| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
manders Kopite

|
Elküldve: Szomb. Jún. 10, 2006 11:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Túl az angolok első meccsén, liverpooli szemmel egyelőre csalódás a VB.
Ott kezdődik az egész, hogy számomra az angol válogatott egy szégyenfoltja, Gery Neville kiszorítja azt a Carraghert aki az elmúlt két évet csúcsformában játszotta végig. Igaz nem a jobb szélen, de nem idegen neki ez a pozíció sem. A felkészülési meccseket is figyelembe véve mindenképpen helye van Jamie-nek. Gerrard és Lamprad játéka nem fér össze a középpályán. Gerrard ma nem volt jó, közrejátszott a kis sérülése is. De Lampard mellett ma csak zongoracipelő szerep jutott neki. Sztem ez így nem lesz túl kifizetődő. Crouch sem volt élete formájában. Ezért lehet, hogy meg leszek kövezve, de szerintem Peter egy nagy buta gyerek lehet. Azt nem tudom megérteni, ha minimum 20 centivel kilóg a mezőnyből akkor miért kell a kezét, lábát szabálytalanul használnia fejelésnél. Meccsenként átlagban 20x fújnak ellen olyan helyzetben aminél jóval kedvezőbb helyzetben van, mint a védője. Gondolom ezt nem csak én vettem észre és nem egyszer szóltak is neki. Ez elsőre gyenge volt, de nem most kell csúcsformában játszani...elég július 9-én is.  _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 1:10 am Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Sly írta: | | hogy tudtok ugy válaszolni hogy ilyen klasz kis keretben jelenik meg válasz??? :( |
Idézet, azaz quote gomb...
bár nem tudom, hogy az előzőnél miért nem működött.
Szerk: Ja, már jó, ki volt kapcsolva a bbcode a hozzászólásban. |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 6:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Háát, bunyó az lesz bőven, ez a VB tulajdonképp egyenlő lesz a 3. világháborúval. Az angolok eleve mindenhol rombolnak amerre járnak, a németekre különös tekintettel fognak vadászni, ami kölcsönös, az olaszok és a franciák nagy bajban lesznek, jönnek még a lengyelek akik most megesküdtek h megmutatják magukat a világnak (főleg az angoloknak), egy csomó országból összegyűltek nacionalista, meg fasiszta srácok, hogy együtt terrorizálják a nem fehér drukkereket, főleg az angol fekákat célba véve, ami megint csak egy érv lesz az angoloknak a rosszalkodásra, ráadásul a németek már most fenik a késüket a wehrmacht sisakban érkező holland szurkolókra, akik ugyan nem balhé miatt veszik fel majd azokat a szarokat, de kapni fognak belőle nem is keveset. És akor még nem említettem a spanyol-portugál kontingenstm akik ugyan nem lesznek túl kemények, de tuti h lecsapnak majd rájuk is. Mindent összevetve izgi lesz ez a VB a stadionokon kivül is _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 6:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nemsokára beindul a VB szezon! Reméljük, hogy itt nem lesz semmilyen bundabotrány és csodálatos meccseket láthatunk majd.
Remélem korrekt küzdelmek lesznek és nem lesznek olyan idióták, aki szétrúgják majd a másikat. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 4:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | hogy tudtok ugy válaszolni hogy ilyen klasz kis keretben jelenik meg válasz???  |
Idézet, azaz quote gomb...
bár nem tudom, hogy az előzőnél miért nem működött.
Szerk: Ja, már jó, ki volt kapcsolva a bbcode a hozzászólásban. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 4:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| hogy tudtok ugy válaszolni hogy ilyen klasz kis keretben jelenik meg válasz??? :( |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 4:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | De abban valószínűleg egyetértünk, hogy még ez is kevés lesz a vb-n... |
mint macisajtban a brummogás |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 3:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | | Én végig néztem a meccset és sajna volt mázli böven ebben a 6:0-ban: két öngól meg ami a kapura ment abból gól lett az első félidöben de ez mondjuk köszönhetö volt a jamaicai hátvédeknek akik csak jegyet vettek a mérközésre és összeomlottak 20 perc és 3:0 után amiböl az utolsó kettöt ök fejelték,. mindenesetre most sokkal összeszedetebben játszottak a raggiek ellen mint ellenünk |
De abban valószínűleg egyetértünk, hogy még ez is kevés lesz a vb-n... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 3:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Én végig néztem a meccset és sajna volt mázli böven ebben a 6:0-ban: két öngól meg ami a kapura ment abból gól lett az első félidöben de ez mondjuk köszönhetö volt a jamaicai hátvédeknek akik csak jegyet vettek a mérközésre és összeomlottak 20 perc és 3:0 után amiböl az utolsó kettöt ök fejelték,. mindenesetre most sokkal összeszedetebben játszottak a raggiek ellen mint ellenünk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Jún. 03, 2006 8:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | Hali!
Az angolok nyertek 6-0-ra.
Nem láttam az egész meccset, de Crouch lőtt 2 gólt, Carra adott egy gólpasszt. Valamint Crouch kihagyott egy 11-est, de belefért:)
Sajna csak az utcsó 10 percet láttam...
Jövő héten VB!!! |
Crouchie 3-mat lőtt:)
de sajnos csak kettőnél csinálta a robotic dance-t  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szomb. Jún. 03, 2006 5:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Az angolok nyertek 6-0-ra.
Nem láttam az egész meccset, de Crouch lőtt 2 gólt, Carra adott egy gólpasszt. Valamint Crouch kihagyott egy 11-est, de belefért:)
Sajna csak az utcsó 10 percet láttam...
Jövő héten VB!!! _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 2:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Asszisztensei nem tudták teljesíteni a fizikai tesztet, ezért nem lehet ott a németországi labdarúgó-világbajnokságon Manuel Enrique Mejuto Gonzalez, a legjobbnak tartott spanyol játékvezető.
A nemzetközi szövetség (FIFA) döntése értelmében a bírói tévedések számának csökkentése érdekében állandó hármasok működnek közre a vb mérkőzésein.
Minden sípmesternek meg kellett neveznie három asszisztenst, akikkel együtt szeretne működni a találkozókon. Csak az a játékvezető került be a világbajnokságon szerephez jutók közé, aki minden felmérésen megfelelt, és az asszisztensei közül is legalább ketten teljesítették a különböző próbákat. Gonzalez esetében csak egy segítő ment át a nagyon szigorú vizsgákon.
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) rangsorában Gonzalez a német Markus Merk mögött a második helyen áll. Helyettese honfitársa, Luis Medina Cantalejo lesz, akit az elmúlt hetekben nyilvánvaló tévedései miatt élesen bírált a spanyol sajtó.
Pedig ő tényleg jó bíró! _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Máj. 07, 2006 12:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha már itt tartunk akor vegyük át h a Liverpoolból ki fog menni a VB-re
Ott lesz az angolokkal Gerrard, Carra, és Crouch, ott lesznek az emlitett spanyolok, Hamann talán ott lesz a németeknél, de nem tudom pontosan h mi van vele, a lengyeleknél Dudek ott lesz, remélem kezdőként, Kromkamp nem biztos h ott lesz a hollandoknál, de azért nagyon remélem, Kewell benne lesz az ausztrál keretben, akárcsak Cissé a franciában.
kb ennyi, azért lesz kiért szurkolnunk a VB-n _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Szomb. Máj. 06, 2006 9:00 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jose Reina, Luis Garcia, Fernando Morientes and Xabi Alonso have all been named in Spain's provisional 27-man squad for the World Cup. _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|