| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Dec. 08, 2005 4:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Luisnak nehéz volt a beilleszkedés, de mára már alapembere a csapatnak. Bevallom h eleinte nem birtam az embert, de később egyre jobban megkedveltem. Nagyon szép dolgokat tud a labdával, csak sajnos néha magának játszik, és olyankor csak hátráltat a cseleivel, de ez ritka. Lényeg, h ez a csapat kevesebb lenne nélküle. Meg a gól amit a Juve-nak lőtt, na az a legszebb amit eddig láttam _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zen68 Reserve
|
Elküldve: Csüt. Dec. 08, 2005 3:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Szia TZO !!! Szerintem nagyon jó játékos!!! kívánok neki olyan sikereket, mint amilyeneket (az a 10-es mez) egykori gazdája elért!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Csüt. Dec. 08, 2005 2:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát szerintem, egy nagyon hasznos játékos, bár tavaly talán eredményesebb volt a Pool-ban. A válogatottbeli mesterhármasa is mutatja, hogy nagyon jó játékos. Személy szerint nekem a Juventus elleni gólja tetszett a legjobban. Nah az nem volt semmi  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TZO Stylefan

|
Elküldve: Csüt. Dec. 08, 2005 2:38 pm Hozzászólás témája: Luis Garcia |
|
|
Sziasztok Anikó vagyok. Írjátok meg véleményeteket Luis-ról _________________ Go Liverpool, Go Lucsó |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|