| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 10:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
MI???LUIS GARCIA EL AKAR MENNI??????????vagy mivan?vagy kicserélik?? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Negritis Fan

Csatlakozott: 2006.06.06. Kedd 23:27 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Kübekháza
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 12:11 am Hozzászólás témája: Welsh |
|
|
Én úgy tudtam csak kölcsönbe ment a Hull Cityhez ráadásul a City honlapján egy hónapja még úgy volt h csak kölcsönjátékos.Kár mert u21ben nagyot játszik.
Nem akarom h García elmenjen,de ha kevesebb spanyol lenne a 3 közül ő az akit a legkönnyeb pótolni.Persze nem lesz egyszerű de Lennon a jobb szélen elég jól küldi.Majd a szakvezetés eldönti mi lesz. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
melbaby Stylefan
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 10:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem feltétlenül tartozik ide, de úgy néz ki, Cisse megint eltörte a lábát. Kína ellen, az uccsó felkészülési meccsen.
Ez rendbe vághatja az egész igazolási tervet, mivel elméletileg már megegyezett a Marseille-lel.
Most meg valszleg maradni fog, nem lesz érte pénz, ráadásul idén már nem nagyon fog labdába rúgni.
Jobbulást, Lord! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 9:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Welsh már nincs is itt, télen eladtuk a Hull Citynek vmi Andersonért cserébe. Amugy sztem nem szabad még csak gondolni se arra h Garcia elmenjen, nagyon kell ő ide, és sztem ő se nagyon akar még lelépni, és az egész biztos h Lennon nem tudná pótolni _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Negritis Fan

Csatlakozott: 2006.06.06. Kedd 23:27 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Kübekháza
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 5:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Én szeretem a spanyolokat, bár Morientes tényleg nem tudott magához méltóan játszani.Luis Garcia nem tudom pontosan miért vállalja a Jolly-Joker csere szerepét, ő is jó játékos csak kevés lehetőséget kap.Reina és Alonso viszont tökéletes építő eleme a csapatnak.Garcia általában a jobbszélen játszik(ha jól emléxem) és akkor a helyére érkezhetne Lennon. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 11:26 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Negritis írta: | | Red írta: | Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele,de én szívesebben látnék több angol játékost a csapatban,mint amennyi most van!
Igazoljunk angolokat és hozzunk fel egy-két fiatalt,mint pl. Mellor.
Szerintem. |
Hát nem tom abban egyetértek hogy több angol kell, de Mellor, nemhogy a Poolba az elsőosztályba se fér be. A fiatalok közül Welsh az akit sajnálok, mert ebbe a középbályába nehéz lesz beférni, majd ha Hamann visszavonult akkor talán. |
Több angolt...kevesebb spanyot szeretnék _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Negritis Fan

|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 11:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Red írta: | Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele,de én szívesebben látnék több angol játékost a csapatban,mint amennyi most van!
Igazoljunk angolokat és hozzunk fel egy-két fiatalt,mint pl. Mellor.
Szerintem. |
Hát nem tom abban egyetértek hogy több angol kell, de Mellor, nemhogy a Poolba az elsőosztályba se fér be. A fiatalok közül Welsh az akit sajnálok, mert ebbe a középbályába nehéz lesz beférni, majd ha Hamann visszavonult akkor talán. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 8:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Egy csatárnak mennie kellett és ez csak Sinama lehetett. Cisse és Moro játszanak, ahogy játszanak, igaz eddig nem úgy, ahogy az elvárható lenne, de őket kölcsönbe... Nagyon fura lett volna. Crouch sem tesz többet hozzá, de mégis válogatott és Benitez is kedveli, Fowler most jött és Sinama ideiglenesen ment. Jó játékosnak tartom, de hihetetlenül hullámzó lehet a játéka akár két meccs alatt is. De így legalább megfelelő meccs száma meglesz és egy rutinosabb játékosként térhet vissza. Én szurkolok neki....  |
Sinama az egyik legnagyobb tehetsége a Poolnak és amúgy is kedvelem.A Luton ellen tök ideg voltam h mér nem jáccatja.Aztán beállt és lőtt 2 gólt.ÉS remélem úgy lesz ahogy mondtad és egy rutinosabb Pongolle jön vissza.És persze fejlődjö is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 7:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Egy csatárnak mennie kellett és ez csak Sinama lehetett. Cisse és Moro játszanak, ahogy játszanak, igaz eddig nem úgy, ahogy az elvárható lenne, de őket kölcsönbe... Nagyon fura lett volna. Crouch sem tesz többet hozzá, de mégis válogatott és Benitez is kedveli, Fowler most jött és Sinama ideiglenesen ment. Jó játékosnak tartom, de hihetetlenül hullámzó lehet a játéka akár két meccs alatt is. De így legalább megfelelő meccs száma meglesz és egy rutinosabb játékosként térhet vissza. Én szurkolok neki....  _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 01, 2006 5:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Pongolle kölcsönbe ment a Blackburn-höz. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bídzsé Reserve
Csatlakozott: 2005.08.24. Szerda 12:28 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Elküldve: Pént. Jan. 13, 2006 9:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem a Spurs nem áll be ellenünk védekezni, ezért marad hely a támadóinknak. Én a két francia mellett döntenék most, Sinama jó formában van, a Szöszinek bizonyítani kellene a Luton meccs után. _________________ Forever 'Pool! Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Csüt. Jan. 12, 2006 7:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tök vicces volt, mert utánna kellett keresnem, h mikor és mennyit játszott és majdnem lekéstem a vonatot  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Jan. 12, 2006 5:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Háát az utolsó 19 meccsünkből 16 on kezdő volt és azt hiszem majdnem mindig be is cserélték ha épp nem kezdett... Az azért eléggé kezdőgyanús... |
Jólvanna. Én Moro-Cissé párti vagyok még mindig. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szer. Jan. 11, 2006 4:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Háát az utolsó 19 meccsünkből 16 on kezdő volt és azt hiszem majdnem mindig be is cserélték ha épp nem kezdett... Az azért eléggé kezdőgyanús... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Jan. 11, 2006 3:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Peter  |
az állandó kezdőt említettem, számomra Crouch még nem állandó kezdő.
De remélem újabb gólokkal bizonyítja, hogy nincs igazam. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|