| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Nov. 30, 2006 10:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
7000 _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Nov. 17, 2006 8:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Pént. Nov. 10, 2006 2:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Nov. 08, 2006 11:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem voltál túl durva velük?  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 7:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Igen, de neked is csak itt van nagy szád. A meccsen mért nem szóltál rájuk? Miért nem mondtad meg a "köcsögnek" hogy menjen onnan mert zavarja az eto-s önérzetedet? Ez a baj veletek, meg ugy az összes "vidéki" csapattal, hogy csak a szátok jár, de ha arról van szó akkor mindenki meghúzza magát, épp ezért csinálják tőlünk egy csomóan hogy lazán bemennek a hazai szektorokba. Hidd el, nálunk az üllőin ezt senki se próbálná meg, és nem azért mert összeverik |
Hát azok a fickók győriek voltak és középkorúak és asszem 4-en voltak.Iagzad van,hogy el kellett volna zavarni őket...Én 2-vel előttük ültem és amikor a fülembe ordibálgatták a véleményüket egy elcseszett ferencvárosi támadás után,akkor eléggé ideges lettem és rájuk is szóltam.Megmondtam nekik,hogy "ez itt egy etos szektor és a fradis szektor a tűlsó végén van a stadionnak.Itt mindenki eto-s,ha nem látnák".A körülöttünk ülő emberek és a haverom,akivel voltam a meccsen mondta,hogy tényleg igaz,amit mondok,de nem nagyon akartak szóbaállni velünk.Én meg megmondom őszintén,hogy nem akartam vitatkozni,mert nem szeretek és elmentem 2 sorral odébb a gyerekkel.Azokat meg leszartam. _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 7:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, de neked is csak itt van nagy szád. A meccsen mért nem szóltál rájuk? Miért nem mondtad meg a "köcsögnek" hogy menjen onnan mert zavarja az eto-s önérzetedet? Ez a baj veletek, meg ugy az összes "vidéki" csapattal, hogy csak a szátok jár, de ha arról van szó akkor mindenki meghúzza magát, épp ezért csinálják tőlünk egy csomóan hogy lazán bemennek a hazai szektorokba. Hidd el, nálunk az üllőin ezt senki se próbálná meg, és nem azért mert összeverik _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 3:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | | LFC5 írta: | | atez írta: | Holló, én úgy értettem h az Eto szurkolótáborának az egésze nevetséges, biztos vannak köztetek jó arcok, de maga a tábor egy vicc. Nincsenek azok harmincan se.
Amugy a gerrard témával kapcsolatban annyit mondanék hogy nem akarom a kedvet lelombozni, de az utóbbi időben a kicsi alex igen gyakran félrekúrt, ami megviselte steve barátunkat, így az angol média mostanság már lehetséges szakításról beszél kicsit se pletykaszinten. a liverpooliak például már biztosra veszik a válást. Ne legyen így de én ezeket hallom, és ne mtűnik viccnek |
Ez most komoly??? Hülye ribanc... fúúú...egyszer kerüljön a kezeim közé... | Ki is nézem belőle,hogy nem hűséges tipus. Gondoltam én,hogy csak a pénzre megy a dolog...
Klau:a te kezeid közé soha nem fog kerülni a ribanc...sajna
Atez!Nah azé vagyunk egy 100-an (vagyis vannak,mert én már nem nagyon járok meccsekre)akik a D szektorba vannak,de köztük vannak olyanok is,akik nem olyan hangosak...ilyen voltam én is
Hát olyan 20 gyerek van,aki igazán szurkolónak mondható és ők balhéznának veletek,legalábbis én kinézem belőlük,de lehet,hogy csak a szájuk nagy  |
Soha nem lehet tudni ki kerül a kezeim közé lehet, h ő is köztük lesz de akkor jajj neki... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 11:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | azért az a száz az egy kicsit sok, nem szoktatok ti annyian lenni. A fradi ellen se voltatok meg százan. A szurkolás meg arrafelé pláne ismeretlen fogalom, még az MTKs bipsik is kiröhögik a ti "nagy" u.cs.k.-tokat, és az azért már nagyon égő. Sajnos ez van, tényleg nem baszogatni akarlak, ez egyszerűen az igazság. Aztán a balhézós megállapításodról már ne is essék szó mert az már tényleg faszság. Nem balhéznak ezek senkivel, esélyük se lenne. | Amikor az eto pályán jáccottunk ellenetek,akkor azért 100-an megvoltunk a D szektorba,de annyira szar volt,mert volt egy-két győri faszkalap,aki beült közénk fradi mezben és ott drukkolt köztünk a fradinak nagyon kaki volt.Kis köcsögök mentek volna át hozzátok.
Idegesítő volt. _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 7:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
az eto szar MTE a király  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 11:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
azért az a száz az egy kicsit sok, nem szoktatok ti annyian lenni. A fradi ellen se voltatok meg százan. A szurkolás meg arrafelé pláne ismeretlen fogalom, még az MTKs bipsik is kiröhögik a ti "nagy" u.cs.k.-tokat, és az azért már nagyon égő. Sajnos ez van, tényleg nem baszogatni akarlak, ez egyszerűen az igazság. Aztán a balhézós megállapításodról már ne is essék szó mert az már tényleg faszság. Nem balhéznak ezek senkivel, esélyük se lenne. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 11:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | atez írta: | Holló, én úgy értettem h az Eto szurkolótáborának az egésze nevetséges, biztos vannak köztetek jó arcok, de maga a tábor egy vicc. Nincsenek azok harmincan se.
Amugy a gerrard témával kapcsolatban annyit mondanék hogy nem akarom a kedvet lelombozni, de az utóbbi időben a kicsi alex igen gyakran félrekúrt, ami megviselte steve barátunkat, így az angol média mostanság már lehetséges szakításról beszél kicsit se pletykaszinten. a liverpooliak például már biztosra veszik a válást. Ne legyen így de én ezeket hallom, és ne mtűnik viccnek |
Ez most komoly??? Hülye ribanc... fúúú...egyszer kerüljön a kezeim közé... | Ki is nézem belőle,hogy nem hűséges tipus. Gondoltam én,hogy csak a pénzre megy a dolog...
Klau:a te kezeid közé soha nem fog kerülni a ribanc...sajna
Atez!Nah azé vagyunk egy 100-an (vagyis vannak,mert én már nem nagyon járok meccsekre)akik a D szektorba vannak,de köztük vannak olyanok is,akik nem olyan hangosak...ilyen voltam én is
Hát olyan 20 gyerek van,aki igazán szurkolónak mondható és ők balhéznának veletek,legalábbis én kinézem belőlük,de lehet,hogy csak a szájuk nagy  _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 11:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Remélem h nem fognak szakitani..mert sztem szép pár  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 10:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Holló, én úgy értettem h az Eto szurkolótáborának az egésze nevetséges, biztos vannak köztetek jó arcok, de maga a tábor egy vicc. Nincsenek azok harmincan se.
Ez most komoly??? Hülye ribanc... fúúú...egyszer kerüljön a kezeim közé... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 10:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Holló, én úgy értettem h az Eto szurkolótáborának az egésze nevetséges, biztos vannak köztetek jó arcok, de maga a tábor egy vicc. Nincsenek azok harmincan se.
Amugy a gerrard témával kapcsolatban annyit mondanék hogy nem akarom a kedvet lelombozni, de az utóbbi időben a kicsi alex igen gyakran félrekúrt, ami megviselte steve barátunkat, így az angol média mostanság már lehetséges szakításról beszél kicsit se pletykaszinten. a liverpooliak például már biztosra veszik a válást. Ne legyen így de én ezeket hallom, és ne mtűnik viccnek _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 9:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát sztem biztos,összeházasodnak.Már csak egy csoda választhatná szét őket,vagy egy jóképű srác.pl:én  _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|