| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
royalliver Stylefan
|
Elküldve: Vas. Jan. 15, 2006 1:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ahhh nem láttam a meccest...mijen az uj séroja?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 10:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| @myliverpool@ írta: | Igaz a spurs ellen csereként jött be a zsiráf helyett ,de nem is a játékával tünt ki mind inkább a frizurájával!
Cissé má csak ilyen szereti a változatosságot,még szerencs hogy a frizurában nem a csapatokban!!!  |
Azon röhögtem, hogy egy hét alatt hatalmas hajfazon-változást tud véghezvinni  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Szomb. Jan. 14, 2006 9:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igaz a spurs ellen csereként jött be a zsiráf helyett ,de nem is a játékával tünt ki mind inkább a frizurájával!
Cissé má csak ilyen szereti a változatosságot,még szerencs hogy a frizurában nem a csapatokban!!!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 10:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Cisse... hát igen... Nekem folyton az jár a fejemben, hogy a sérülése óta csak árnyéka önmagának sajnos, nem sikerült a teljes felépülés... Vannak jó pillanatai de már nem az igazi... Reméljük sikerül hamarosan formába lendülnie... Jó lenne... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 9:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| @myliverpool@ írta: | bocsi azt kihagytam hogy 'vitte volna a marseille'!  |
Nyugodtan építkezzen csak, szép telkek vannak Bootle környékén meg a külvárosban...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 7:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
bocsi azt kihagytam hogy 'vitte volna a marseille'!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

|
Elküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 7:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igaz hogy vitte a marseille,de ő marad!nekik már csak 1 álom D.cissé!
Remélem liverpooli marad örökké!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Jan. 09, 2006 6:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| royalliver írta: | Hát cissé nem fog elmenni a csapattól, mert külömben felakasztom magam:D hihetetlenül jó játékos és ő a legjobb csatárunk(szerintem)...
amugy mi ez hogy meg fog házasodni meg házat épít?már nyáron megvolt az esküvője meg palotát is vett már liverpoolban amihez valami nemesi cím is járt vagy valami olyasmi:)de lehet hogy én vagyok hülye  |
Tényleg építtet házat:P
És remélem jó sokáig itt is marad! _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
royalliver Stylefan
|
Elküldve: Hétf. Jan. 09, 2006 3:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát cissé nem fog elmenni a csapattól, mert külömben felakasztom magam:D hihetetlenül jó játékos és ő a legjobb csatárunk(szerintem)...
amugy mi ez hogy meg fog házasodni meg házat épít?már nyáron megvolt az esküvője meg palotát is vett már liverpoolban amihez valami nemesi cím is járt vagy valami ojasmi:)de lehet hogy én vagyok hülye  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

|
Elküldve: Hétf. Jan. 02, 2006 8:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | | Hozzátenném, h a hivatalos oldalon is fent van, h jól érzi magát itt meg h házat épít, stb... Az meg h most kevesebbet játszik az nem számit sokat, majd ha valaki elfárad vagy megsérül úgyis bekerül a kezdőbe renszeresen. |
Rafa csak ilyezgette djibrillt!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Dec. 18, 2005 12:33 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hozzátenném, h a hivatalos oldalon is fent van, h jól érzi magát itt meg h házat épít, stb... Az meg h most kevesebbet játszik az nem számit sokat, majd ha valaki elfárad vagy megsérül úgyis bekerül a kezdőbe renszeresen. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Dec. 17, 2005 11:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Remek...
Azért tudhattuk, hogy ezek csak kacsák.
Ami pedig az NS-sel kapcsolatban gondolsz, csak helyeselni tudok  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szomb. Dec. 17, 2005 11:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ma olvastam egy Cisse nyilatkozatot a BBC honalpján (tehát komoly forrásból) Ott arról faggadták, hogy miért akarja elhagyni a klubot. Cisse pedig kinevette az újságírót ugyanis ő nem akarja itt hagyni a csapatot, mert jó a hangulat az öltözőbe és jól érzi magát Liverpoolban. Most épített házat, és meg is fog házasodni.
Ezt csak a Nemzeti Sport akarja ráerőltetni az emberekre, hogy Djibril távozik. Nem tudom miért...talán el lehet vele adni az újságot.
Cisse marad és ő góljával nyerjük a Világ Kupát!!! _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Dec. 16, 2005 3:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| zen68 írta: | Na szegény Cissé -t is elüldözi a Benitez!!!!
MICSODA KÖRFORGÁS!!!! CISSE MIATT NEM KELLETT OWEN, CHROUCH MIATT NEM KELL CISSÉ, PEDIG Ő EGY SZUPER TEHETSÉG!!!
ÉS sajnálatos, hogy elfelejtették, mit tett az UEFA kupa döntőjén a CSK MOSCwA ellen pedig ott is csak csere volt!!!!! ÉS helyette ki lesz, megint egy spanyol?????  |
Én se tudom, hogy most mi van, de én megbizom Rafa-ban, tudja szerintem hogy mit miért csinál. Sajnos azonban nagyon úgy néz ki, hogy megromlott a viszonya Benivel, egyre több az erre utaló jel _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zen68 Reserve
|
Elküldve: Pént. Dec. 16, 2005 3:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na szegény Cissé -t is elüldözi a Benitez!!!!
MICSODA KÖRFORGÁS!!!! CISSE MIATT NEM KELLETT OWEN, CHROUCH MIATT NEM KELL CISSÉ, PEDIG Ő EGY SZUPER TEHETSÉG!!!
ÉS sajnálatos, hogy elfelejtették, mit tett az UEFA kupa döntőjén a CSK MOSCwA ellen pedig ott is csak csere volt!!!!! ÉS helyette ki lesz, megint egy spanyol?????  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|