| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Dec. 01, 2005 12:36 am Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Kirky írta: | | Mit vártok a Sunderland elleni meccstől??? |
0-2...
Megkockáztathatjuk. |
Ha minden tippem ilyen simán jönne be...
Ezt bizony eltaláltam...
Ezt már reggel éreztem  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Nov. 30, 2005 10:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hehehe VEZETÜNK!  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Nov. 30, 2005 9:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Juuuj, adják a meccset a tevében
Go Pool! _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

|
Elküldve: Szer. Nov. 30, 2005 9:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sorry, kicsit (újra)kezdő vagyok fórumozás terén, máshova írtam amit ide kellett volna. A lényeg hogy Riise a KIRÁLY
A Sunderlandet meg kell verni, de tavaly is belefutottunk olyan bugyuta pontvesztésekbe... Bízom a legjobbakban  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mad1Dan Stylefan
|
Elküldve: Szer. Nov. 30, 2005 1:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem nyerünk a Sunderland ellen és végre Crouch is betalál!!!!!!
Forever Pool!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bídzsé Reserve
Csatlakozott: 2005.08.24. Szerda 12:28 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Elküldve: Szer. Nov. 30, 2005 9:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Kirky írta: | | Mit vártok a Sunderland elleni meccstől??? |
0-2...
Megkockáztathatjuk. |
Négyet rúgunk és kapunk egyet. Végre nagyon látványos lesz a támadójátékunk!  _________________ Forever 'Pool! Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Nov. 30, 2005 9:03 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | | Mit vártok a Sunderland elleni meccstől??? |
0-2...
Megkockáztathatjuk. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

Csatlakozott: 2005.07.18. Hétfő 11:22 Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Nov. 29, 2005 8:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | | Mit vártok a Sunderland elleni meccstől??? | Ezt még kérded? Csak is győzelmet! _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Kedd. Nov. 29, 2005 2:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mit vártok a Sunderland elleni meccstől??? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Nov. 27, 2005 10:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Azt nem mondtam, h nem pótoltam be De kössz, és a többieknek is figyelmébe ajánlom a letöltéseknél a tegnapi Riise gólt mert érdemes megnézni... |
Jó lett a történelmi rész bővítése! Köszi!
Már rendeztem a helyére  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Nov. 27, 2005 12:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azt nem mondtam, h nem pótoltam be De kössz, és a többieknek is figyelmébe ajánlom a letöltéseknél a tegnapi Riise gólt mert érdemes megnézni... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Nov. 27, 2005 11:36 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Ezaz! NYertünk megint és gólt sem kaptunk... Az zavart egyedül, h kb. két perccel a gól után értem haza és kezdtem el nézni a meccset De megint 3 pont és ez a lényeg  |
Letöltés...
De, igen, a lényeg a három pont. Crouch meg majd a Sunderland ellen  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Vas. Nov. 27, 2005 1:49 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ezaz! NYertünk megint és gólt sem kaptunk... Az zavart egyedül, h kb. két perccel a gól után értem haza és kezdtem el nézni a meccset De megint 3 pont és ez a lényeg  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Nov. 26, 2005 9:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát akkor elégedettek lehetünk, és 1-el nyertünk:D
És ki lőtte??? Riissssssse!  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Szomb. Nov. 26, 2005 1:22 am Hozzászólás témája: |
|
|
Igaz, hogy nem megy neki a gólgyártás, az is lehet h én rosszul láttam a Betis elleni mecset, de sztem ha megnézed az összefoglalót, amit a letöltések között megtalálsz, akkor rájöhetsz h azért nem fejelik el előle túl gyakran... Igaz a teljes meccset én sem láttam mert közbe-közbe elaludtam Most megyünk a MAn.City-hez, jó lenne ha REina megint nem kapna gólt és mi rúgnánk egy 3-4et... NAh jó én elégedett leszek azzal is ha 1 góllal nyerünk. Csak nyerjünk... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|