| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 9:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | LFC5 írta: | Rafa nagyon jó edző, az biztos, hogy majd ezután még keményebben fogja majd a fiúkat hajtani, nyüstölni és meg is lesz az eredménye. Ez a mostani eset szerintem nem fogja befolyásolni a 2ik helyünket(remélem, én ezzel vígasztalom magam) a MU-n bosszút áll majd a sors vagy mi:D Bízzunk Rafaban, Bízzunk a Fiúkban jók vagyunk és már csak jobbak leszünk.
GO REDS! |
remélem a szezon végéhez közeledve az a második hely nem lesz kérdéses. |
Azzal nem lesz gáz, ha a mu előtti 12 meccset veszem alapul akkor biztosan meglesz, mert a mu fog még a kicsik ellen botlani, mig mi már nem nagyon tesszük meg ugyanezt, tehát elég azzal foglalkozni h a maradék rangadókon max eccer kapjunk ki, és legalább 2szer nyerjünk. simán meglehet _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 3:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | Rafa nagyon jó edző, az biztos, hogy majd ezután még keményebben fogja majd a fiúkat hajtani, nyüstölni és meg is lesz az eredménye. Ez a mostani eset szerintem nem fogja befolyásolni a 2ik helyünket(remélem, én ezzel vígasztalom magam) a MU-n bosszút áll majd a sors vagy mi:D Bízzunk Rafaban, Bízzunk a Fiúkban jók vagyunk és már csak jobbak leszünk.
GO REDS! |
remélem a szezon végéhez közeledve az a második hely nem lesz kérdéses. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Hétf. Jan. 23, 2006 12:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Rafa nagyon jó edző, az biztos, hogy majd ezután még keményebben fogja majd a fiúkat hajtani, nyüstölni és meg is lesz az eredménye. Ez a mostani eset szerintem nem fogja befolyásolni a 2ik helyünket(remélem, én ezzel vígasztalom magam) a MU-n bosszút áll majd a sors vagy mi:D Bízzunk Rafaban, Bízzunk a Fiúkban jók vagyunk és már csak jobbak leszünk.
GO REDS! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 6:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Gratulálok Rafa!A hónap menedzsere!sok sikert a továbbiakban is és sikeres bl címvédést!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Jan. 15, 2006 3:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
[quote="atez"] | LFC5 írta: |
BENITEZ ARMY!!!!!!!!!! |
Gratula Senor Benitez  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Jan. 15, 2006 3:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Rafa édesapja nemrég elhunyt
Szegény Rafa nem tudott hazautazni a Klub VB miatt  |
nem is hallottam róla.
R.I.P  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 9:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | Rafa ismét a hónap (december) menedzsere lett Megérdemli! Egy nagyszerű edzőt fogtunk ki! Csak így haladjon tovább és segítsen nyerni egy PL-t is! a BL-en kívül
GO REDS! |
Rafa nagyon nagy edző, megérdemli az elismerést, és bizony nagyon hamar lesz PL siker is ha igy folytatja a mester
BENITEZ ARMY!!!!!!!!!! _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Pént. Jan. 13, 2006 9:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Rafa ismét a hónap (december) menedzsere lett Megérdemli! Egy nagyszerű edzőt fogtunk ki! Csak így haladjon tovább és segítsen nyerni egy PL-t is! a BL-en kívül
GO REDS! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Pént. Dec. 16, 2005 3:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Veled vagyunk Rafa, és nyugtasson meg az a tény, hogy apukád büszkén figyeli tovább a pályádat, ahogy eddig is tette _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Pént. Dec. 16, 2005 11:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
Rafa édesapja nemrég elhunyt
Szegény Rafa nem tudott hazautazni a Klub VB miatt  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Dec. 11, 2005 12:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jójó! Én elfogadtam a véleményed, csak reagáltam rá! De tényleg jó helyen van a szalag  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szomb. Dec. 10, 2005 12:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Én úgy hallottam Stevie-t a többi játékos választotta kapitánynak, ez mennyire igaz nem tudjátok?? VAgy nagy hülyeség?
MEntségemre: sokmindent lehet hallani a médiákban , nem mindig igazodom ki rajta, h melyik komoly és melyik kacsa  |
nekem erről fingom sincs, én csak mondtam vmit, ami egy szubjektiv vélemény volt. De többnyire a csékát a többieknek is el kell fogadniuk, tehát valamennyire a csapattársak is döntenek róla. Végülis mindenhol máshogy van, a Fradinál például a játékosok döntenek, a magyar válogatottnál, meg egy raklap klubcsapatnál az edző dönt, hogy nálunk mi van arról fingom sincs. De egyébként most is nagyon jó helyen van a szalag, csak mondtam h Carra is nagyon megérdemelné _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Pént. Dec. 09, 2005 11:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én úgy hallottam Stevie-t a többi játékos választotta kapitánynak, ez mennyire igaz nem tudjátok?? VAgy nagy hülyeség?
MEntségemre: sokmindent lehet hallani a médiákban , nem mindig igazodom ki rajta, h melyik komoly és melyik kacsa  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Pént. Dec. 09, 2005 7:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | atez írta: | | Király, Beni az arc |
Azám
Ez a carra-dícsérősdi is igaz... |
Pontosan, szerintem Carra jelenleg a legfontosabb része a csapatnak, mert lehet h nem trükközik, nem lő 30 méteres gólokat, de rengeteg támadás akad el rajta, és a kontráink többnyire tőle indulnak. Sőt, talán jobban megérdemelné a Cs.k. szalagot mint Stevie, de ebbe nem érdemes nagyon belemenni _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Dec. 08, 2005 6:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Király, Beni az arc |
Azám
Ez a carra-dícsérősdi is igaz... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|