a sérülése elég súlyos, azt olvastam, hogy még a látását is elveszítheti! Gyógyulj meg Sissoko!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 6:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Úgy néz ki, hogy nagyon súlyos a sérülése...
http://home.skysports.com/list.asp?hlid=365892&CPID=8&clid=&lid=&title=Fears+grow+for+Sissoko

ez azért nem bíztató... Confused Nagyon nem jönne jól ha most kiesne a csapatból...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 9:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma tényleg jól teljesített, és sztem lőni is fog hamarosan ha úgy adódik, csak még nincs elég önbizalma.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 7:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma nálam a meccs embere volt!!!Magához képest ő nyújtotta a legtöbbet! Magához képest nagyon kevés labdát adott el, megint végigrobotolt és még sárgát se kapott...Nagyon jó vétel volt!Hamann utódja megvan...Bár ma megmutatta az "öreg", hogy őt sem lehet ám még leírni... Wink Laughing
Vissza az elejére
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 7:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én pont azt vettem észre a legutóbbi 2 meccsen, hogy mintha össze szedte volna magát. Hasznosabban játszik, kevesebb labdát ad el.

Azt nem értem amikor olyan szitu van a 16-os előtt, hogy lövőhelyzet, sose próbál kapura rúgni, mindig lepasszolja a labdát...
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 11:06 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nincs formába karácsony óta.Talán a bejgli miatt.Smile De sztem is naon jó játékos lesz képességei és adottságai megvannak hozzá. Passza pontatlanok de még elég fiatal és sokat fejlődhet.
Vissza az elejére
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 15, 2006 7:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én egy nagyon jó képességű játékosnak tartom, de még kell neki idő...harcos, odaér mindenhova...csak még ész nélküli és technikailag is fejlődhetne, valamint nem lát túl jól a pályán...a passzai neki mennek a legtöbbször rossz helyre...
De nagyon jó lesz ő!!
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 14, 2006 11:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ilyet még nem írtam de Sissoko jó játékos sztem! Csak meg kellene tanítani, h a foci az nem kamikáze alapon megy... össze vissza kiugrál mint ha királyom királyom adjkatonát játszanának... Ezeket elhagyná talán hasznos is lehetne...
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 8:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szerintem is pihi kéne most Momonak, az lesz a legjobb, most csak egyre gyengébben játszik

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 8:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
VAgy akár Kromkamp lehetne jobb szélen a középpályán... Nem sokat játszott eddig de volt néhány jó beadása az alatt is...

akár.
többre mennénk vele, mint most szegény momóval.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 5:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

VAgy akár Kromkamp lehetne jobb szélen a középpályán... Nem sokat játszott eddig de volt néhány jó beadása az alatt is...
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 3:24 pm    Hozzászólás témája: Re: Mohamed Sissoko Hozzászólás az előzmény idézésével

@myliverpool@ írta:
Én figyeltem a srácot a valenciában is,de ott nem durváskodott annyit mint itt!Rafának vmit tennie kellene,mert ez igy nem lesz jó!Ha sárgát kap,utána már a szívbajt hozza ránk hogy ki ne állítsák! Evil or Very Mad

Ráadásul jó lenne mellőzni már egy kicsit, jobbra kipróbálni lucsót, vagy Kromkampot jobb hátvédnek, Finnant meg - miért is ne- jobb középnek.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
@myliverpool@
Reserve

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 10:49 am    Hozzászólás témája: Mohamed Sissoko Hozzászólás az előzmény idézésével

Én figyeltem a srácot a valenciában is,de ott nem durváskodott annyit mint itt!Rafának vmit tennie kellene,mert ez igy nem lesz jó!Ha sárgát kap,utána már a szívbajt hozza ránk hogy ki ne állítsák! Evil or Very Mad
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.