| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Luis-Garcia Reserve

|
Elküldve: Csüt. Máj. 26, 2005 11:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | kruppay írta: | | Luis-Garcia írta: | | szerintem egy jó kapus kéne. Sajnos a kapusgond Liverpooli betegség. Amikor Westerfeld volt ő potyázott, most hol Dudek, hol Kirkland, hol Carrson, attól függ ki véd. Pedig lenne néhány jó kapus pl. a 3 kieső kapusa elég jó: Niemi (bár ő már leszálló ágban van, pár éve még világszínvonalon védett, Király (nagyon jól véd) és Green (aki talán a norwich legjobbja volt). De külföldöről is lehetne igazolni: landrearu (Nantes) vagy Flavio Roma (Monaco), Weidenfeller (Dortmund)...... | sztem Dudeket elkéne adni, és Roma-t leigazolni magyarul Dudek Roma csere
Carrson-ról mondana vki alap infót, mert őt nem igen ismerem  |
Végülis nemrossz hálóőr a fiatal Scott, de a Juve ellen is hibázott..
meg persze a ligában is párszor, de ez betuható a tapasztalatlanságnak.
Lényeg a lényeg, Carson jó kapus lehet még...
Viszont a köv. idényre igazolni kéne.
Ja és Luzi sem vé sokat...  |
De azért a 25-26.-ai (mert ugye kétnapos lett ) fináléban jól védte a büntetőket, de.... a meccsen 2 szer is hibázott, de megúszta. _________________ Hajrá POOL!!!!
Champions League winner |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Máj. 24, 2005 9:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | | Luis-Garcia írta: | | szerintem egy jó kapus kéne. Sajnos a kapusgond Liverpooli betegség. Amikor Westerfeld volt ő potyázott, most hol Dudek, hol Kirkland, hol Carrson, attól függ ki véd. Pedig lenne néhány jó kapus pl. a 3 kieső kapusa elég jó: Niemi (bár ő már leszálló ágban van, pár éve még világszínvonalon védett, Király (nagyon jól véd) és Green (aki talán a norwich legjobbja volt). De külföldöről is lehetne igazolni: landrearu (Nantes) vagy Flavio Roma (Monaco), Weidenfeller (Dortmund)...... | sztem Dudeket elkéne adni, és Roma-t leigazolni magyarul Dudek Roma csere
Carrson-ról mondana vki alap infót, mert őt nem igen ismerem  |
Végülis nemrossz hálóőr a fiatal Scott, de a Juve ellen is hibázott..
meg persze a ligában is párszor, de ez betuható a tapasztalatlanságnak.
Lényeg a lényeg, Carson jó kapus lehet még...
Viszont a köv. idényre igazolni kéne.
Ja és Luzi sem vé sokat...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Kedd. Máj. 24, 2005 8:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Luis-Garcia írta: | | szerintem egy jó kapus kéne. Sajnos a kapusgond Liverpooli betegség. Amikor Westerfeld volt ő potyázott, most hol Dudek, hol Kirkland, hol Carrson, attól függ ki véd. Pedig lenne néhány jó kapus pl. a 3 kieső kapusa elég jó: Niemi (bár ő már leszálló ágban van, pár éve még világszínvonalon védett, Király (nagyon jól véd) és Green (aki talán a norwich legjobbja volt). De külföldöről is lehetne igazolni: landrearu (Nantes) vagy Flavio Roma (Monaco), Weidenfeller (Dortmund)...... | sztem Dudeket elkéne adni, és Roma-t leigazolni magyarul Dudek Roma csere
Carrson-ról mondana vki alap infót, mert őt nem igen ismerem  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Luis-Garcia Reserve

|
Elküldve: Kedd. Máj. 24, 2005 6:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| szerintem egy jó kapus kéne. Sajnos a kapusgond Liverpooli betegség. Amikor Westerfeld volt ő potyázott, most hol Dudek, hol Kirkland, hol Carrson, attól függ ki véd. Pedig lenne néhány jó kapus pl. a 3 kieső kapusa elég jó: Niemi (bár ő már leszálló ágban van, pár éve még világszínvonalon védett, Király (nagyon jól véd) és Green (aki talán a norwich legjobbja volt). De külföldöről is lehetne igazolni: landrearu (Nantes) vagy Flavio Roma (Monaco), Weidenfeller (Dortmund)...... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Máj. 23, 2005 8:36 pm Hozzászólás témája: Igazolások... |
|
|
Érkezők, távozók... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|