| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Hogy végzünk a BLben? |
| Nyerünk! |
|
70% |
[ 14 ] |
| Döntősök leszünk de azt elveszítjük :( |
|
0% |
[ 0 ] |
| Elődöntő |
|
10% |
[ 2 ] |
| Negyeddöntő |
|
20% |
[ 4 ] |
| Nyolcaddöntő |
|
0% |
[ 0 ] |
| Csoport 3. hely és UEFA kupa indulás |
|
0% |
[ 0 ] |
| Csoport 4. hely és Bye bye :( |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Összes szavazat : 20 |
|
| Szerző |
Üzenet |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 10:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Ha a BL döntőbe jutunk akkor én lehet hogy kemegyek!!!Párizsba nem lehet sok az utazási költség szállás nem kell mert ha nyerünk egész éjjel ünneplés ha meg kikapunk akkor meg leisszuk magunkat. de szerintem így is úgy is!!!:DDD |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 9:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | Hát a hollnad legenda akkor nagyon csalódott lesz... Nem kell lebecsülni Európa legjobbját! Mi fogunk továbbjutni!
A többi meccsről: Chelsea-Barca sztem nem lesz annyira érdekes mint a tavalyi, Milan-Bayern hát itt nehéz tippelni sztem Bayern győzelem.
Arsenal-Real tényleg kemény lesz sztem Real nyer. |
Coeman mindig szeret álmodozni!
Remélem címvédés lesz!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Kedd. Feb. 14, 2006 9:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát a hollnad legenda akkor nagyon csalódott lesz... Nem kell lebecsülni Európa legjobbját! Mi fogunk továbbjutni!
A többi meccsről: Chelsea-Barca sztem nem lesz annyira érdekes mint a tavalyi, Milan-Bayern hát itt nehéz tippelni sztem Bayern győzelem.
Arsenal-Real tényleg kemény lesz sztem Real nyer. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Feb. 13, 2006 9:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Koeman, a holland legenda (az edzőjük) azt mondta, hogy simán kiejtik a Poolt. |
azért ez nem így megy, úgy néz ki a "legenda" nincs tisztában pár dologgal _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Feb. 13, 2006 8:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Koeman, a holland legenda (az edzőjük) azt mondta, hogy simán kiejtik a Poolt. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Hétf. Feb. 13, 2006 6:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Közeleg a Benfica elleni meccs...Nem semmi kis rangadó lesz az biztos...Ha csapatként játszunk, akk meg tudjuk verni őket, de nagyon nehéz meccs lesz, ahol egy egy villanás dönthet...De jobbak vagyunk náluk, ehhez kétség sem férhet, bár nyugodtabb lennék, ha Simao Sambrosa a mi játékosunk lenne...Luisao egy fantasztikus védő, aki sok támadást meg fog állítani, de akk is jobbak vagyunk!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Dec. 19, 2005 11:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csak vicc volt hát jah... azért mexikó nem lett a kedvenc országom... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Dec. 19, 2005 11:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | | Sztem az a durva, h most a Milan sem jó és igazából nem is rangadó az a BAyern - Milan dolog... Chelsea - Barca... Két csapat összecsapása és én mindkettőt gyűlölöm... Nincs sok esélyünk a Benfica ellen... Jó ne nézzetek hülyének, ezt arra az esetre mondom, ha esetleg mexikói lenne a játékvezető mind a két meccsen... |
Ezt szerencsére nem a FIFA rendezi, ugyhogy olyan bírót fogunk kapni, aki ért a focihoz, és nem csak a zöldkártyáért vállalja a számára idegen sportágban való rendkívül fontos szerepet. Örülök h az UEFA nem áll idiótákból _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Dec. 19, 2005 11:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sztem az a durva, h most a Milan sem jó és igazából nem is rangadó az a BAyern - Milan dolog... Chelsea - Barca... Két csapat összecsapása és én mindkettőt gyűlölöm... Nincs sok esélyünk a Benfica ellen... Jó ne nézzetek hülyének, ezt arra az esetre mondom, ha esetleg mexikói lenne a játékvezető mind a két meccsen... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Hétf. Dec. 19, 2005 10:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | Én is örültem a Benficának sokkal nehezebb ellenfelet is kaphattunk volna.
A Chelsea-Barca nagyon komoly lesz, meg az Milan-Bayern!!!! Remélem a Barca idén vissza vág a Chelseanek  |
A Benfica jó ellenfél, bár a Rangersnek jobban örültem volna, de oly mindegy mostmár. A Chelsea-barca az télleg gecinagy lesz, de a Milan-Bayern sima sima Milan győzelmet fog hozni, nem olyan jó az a bayern. Viszont az Arsenal-Real fasza lesz _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Dec. 19, 2005 8:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én is örültem a Benficának sokkal nehezebb ellenfelet is kaphattunk volna.
A Chelsea-Barca nagyon komoly lesz, meg az Milan-Bayern!!!! Remélem a Barca idén vissza vág a Chelseanek  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Pént. Dec. 16, 2005 2:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Most látszik igazán, hogy mennyit ért az a döntetlen a kékek ellen... Azért jobb h most még nem kaptunk olyan erős ellenfelet, mert így a nagy derbikre jobban be tudnak majd illeszkedni az új játékosok, feltéve ha játszhatnak majd a BL-ben. Meg inkább a döntőbe verjük el a Barcelonát, mint elötte. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Vas. Dec. 04, 2005 11:03 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jön a nagy csata... Jó lenne ha megint nem kapnánk gólt, akkor aztán már tényleg jó hosszúra nyúlna ez a sorozat és nem mellékesen az a csoportelsőségünket jelentené... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Csüt. Nov. 24, 2005 10:30 am Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Kirky írta: | Hát igen... illene, de ki tudja... Amúgy a félidő 0-0 sztem Crouch betalál  |
megint közel járt...
de sajna nem,..
és ez az x is csak az olajosoknak jó  |
Hát sztem a lényeg az az, hogy ott vagyunk a legjobb 16 között:D Olajosok meg pukkadjanak meg  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Nov. 24, 2005 12:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Hát igen... illene, de ki tudja... Amúgy a félidő 0-0 sztem Crouch betalál  |
megint közel járt...
de sajna nem,..
és ez az x is csak az olajosoknak jó  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|