Tartalomjegyzék

Djibril Cissé
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 10:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudom, hogy késve, de bye bye Cissé Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Sajna már nem fogjuk sztem POOL mezben látni játszani...De azért kíváncsi lennék, hogy ha mondjuk vmi csoda folytán megnt francia gólkirály lenne Raffa mit cselekedne... Laughing Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 12:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zooey írta:
szerintem nincs igazatok de végeredményben mindegy. Very Happy
azt olvastam hogy Kuyt tuti nem jön drága 14 millió font(és pl a vébén tényleg rosszul játszott) és Defoe-t akarják,szerintem 1 jobb csatár kellene!

amennyiben a sevilla továbbra is gyökér lesz alves ügyében, lesz pénz kuytra. remélem.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 03, 2006 5:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zooey írta:
azt olvastam hogy Kuyt tuti nem jön drága 14 millió font(és pl a vébén tényleg rosszul játszott) és Defoe-t akarják,szerintem 1 jobb csatár kellene!

Igazunk van csak képtelen vagy beismerni. Gondold végig az egész ügyet, rá fogsz jönni, hidd el. Amugy Defoe egy nagyonis jó csatár, Bár ha tényleg Kewellt kérik érte a zsidók akkor új csatár után kell nézni. Hacsak nem sikerül Cisséből jó pénzt csinálni

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 03, 2006 4:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 03, 2006 4:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Riise írta:
Onnan sejthető hogy hazudik, hogy össze-vissza beszél. Eddig tényleg azt mondta marad, aztán benyögte hogy ezt nem bírja és elmegy, bele is ment a kölcsönbe, és most megint mást mond. Azon kívül a Marseilleseknek azt mondta eddig hogy a klubja nem engedte oda őt, ő ment volna, most meg azt mondja, hogy nem akart elmenni, mert a Liverpoolt szereti.
Én atez véleményét osztom, Cissé valamiben sántikál. Így sem szerette Rafa, de most tuti kihúzta a gyufát és az lesz vele, mint Diuffal, hogy látni sem akarja majd senki a klubnál. Maga alatt ássa a gödröt Cissé. Menjen csak el. Viszont helyére kéne valaki ég Belamy mellé, és azt nem lehet tudni hogy ki. Kuyt-ben nem bízok, mert már az Arsenal is akarja, meg szerintem amúgy sem olyan hűdejó csatár, valaki más után kéne nézni...

Végre valaki átlátja a dolgokat, köszönöm

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 03, 2006 4:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zooey írta:
Csak az a gond,hogy a múltja a története nem azt támasztja alá,hogy hazudna!Ezt is csak azért tette közzé mert nem szeretne elmenni és úgy gondolja a szurkolók talán hatással lesznek R re.Ha el akarna menni semmi értelme nem lenne a kavarásnak. Liverpoolban él liverpooli a felesége és mindig is a liverpoolban akart játszani,akkor is amikor még a poolnak nem volt pénze rá nem ment el máshová megvárta míg ide jöhet!!!!!! Ezek nem éppen azt bizonyítják,hogy el akarna menni,viszont az hogy R nem szereti viszont NYILVÁNVALÓ!!!! Manapság ilyenek az edzők,semmi rossz nincs benne.R nem számol vele ,nem tetszik a játéka más elképzelései vannak.Mivel tudja,R nem akarja hogy játszon egyértelmű néha már elege lett és azt mondja elmegy.A lényeg nem kell állandóan bűnbakot keresni.R azt akarja C menjen,Ő pedig maradni akar és játszani! Ennyi!

Jó, el ne hidd már ezt a baromságot, h ide köti az élete. tuti nem fog belehalni ha el kell hagynia a Liverpoolt, nem kell mindent bevenni. Amennyi pénze van, simán vesz máshol házat, a feleségnek meg egyáltalán nincs beleszólása h hogyan alakuljon a pályafutása. Amugy csak azzal van baj h korábban is közzétehette volna. Egyébként meg tök jól elmondtad h miért kéne mennie. Rafanak kell itt nagycsapatot csinálnia, és nem tud Cissével együtt dolgozni, nem gondolod h akkor Cissének kellene mennie? V akkor Rafa menjen inkább? Az lenne a legjobb ha Cissé nem nyilatkozna semmit, csak szépen lelépne, nem kell csinálni a fesztivált. mindenkinek jobb lett volna h ha a nagyonelakarokmennileszopnihoulliert szövege után csak szépen lelépett volna, de neeeem, neki muszáj pofázni. Úgyis el fog menni, kár rágódni ezen

A helyére meg majd jön Kuyt, v ha ő nem akor a Tottenham állítólag kész újra tárgyalni Defoe-ról, szal ha nagyon kell akor ő jön

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 03, 2006 4:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Onnan sejthető hogy hazudik, hogy össze-vissza beszél. Eddig tényleg azt mondta marad, aztán benyögte hogy ezt nem bírja és elmegy, bele is ment a kölcsönbe, és most megint mást mond. Azon kívül a Marseilleseknek azt mondta eddig hogy a klubja nem engedte oda őt, ő ment volna, most meg azt mondja, hogy nem akart elmenni, mert a Liverpoolt szereti.
Én atez véleményét osztom, Cissé valamiben sántikál. Így sem szerette Rafa, de most tuti kihúzta a gyufát és az lesz vele, mint Diuffal, hogy látni sem akarja majd senki a klubnál. Maga alatt ássa a gödröt Cissé. Menjen csak el. Viszont helyére kéne valaki ég Belamy mellé, és azt nem lehet tudni hogy ki. Kuyt-ben nem bízok, mert már az Arsenal is akarja, meg szerintem amúgy sem olyan hűdejó csatár, valaki más után kéne nézni...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 03, 2006 3:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

azért torkon nem szúrnálak Wink csak más a véleményem
Vissza az elejére
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 03, 2006 3:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csak az a gond,hogy a múltja a története nem azt támasztja alá,hogy hazudna!Ezt is csak azért tette közzé mert nem szeretne elmenni és úgy gondolja a szurkolók talán hatással lesznek R re.Ha el akarna menni semmi értelme nem lenne a kavarásnak. Liverpoolban él liverpooli a felesége és mindig is a liverpoolban akart játszani,akkor is amikor még a poolnak nem volt pénze rá nem ment el máshová megvárta míg ide jöhet!!!!!! Ezek nem éppen azt bizonyítják,hogy el akarna menni,viszont az hogy R nem szereti viszont NYILVÁNVALÓ!!!! Manapság ilyenek az edzők,semmi rossz nincs benne.R nem számol vele ,nem tetszik a játéka más elképzelései vannak.Mivel tudja,R nem akarja hogy játszon egyértelmű néha már elege lett és azt mondja elmegy.A lényeg nem kell állandóan bűnbakot keresni.R azt akarja C menjen,Ő pedig maradni akar és játszani! Ennyi!
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 03, 2006 7:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Van benne valami... Wink Wink
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 02, 2006 9:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klaj írta:
Ezek szerintem túl kemény szavak...
honnan veszed hogy hazudozik?

Csak nehogy sirva fakadjon valaki...
Egyébként onnan veszem h több mint egy hónapja még arról beszélt h ő menni akar. mostmeg azt mondja h ez nem is igaz, ő ilyet nem mondott, csak Rafa szemétkedik vele. Érdekes, miért nem korábban cáfolta meg a saját nyilatkozatát? Azóta belement már egy kölcsönszerződésbe is, nyugodtan megemlithette volna h kiforgatták a sazvait de nem tette. Most adódott ez a helyzet, és mindent megtesz h Rafa legyen a gonosz. És most azt hazudja h ő nem mondott olyat h el akar menni.

Most ezzel beszédítette a hódolóit, de aki a klub érdekeit tartja szem előtt, az tudja h Rafa csak azt teszi ami a csapatnak a legjobb, és ez az ami basztatja Cissét. Ha menni akar, akkor menjen, nem fog hiányozni, csak ne csinálja a fesztivált

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 02, 2006 9:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezek szerintem túl kemény szavak...
honnan veszed hogy hazudozik?
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 02, 2006 7:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudom, h sokan itt torkon akarnak majd szurni ezért, de nem érdekel, remélem Cissé mostmár kotródik innen a faszba. Nem azért, de mindent megtesz h rossz fényt vessen Rafára, hazudik is ha kell. Egy ilyen ember nem kell a Liverpoolba, mehet ahova akar

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 30, 2006 3:56 pm    Hozzászólás témája: - Hozzászólás az előzmény idézésével

Bátor ember nagy szívvel kár hogy elmegy.Sztem hiba lenne részéről ha már szeptemberben viosszatérne két törött lábbal picit azért visszább vehetne de hát ő nem ilyen és ezért szeretem.[/b]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
StevieTheGod
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 24, 2006 5:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnálom hogy kölcsönadtuk(de nem hiszek benne hogy visszajön)
de a 'poolnak el kellett adni, mert télleg sok pénzbe került, főleg így sérülten!Nagyon sajnálom hogy elment éssok sikert kívánok neki, könnyes szemekkel Crying or Very sad
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
1 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.