| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 5:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | | Hollósi Attila írta: | | Egy ujonc csapatot egy bajnokesélyes Poolnak mindenképp meg kellett volna vernie.Ha meg nincs az a befújt büntető,akkor lehet,hogy most 0 pontunk lenne.Nagyon rossz a kezdés,de reméljük,hogy a folytatás jobb lesz.Csak a helyzeteket kellene kihasználni. |
ha egy kis csapatot anglia legeredményesebb klubjával hozza össze a sorsolás ráadásul pont a szezon első mérközésén akkor az a klub ugy fog küzdeni mintha bl döntöt játszana a másik oldalon viszont elég volt az kis figyelmetlenség a szabadrúgásnál és egy kis balszerencse az utolsó pillanatokban, és aki ismei az angol bajnokságot az tudja, hogy ott aztán mindig van meglepő erdmény csak emlékezzünk arra, hogy tavaly a wigan a tavaszi rajtot még az 5. helyről kezdte és hol végzett most csak azért ciki mert megint nem mi vagyunk akihez igazodnia kell többi bajnok aspiránsnak |
Így van. Egyébként érdekes, ma belegondoltam, hogy nem az a szar sorsolás, ha kezdésnek egy Chelseat kapunk, hanem pont az ha egy újonc csapatot a saját pályáján. Szerintem a trágya se tudta volna őket legyőzni _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 5:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
1etértek Sly:) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 4:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | | Egy ujonc csapatot egy bajnokesélyes Poolnak mindenképp meg kellett volna vernie.Ha meg nincs az a befújt büntető,akkor lehet,hogy most 0 pontunk lenne.Nagyon rossz a kezdés,de reméljük,hogy a folytatás jobb lesz.Csak a helyzeteket kellene kihasználni. |
ha egy kis csapatot anglia legeredményesebb klubjával hozza össze a sorsolás ráadásul pont a szezon első mérközésén akkor az a klub ugy fog küzdeni mintha bl döntöt játszana a másik oldalon viszont elég volt az kis figyelmetlenség a szabadrúgásnál és egy kis balszerencse az utolsó pillanatokban, és aki ismei az angol bajnokságot az tudja, hogy ott aztán mindig van meglepő erdmény csak emlékezzünk arra, hogy tavaly a wigan a tavaszi rajtot még az 5. helyről kezdte és hol végzett most csak azért ciki mert megint nem mi vagyunk akihez igazodnia kell többi bajnok aspiránsnak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 3:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | | LFC5 írta: | | Fowler13 írta: | | LFC5 írta: | Hát hallottam a tegnapi meccseredményekről és tiszta ideg voltam... Össze kel szednünk magunkat és össze is fogjuk szedni, több pontot nem szabad veszíteni, holnap remélem jól fogunk játszani, visszatérnek majd akik a Sheff.United ellen nem játszottak, Finnan, Alonso, Garcia is.
Na GO REDS! |
Nagyon remélem h visszataérnek,ők alapemberek,nélkülük nem egésza csapat. |
Rafa azt mondta, hogy a barátságos meccsek miatt pihentette őket, mert nem akart kockáztatni, és valószínűnek tartom hogy már láthatjuk őket. Ha nem is lesz mindehárom kezdő, 1-2 biztos. Erős csapatot kell kiküldeni mert a haifának elég egy gólt lőni és nyerni. És akkor mi kestünk... erős kezdő crouch is tuti kezdeni fog... |
Alonso nagyon hiányzot de hát nem lehet kibirni évi 70 80 meccset ugyhogy megértem hogy pont a sheff. ellen pihentetet egypár alap embert Benitez
de az biztos, hogy nem nagyon lehet több ilyen baki különben... de hiszen tudjátok  |
Mindenképpen kell pinhentetni játékosokat,és ez e Sheffield ellen még bele is férhet de fontosabb meccsekem már nem . _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 3:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Egy ujonc csapatot egy bajnokesélyes Poolnak mindenképp meg kellett volna vernie.Ha meg nincs az a befújt büntető,akkor lehet,hogy most 0 pontunk lenne.Nagyon rossz a kezdés,de reméljük,hogy a folytatás jobb lesz.Csak a helyzeteket kellene kihasználni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 1:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | Fowler13 írta: | | LFC5 írta: | Hát hallottam a tegnapi meccseredményekről és tiszta ideg voltam... Össze kel szednünk magunkat és össze is fogjuk szedni, több pontot nem szabad veszíteni, holnap remélem jól fogunk játszani, visszatérnek majd akik a Sheff.United ellen nem játszottak, Finnan, Alonso, Garcia is.
Na GO REDS! |
Rafa azt mondta, hogy a barátságos meccsek miatt pihentette őket, mert nem akart kockáztatni, és valószínűnek tartom hogy már láthatjuk őket. Ha nem is lesz mindehárom kezdő, 1-2 biztos. Erős csapatot kell kiküldeni mert a haifának elég egy gólt lőni és nyerni. És akkor mi kestünk... erős kezdő crouch is tuti kezdeni fog... |
Alonso nagyon hiányzot de hát nem lehet kibirni évi 70 80 meccset ugyhogy megértem hogy pont a sheff. ellen pihentetet egypár alap embert Benitez
de az biztos, hogy nem nagyon lehet több ilyen baki különben... de hiszen tudjátok  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 12:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | LFC5 írta: | Hát hallottam a tegnapi meccseredményekről és tiszta ideg voltam... Össze kel szednünk magunkat és össze is fogjuk szedni, több pontot nem szabad veszíteni, holnap remélem jól fogunk játszani, visszatérnek majd akik a Sheff.United ellen nem játszottak, Finnan, Alonso, Garcia is.
Na GO REDS! |
Rafa azt mondta, hogy a barátságos meccsek miatt pihentette őket, mert nem akart kockáztatni, és valószínűnek tartom hogy már láthatjuk őket. Ha nem is lesz mindehárom kezdő, 1-2 biztos. Erős csapatot kell kiküldeni mert a haifának elég egy gólt lőni és nyerni. És akkor mi kestünk... erős kezdő crouch is tuti kezdeni fog... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 12:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | Hát hallottam a tegnapi meccseredményekről és tiszta ideg voltam... Össze kel szednünk magunkat és össze is fogjuk szedni, több pontot nem szabad veszíteni, holnap remélem jól fogunk játszani, visszatérnek majd akik a Sheff.United ellen nem játszottak, Finnan, Alonso, Garcia is.
Na GO REDS! |
Nagyon remélem h visszataérnek,ők alapemberek,nélkülük nem egésza csapat. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 12:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát hallottam a tegnapi meccseredményekről és tiszta ideg voltam... Össze kel szednünk magunkat és össze is fogjuk szedni, több pontot nem szabad veszíteni, holnap remélem jól fogunk játszani, visszatérnek majd akik a Sheff.United ellen nem játszottak, Finnan, Alonso, Garcia is.
Na GO REDS! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 9:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
| SchKar írta: | | Szerintem ez csak egészséges optimizmus! Menni fog meglátod! |
Hát remélem.Legyél csak optimista az egy jó dolog,de ne bizzuk annyira el magunkat.Én csak óvaintek mindenkit,csak jó akarok. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SchKar Stylefan
Csatlakozott: 2006.07.26. Szerda 22:06 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 9:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem ez csak egészséges optimizmus! Menni fog meglátod! _________________ GO Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 9:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
| SchKar írta: | Nem lesz itt gond! A játék tényleg nem volt az igazi de a helyzeteink így is megvoltak! Viszont azokat be kéne lőni! Holnap bedaráljuk a maccabit szombaton meg a west ham-et és kész!
Go Reds! |
Ámen |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 9:45 am Hozzászólás témája: |
|
|
| SchKar írta: | Nem lesz itt gond! A játék tényleg nem volt az igazi de a helyzeteink így is megvoltak! Viszont azokat be kéne lőni! Holnap bedaráljuk a maccabit szombaton meg a west ham-et és kész!
Go Reds! |
Ne bizzuk el magunkat ,mert ez volt a baj szombaton is. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SchKar Stylefan
Csatlakozott: 2006.07.26. Szerda 22:06 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 9:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem lesz itt gond! A játék tényleg nem volt az igazi de a helyzeteink így is megvoltak! Viszont azokat be kéne lőni! Holnap bedaráljuk a maccabit szombaton meg a west ham-et és kész!
Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 8:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Hát a fasz kivan, nem igaz hogy a trágya, és a zsidóbérencek is kiütéssel nyertek. Eddig nem igazán borított ki a tegnapi döntetlen, de a tények ismeretében már nagyon idegesít.
Azért az érdekes, hogy Rooneyka nemhogy nem bántotta ronit, de még ott ölelgette miután gólt lőtt. Ennyit láttam az egész meccsből, jobb dolgom volt  |
A rúni is csk csinálta a fesztivált a vébén h rola irjanak az ujságok.Ami tény h C ronáldó egy faszfej,mert azért igy elbánni a csapattársával és barátjával.... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|