| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 11:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Csilla írta: | Reméljük Kromkamp nem követi a példáját. Találjunk ki neki valami becenevet mert állandóan leírni ezt a billentyűtörő nevet...  |
az a baj h szegénynek a neve még a becézésre is alkalmatlan, nagyon nehéz találni vmi jót. talán kroey, vagy kromki. Sőt, megvan, mostantól janinak hivom, az jó  |
A jani az tényleg nagyon jó  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 10:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | Reméljük Kromkamp nem követi a példáját. Találjunk ki neki valami becenevet mert állandóan leírni ezt a billentyűtörő nevet...  |
az a baj h szegénynek a neve még a becézésre is alkalmatlan, nagyon nehéz találni vmi jót. talán kroey, vagy kromki. Sőt, megvan, mostantól janinak hivom, az jó  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 10:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Reméljük Kromkamp nem követi a példáját. Találjunk ki neki valami becenevet mert állandóan leírni ezt a billentyűtörő nevet...  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Jan. 31, 2006 8:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Pellegrino az tényleg ótvar fos volt, emléxem amikor a southampton elleni meccsen az első gólt ugy kaptuk h rárugta a csatárra a labdát, és ugy került az gólhelyzetbe. Meg voltak hasonló hülyeségei, még jó h rafa mihamarabb megszabadult attól a szerencsétlentől _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Kedd. Jan. 31, 2006 8:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igaz!!!De arra jó volt, hogy tudtak egy kicsit pihenni hátul a többiek...Pellegrino amúgy is csak fél évre jött anno, de elég is volt belőle annyi...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

|
Elküldve: Kedd. Jan. 31, 2006 8:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kromkamp nekem is szimpi, de nem láttuk sokat játszani így nem tudunk még igazán véleményt mondani a teljesítményéről.
Ami Josemit illeti tényleg rossz választás volt, meg az a portugál v spanyol középhátvéd, hogy is hívták... P betűvel kezdődött...
Pellegrino??? Na az is botrány rossz volt. _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 5:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Josemi helyett minsőgési igazolás az biztos...Meg ha megnézzük, hogy mi mennyiért vettük Josemit, a villareal meg mennyieért vette Kromkampot van egy kis különbség...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 4:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sztem az lesz h Kromkamp lesz jobbhátvéd, Finnan meg jobboldali középpályás, sztem ez jól működne. Az viszont biztos h Kromkamp nagyon jó vétel , mert akárki akármit mond, Josemi szar volt. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 4:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Tényleg jól játszott, és kíváncsi leszek, hogy ha ő is formába lendül, akkor Benítez mester Finnant vagy Kromkampot játszatja e majd...De amit tegnap művelt a Kromkamp az tényleg jó volt!Csak így tovább! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 1:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Azért nem szeretném elkiabálni, de Rafa egész ügyes játékosokat hozott ide most teljesen tök ingyen! Sztem Kromkamp jól játszott tegnap... sőt marha jól, már amenynit én láttam a meccsből. |
Tényleg jól nyomta, reméljük megtartja ezt a formát továbbra is. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 1:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azért nem szeretném elkiabálni, de Rafa egész ügyes játékosokat hozott ide most teljesen tök ingyen! Sztem Kromkamp jól játszott tegnap... sőt marha jól, már amenynit én láttam a meccsből. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 5:12 pm Hozzászólás témája: Jan Kromkamp |
|
|
remélem hamarosan bemutatkozik úgy is a csapatban h nem pár percet kap... Szurkolok neki... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|