Tartalomjegyzék

VB 2006
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Off Topic
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 21, 2006 12:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az első félidős angol játék nem volt rossz sztem, talán az eddigi legjobb a vébén, de igazad van Klau...ettől még sokkal jobb is lehetne...
Owent sajnálom...és NINCS CSATÁRUNK....Sad:(Crouchon kívülSad
szomorú...
gyerekek a védelem...valami katasztrófa..zt hittem végem, mikor azt a két gólt bekapták...
na és Robinson...pofff....
de azért Sztivi megint megutattta, hogy ő a legjobb...jött látott és győzött
Very Happy:Dolyan büszke vagyok rá...és ő a miénk...
viszont Carrával nem voltam megelédgedve..Croucjh nem volt rossz:D
rem Ekvador ellen jkobb lesz
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 21, 2006 10:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de nekem tegnap az angolok játéka nem igzán tetszett. Ennek oka nagyrészt, a védelem szerencsétlenkedése, azt hittem felrobbanok, amikor bekapták azt a két gólt. Nem tudom mi volt tegnap a védelemmel, de jó lenne már, ha az angol válogatott végre összeszedné magát, és elkezdene úgy focizni, ahogy képességeik engedik, sőt még jobban, mert az a foci, amit az elmúlt 3 meccsen játszottak, messze nem jó angol foci. Joe Cole szépen játszott, a gólja is megérdemli a szép jelzőt. Gerrard jöt látott, védett és lőtt. Nem tudom emgfigyeltétek-e, de amikor bejött, olyan tipikus Gerrardos buzdítást láthattunk tőle.
Owent nagyon sajnálom, tényleg nincs szerencséje, az egész VB-re kiesett úgy tűnik, eléggé súlyos a sérülése.
Tehát maradt 3 csatár: Crouch, egy még mindig sérült Rooney és a VB-n soha nem játszó 17 éves Walcott. Nem lesz könnyű az angoloknak, de előbb rakjá helyre a védekezést, mert elképesztő, amit tegnap a pontrúgásoknál, és a szögleteknél műveltek.
Az angolok, pedig egyetlen veszélyes helyzetet nem tudtak kialakítani pontrúgásokból, pedig az a legnagyobb erősségük Beckham, Gerrard és Lampard révén.
Ecuadorral játszanak vasárnap, jó kis meccs lesz, de ha ott fele annyit hibáznak, mint itt, akkor már búcsúzhatnak is.
Remélem nem így lesz és összeszedik magukat. És július 9-ig menetelnek.
GO ENGLAND!!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 8:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kezdők a svédek ellen és a cserék:

1. Paul Robinson (Tottenham Hotspur) 23 caps, 0 goals
15. Jamie Carragher (Liverpool) 26 caps, 0 goals
5. John Terry (Chelsea) 26 caps, 1 goal
6. Rio Ferdinand (Manchester United) 49 caps, 1 goal
3. Ashley Cole (Arsenal) 48 caps, 0 goals
7. David Beckham (Real Madrid) 91 caps, 16 goals
16. Owen Hargreaves (Bayern Munich) 30 caps, 0 goals
8. Frank Lampard (Chelsea) 42 caps, 11 goals
11. Joe Cole (Chelsea) 34 caps, 5 goals
9. Wayne Rooney (Manchester United) 30 caps, 11 goals
10. Michael Owen (Newcastle United) 79 caps, 36 goals

Substitutes:

13. David James (Manchester City) 33 caps, 0 goals
22. Scott Carson (Liverpool) 0 caps, 0 goals
12. Sol Campbell (Arsenal) 67 caps, 1 goal
14. Wayne Bridge (Chelsea) 23 caps, 1 goal
2. Gary Neville (Manchester United) 80 caps, 0 goals
4. Steven Gerrard (Liverpool) 44 caps, 8 goals
19. Aaron Lennon (Tottenham Hotspur) 2 caps, 0 goals
20. Stewart Downing (Middlesbrough) 4 caps, 0 goals
17. Jermaine Jenas (Tottenham Hotspur) 15 caps, 0 goals
18. Michael Carrick (Tottenham Hotspur) 6 caps, 0 goals
21. Peter Crouch (Liverpool) 9 caps, 6 goals
23. Theo Walcott (Arsenal) 0 caps, 0 goals
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 5:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
A németek vezetnek Ecuador ellen, ez az előny már marad is szal biztosnak vehető, hogy az A csoportot a németek nyerik. Este eldől, hogy csoportelső lesz e Anglia. A svédek ellen nem lesz nekik könnyű, de végül is elég egy x is a csoportelsőséghez. Ha nyernének Owenék és Trinidad is nyerne, röhögnék, az lenne ám a nagy meglepetés...svédek nem jutnának ki:)

Jobban örülnék a svédeknek mint a banán szüretelöknek de az angoloknak ezt is meg kell nyerniük
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 5:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A németek vezetnek Ecuador ellen, ez az előny már marad is szal biztosnak vehető, hogy az A csoportot a németek nyerik. Este eldől, hogy csoportelső lesz e Anglia. A svédek ellen nem lesz nekik könnyű, de végül is elég egy x is a csoportelsőséghez. Ha nyernének Owenék és Trinidad is nyerne, röhögnék, az lenne ám a nagy meglepetés...svédek nem jutnának ki:)
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 11:15 pm    Hozzászólás témája: Re: Olasz -Usa Hozzászólás az előzmény idézésével

Negritis írta:
Szereintetek Beasley gólja érvényes volt?Picit italos állapotban láttam a meccset és haverokal azóta is vitatkozunk.Sztem nem volt érvényes mert les volt.De szerintük nem mert nem ért bele.Állítólag új szabály.Tud vki erről vmit.Az Ukránok összekapták volna magukat?Épp a meccset nézem.

A les szabály: les az amikor kapu és a kapura törő játékos között csak a kapus van az les, de ha ez a játékos a felé passzolt labdától elmozog (ellenkező irányba vagy állva marad) és egy másik támadó aki elött még egy védő a kapu és kapus között áll az nem állt lesen (még akkor is ha másik játékos lesen állt) és gólt szerez az érvényes gól természetesen az alapvonal a mérvadó a támadás szemponjából) [/quote]
Vissza az elejére
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 7:48 pm    Hozzászólás témája: Olasz -Usa Hozzászólás az előzmény idézésével

Szereintetek Beasley gólja érvényes volt?Picit italos állapotban láttam a meccset és haverokal azóta is vitatkozunk.Sztem nem volt érvényes mert les volt.De szerintük nem mert nem ért bele.Állítólag új szabály.Tud vki erről vmit.Az Ukránok összekapták volna magukat?Épp a meccset nézem.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 16, 2006 2:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klaj írta:
Gyerekek!
Azért Sztivi gólja...anyám..olyan FA kupa döntő fílingem lett tőle
bár nem láttam élőben...épp pincabuliban voltam:D
Idézet:

nekem vb döntő lett:)))))
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 16, 2006 1:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gyerekek!
Azért Sztivi gólja...anyám..olyan FA kupa döntő fílingem lett tőle
bár nem láttam élőben...épp pincabuliban voltam:D
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 16, 2006 12:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Drága Barátaim!!!

Tegnap két kedvencünk az eléggé görcsös kezdés és folytatás után bebizonyította, hogy az angol válogatotnak van helye a 16 között..

GOD save the ENGLAND

ui.:a 83. percig volt egy kis besz@rás bennem:))))))
Vissza az elejére
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 15, 2006 3:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Sly írta:
Mi lesz ma?!?!?!

Jön Trinidad és Tobago vérmesen és nagyra vágyón az esélytelenek nyugalmával Svédek utánni 0:0-lal és ha a kedvenceink nem kapják össze magukat a Paraguay elleni biztonsági meccs letargiájából kezdhetünk imádkozni, hogy a Svédek megint x-et játszanak.
Remélem Erikkson capt. a mai mérközésre nem (megint) olaszos de nem is tipikus angol beivelgetös stratégival küldi az arénába Roonyt és Carraghert kispadra száműzött legjobb 11-ét mert akkor újból egy VB gyözelemre esélytelen és unalmas Angol csapatot fogunk látni.
Szóval bizom benne, hogy most már kedvenceink letudták a kezdeti lámpalázukat és egy izgalmas gólokban gazdag magabiztos győzelemnek leszünk tanúi este 6-tól egy kis hűtő folyadék és barátaink társaságában:)

Így van, jól mondod. Sajnos nekem az egyetlen társaságom a meccs folyamán csak a másnaposság lesz :oops:
[quote]

Ez a kín már lassan egy hete üldöz de valahogy csak kibirom:)))
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 15, 2006 2:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sly írta:
Mi lesz ma?!?!?!

Jön Trinidad és Tobago vérmesen és nagyra vágyón az esélytelenek nyugalmával Svédek utánni 0:0-lal és ha a kedvenceink nem kapják össze magukat a Paraguay elleni biztonsági meccs letargiájából kezdhetünk imádkozni, hogy a Svédek megint x-et játszanak.
Remélem Erikkson capt. a mai mérközésre nem (megint) olaszos de nem is tipikus angol beivelgetös stratégival küldi az arénába Roonyt és Carraghert kispadra száműzött legjobb 11-ét mert akkor újból egy VB gyözelemre esélytelen és unalmas Angol csapatot fogunk látni.
Szóval bizom benne, hogy most már kedvenceink letudták a kezdeti lámpalázukat és egy izgalmas gólokban gazdag magabiztos győzelemnek leszünk tanúi este 6-tól egy kis hűtő folyadék és barátaink társaságában:)

Így van, jól mondod. Sajnos nekem az egyetlen társaságom a meccs folyamán csak a másnaposság lesz Embarassed

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 15, 2006 8:27 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi lesz ma?!?!?!

Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 11, 2006 12:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Neville fiu csak azért játszott mert mecss előtt tükörbe nézett, és rádöbbent hogy milyen rusnya és sírva fakadt, és sven igy vigasztalta. Nem kell aggódni, Carra előbb utóbb visszakerül.

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 11, 2006 9:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

manders írta:
Túl az angolok első meccsén, liverpooli szemmel egyelőre csalódás a VB.
Ott kezdődik az egész, hogy számomra az angol válogatott egy szégyenfoltja, Gery Neville kiszorítja azt a Carraghert aki az elmúlt két évet csúcsformában játszotta végig. Igaz nem a jobb szélen, de nem idegen neki ez a pozíció sem. A felkészülési meccseket is figyelembe véve mindenképpen helye van Jamie-nek. Gerrard és Lamprad játéka nem fér össze a középpályán. Gerrard ma nem volt jó, közrejátszott a kis sérülése is. De Lampard mellett ma csak zongoracipelő szerep jutott neki. Sztem ez így nem lesz túl kifizetődő. Crouch sem volt élete formájában. Ezért lehet, hogy meg leszek kövezve, de szerintem Peter egy nagy buta gyerek lehet. Azt nem tudom megérteni, ha minimum 20 centivel kilóg a mezőnyből akkor miért kell a kezét, lábát szabálytalanul használnia fejelésnél. Meccsenként átlagban 20x fújnak ellen olyan helyzetben aminél jóval kedvezőbb helyzetben van, mint a védője. Gondolom ezt nem csak én vettem észre és nem egyszer szóltak is neki. Ez elsőre gyenge volt, de nem most kell csúcsformában játszani...elég július 9-én is. Smile

manders! teljes mértékben egyetértek veled...számomra is csalódás voltaz első meccs...
hiányoltam Carrát....és Sztivinek sem ment igazánSadSad
Crouch minden mozdulatát lefújták, igaz volt amit jogosan:(Sad
remélem a kövi meccs jobb lersz:O
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Off Topic Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
5 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.