Tartalomjegyzék

Djibril Cissé
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
royalliver
Stylefan

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 15, 2006 1:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ahhh nem láttam a meccest...mijen az uj séroja? Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 10:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

@myliverpool@ írta:
Igaz a spurs ellen csereként jött be a zsiráf helyett Very Happy ,de nem is a játékával tünt ki mind inkább a frizurájával! Very Happy Very Happy Cool Cool Cool

Cissé má csak ilyen szereti a változatosságot,még szerencs hogy a frizurában nem a csapatokban!!! Very Happy Cool Cool

Azon röhögtem, hogy egy hét alatt hatalmas hajfazon-változást tud véghezvinni Smile

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
@myliverpool@
Reserve

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 9:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igaz a spurs ellen csereként jött be a zsiráf helyett Very Happy ,de nem is a játékával tünt ki mind inkább a frizurájával! Very Happy Very Happy Cool Cool Cool

Cissé má csak ilyen szereti a változatosságot,még szerencs hogy a frizurában nem a csapatokban!!! Very Happy Cool Cool
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 10:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cisse... hát igen... Nekem folyton az jár a fejemben, hogy a sérülése óta csak árnyéka önmagának sajnos, nem sikerült a teljes felépülés... Vannak jó pillanatai de már nem az igazi... Reméljük sikerül hamarosan formába lendülnie... Jó lenne...
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 9:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

@myliverpool@ írta:
bocsi azt kihagytam hogy 'vitte volna a marseille'! Cool Very Happy

Nyugodtan építkezzen csak, szép telkek vannak Bootle környékén meg a külvárosban... Smile

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
@myliverpool@
Reserve

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 7:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bocsi azt kihagytam hogy 'vitte volna a marseille'! Cool Very Happy
@myliverpool@
Reserve

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 7:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igaz hogy vitte a marseille,de ő marad!nekik már csak 1 álom D.cissé!
Remélem liverpooli marad örökké! Very Happy Very Happy Cool Cool
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 09, 2006 6:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

royalliver írta:
Hát cissé nem fog elmenni a csapattól, mert külömben felakasztom magam:D hihetetlenül jó játékos és ő a legjobb csatárunk(szerintem)...
amugy mi ez hogy meg fog házasodni meg házat épít?már nyáron megvolt az esküvője meg palotát is vett már liverpoolban amihez valami nemesi cím is járt vagy valami olyasmi:)de lehet hogy én vagyok hülye Laughing

Tényleg építtet házat:P
És remélem jó sokáig itt is marad!

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
royalliver
Stylefan

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 09, 2006 3:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát cissé nem fog elmenni a csapattól, mert külömben felakasztom magam:D hihetetlenül jó játékos és ő a legjobb csatárunk(szerintem)...
amugy mi ez hogy meg fog házasodni meg házat épít?már nyáron megvolt az esküvője meg palotát is vett már liverpoolban amihez valami nemesi cím is járt vagy valami ojasmi:)de lehet hogy én vagyok hülye Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
@myliverpool@
Reserve

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 02, 2006 8:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
Hozzátenném, h a hivatalos oldalon is fent van, h jól érzi magát itt meg h házat épít, stb... Az meg h most kevesebbet játszik az nem számit sokat, majd ha valaki elfárad vagy megsérül úgyis bekerül a kezdőbe renszeresen.

Rafa csak ilyezgette djibrillt! Very Happy Very Happy Cool
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 18, 2005 12:33 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hozzátenném, h a hivatalos oldalon is fent van, h jól érzi magát itt meg h házat épít, stb... Az meg h most kevesebbet játszik az nem számit sokat, majd ha valaki elfárad vagy megsérül úgyis bekerül a kezdőbe renszeresen.
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 17, 2005 11:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Remek...
Azért tudhattuk, hogy ezek csak kacsák.
Ami pedig az NS-sel kapcsolatban gondolsz, csak helyeselni tudok Smile

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 17, 2005 11:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma olvastam egy Cisse nyilatkozatot a BBC honalpján (tehát komoly forrásból) Ott arról faggadták, hogy miért akarja elhagyni a klubot. Cisse pedig kinevette az újságírót ugyanis ő nem akarja itt hagyni a csapatot, mert jó a hangulat az öltözőbe és jól érzi magát Liverpoolban. Most épített házat, és meg is fog házasodni.
Ezt csak a Nemzeti Sport akarja ráerőltetni az emberekre, hogy Djibril távozik. Nem tudom miért...talán el lehet vele adni az újságot.
Cisse marad és ő góljával nyerjük a Világ Kupát!!!
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 16, 2005 3:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zen68 írta:
Na szegény Cissé -t is elüldözi a Benitez!!!!
MICSODA KÖRFORGÁS!!!! CISSE MIATT NEM KELLETT OWEN, CHROUCH MIATT NEM KELL CISSÉ, PEDIG Ő EGY SZUPER TEHETSÉG!!!
ÉS sajnálatos, hogy elfelejtették, mit tett az UEFA kupa döntőjén a CSK MOSCwA ellen pedig ott is csak csere volt!!!!! ÉS helyette ki lesz, megint egy spanyol????? Twisted Evil

Én se tudom, hogy most mi van, de én megbizom Rafa-ban, tudja szerintem hogy mit miért csinál. Sajnos azonban nagyon úgy néz ki, hogy megromlott a viszonya Benivel, egyre több az erre utaló jel

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 16, 2005 3:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na szegény Cissé -t is elüldözi a Benitez!!!!
MICSODA KÖRFORGÁS!!!! CISSE MIATT NEM KELLETT OWEN, CHROUCH MIATT NEM KELL CISSÉ, PEDIG Ő EGY SZUPER TEHETSÉG!!!
ÉS sajnálatos, hogy elfelejtették, mit tett az UEFA kupa döntőjén a CSK MOSCwA ellen pedig ott is csak csere volt!!!!! ÉS helyette ki lesz, megint egy spanyol????? Twisted Evil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
7 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.