| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Jún. 22, 2005 5:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | amúgy jó hely?  |
Ja, mindkettő jó egyébként. Amúgy nemsokára egy ilyen kis összeröffenést kéne tartani, még 7végén _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Jún. 15, 2005 10:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
amúgy jó hely?  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Jún. 15, 2005 4:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | | atez írta: | | kruppay írta: | | redwhitekop írta: | | manders írta: | manders voltam
| Anonymous írta: | | Most láttam, hogy Debrecennel nem kerülhet össze a Pool a 2. körben és mivel, hogy nem kiemelt ezért a 3. körben akár egy Pool-Everton párharc is lehet. És a csoportkörben is elég nehéz ellenfelek fognak ránk várni, ez kicsit így szomorú, hogy ugyan úgy kezelik a Poolt mint mondjuk az albán bajnokot, aki el jut a csoportkörig. Na de mindegy egyenlőre az is öröm, hogy indulhatunk, ha meg címet akarunk védeni ahhoz mindenkit verni kell. |
|
a hülye bejelentkezésről szinte mindegyikünk elfeledkezik  | khm..khm...  |
Na ez az. Egyébként remélem, hogy mondjuk a horvát bajnokot kapjuk, mert az lenne az igazán király. Közel vagyunk, ráadásul rühellem a horvátokat. Egyébként tud valaki valami jó sportkocsmát, ahol a meccseket néznénk? | mikor ecer felmentünk pestre, akkor bementünk egy étterembe a faterommal és ott volt meccs, de ha tudnám is az étterem nevét  |
Tudok én helyet, de félek, hogy a BL-döntő éjjelén komolyan gondolták, hogy ki vagyok tiltva. A másik meg túlkultúrált, ehhez képest én kapott gólnál a falhoz vágnám a söröskorsót. De majd kiokoskodunk valamit. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Szer. Jún. 15, 2005 3:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | kruppay írta: | | redwhitekop írta: | | manders írta: | manders voltam
| Anonymous írta: | | Most láttam, hogy Debrecennel nem kerülhet össze a Pool a 2. körben és mivel, hogy nem kiemelt ezért a 3. körben akár egy Pool-Everton párharc is lehet. És a csoportkörben is elég nehéz ellenfelek fognak ránk várni, ez kicsit így szomorú, hogy ugyan úgy kezelik a Poolt mint mondjuk az albán bajnokot, aki el jut a csoportkörig. Na de mindegy egyenlőre az is öröm, hogy indulhatunk, ha meg címet akarunk védeni ahhoz mindenkit verni kell. |
|
Na ez az. Egyébként remélem, hogy mondjuk a horvát bajnokot kapjuk, mert az lenne az igazán király. Közel vagyunk, ráadásul rühellem a horvátokat. Egyébként tud valaki valami jó sportkocsmát, ahol a meccseket néznénk? | mikor ecer felmentünk pestre, akkor bementünk egy étterembe a faterommal és ott volt meccs, de ha tudnám is az étterem nevét  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Jún. 14, 2005 10:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | kruppay írta: | | redwhitekop írta: | | manders írta: | manders voltam
|
Na ez az. Egyébként remélem, hogy mondjuk a horvát bajnokot kapjuk, mert az lenne az igazán király. Közel vagyunk, ráadásul rühellem a horvátokat. Egyébként tud valaki valami jó sportkocsmát, ahol a meccseket néznénk? |
Te vagy a pesti...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Kedd. Jún. 14, 2005 3:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | | redwhitekop írta: | | manders írta: | manders voltam
|
Na ez az. Egyébként remélem, hogy mondjuk a horvát bajnokot kapjuk, mert az lenne az igazán király. Közel vagyunk, ráadásul rühellem a horvátokat. Egyébként tud valaki valami jó sportkocsmát, ahol a meccseket néznénk? _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Vas. Jún. 12, 2005 9:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | manders írta: | manders voltam
|
a hülye bejelentkezésről szinte mindegyikünk elfeledkezik  | khm..khm...  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Jún. 12, 2005 9:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | manders voltam
|
a hülye bejelentkezésről szinte mindegyikünk elfeledkezik  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szomb. Jún. 11, 2005 9:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
manders voltam
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Jún. 11, 2005 9:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Most láttam, hogy Debrecennel nem kerülhet össze a Pool a 2. körben és mivel, hogy nem kiemelt ezért a 3. körben akár egy Pool-Everton párharc is lehet. És a csoportkörben is elég nehéz ellenfelek fognak ránk várni, ez kicsit így szomorú, hogy ugyan úgy kezelik a Poolt mint mondjuk az albán bajnokot, aki el jut a csoportkörig. Na de mindegy egyenlőre az is öröm, hogy indulhatunk, ha meg címet akarunk védeni ahhoz mindenkit verni kell. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Jún. 11, 2005 6:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Szigetszentmilos jó hely ott vannak ismerőseim
De nem tudjátok, hogy a környező országokban melyik csaptok lettek a bajnokok amik még elérhető közelségben is vannak?? Hogy egyáltalán hova lenne esély eljutni? |
Hát talán Szlovákia, Horvátország, Szlovénia, esetleg Ausztria. Sztem az bevállalható. Ha mint tavaly, Románia lenne, na azt meggondolnám...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szomb. Jún. 11, 2005 12:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szigetszentmilos jó hely ott vannak ismerőseim
De nem tudjátok, hogy a környező országokban melyik csaptok lettek a bajnokok amik még elérhető közelségben is vannak?? Hogy egyáltalán hova lenne esély eljutni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
|
Elküldve: Pént. Jún. 10, 2005 8:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | kruppay írta: | jól hangzik...támógatom és benne is lennék ebben  |
sirály, budapesti vagy? | Szigetszentmiklósi vagyok de 15-30 perc alatt fent vok pesten
kp:Fradi, Real Madrid, Liverpool, Milan drukker vagyok de nem tagadom, angliában még szeretem az arzenált és a wba-t is  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Jún. 10, 2005 3:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | atez írta: | | kruppay írta: | jól hangzik...támógatom és benne is lennék ebben  |
sirály, budapesti vagy? |
ő Szigetszentmiklósi(Fradi és Liverpool drukker), ami nincs onnan messze..
Egyébként ez nekem itt Győrben sem lenne akadály...
Sokat vagyok Pesten, egy-egy esti meccsnézés után sem lenne gond |
_________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Jún. 10, 2005 3:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | kruppay írta: | jól hangzik...támógatom és benne is lennék ebben  |
sirály, budapesti vagy? |
ő Szigetszentmiklósi, ami nincs onnan messze..
Egyébként ez nekem itt Győrben sem lenne akadály...
Sokat vagyok Pesten, egy-egy esti meccsnézés után sem lenne gond _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|