| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Júl. 30, 2006 4:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
áááá....az ki van csukva:) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Júl. 30, 2006 12:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kár hogy nem láttam lehet ő lesz Gerrard utódja???  _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Júl. 30, 2006 9:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
ez azért kicsit durva...nem? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Júl. 30, 2006 12:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
Látom régóta nem volt ide hozzászólás, de ez mindenképp említésre méltó, hogy Reina középpályásként nyomta Nekem nagyon tettszett, enyhén meglepődtem, amikor mezben láttam Reinát
Jól nyomta azon a poszton is, lehet Benítez középpályást csinál belőle?  _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
You'll never walk alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 11:28 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Mostmár mindegy.Megtörtént. Azt sajnálom h nem kapott nagyobbat. Gerinctelen féreg robben. PPPFFuuuuuujjjj! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Feb. 06, 2006 8:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én először Dudek jöttét is kétkedve fogadtam, amikor Westerveld került lapátra. Úgy látszik a csapatnál ha a kapussal nagy eredményeket érnek el akkor új goalie után néznek a vezetők
Reina jó kapus, és tudom ti azt mondjátok Robben megérdemelte, de én akkor is azt mondom ez nagyon nagy hülyeség volt tőle.  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Hétf. Feb. 06, 2006 8:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azért Reina jó tette amit tett, én még nagyobbat adtam volna neki,nem csak egy kis simogatást...
Nagyon jó kapus nagyon szeretem, de még Dudek is az én hősöm  _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Hétf. Feb. 06, 2006 7:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Először nem örültem Reina jöttének, mert Dudek a BL-döntő után nekem hőssé vált, óriási kedvenc lett, de végülis Pepe bizonyitotta, h jó igazolás volt. Magabiztos, megbizható, nagy tehetség. Aztán a tegnapi tette után én végleg megszerettem, az egész futballvilágnak tett szivességet amikor helyretette a kis köcsögöt, sztem ezzel mindenki egyetért |
Nagyon szeretem Reinát, de a verekedés semmit nem old meg...főleg a pool játékosainak szintjén...feljött az agyvize..sztem tudomást sem klellett volna Robbenről venni...v max vmit beszólni nemtom...
na de azért neki sem kellett volna pattogni..meg ne szóloghasson be...
ja meg mégvmi...amit észrevettem ezekben a Játékosok topicokban...
IGEN..ÉN IS IMÁDOM A POOL JÁTÉKOSAIT...de ismerjük meg vannak még nagyon jók..és sztem pl Robben Ronaldinho...stb is nagyon jók...és sztem nem kellene őket leszúrni, meg lekáromkodni...
a poolosok sem örülnének neki ,ha lárnák h az ellenefeleket ócsároljuk ahelyett h őket bátorítannánk dicsőítenénkn....
szal GO REDS!!!YOU ARE THE BEST!!!!!!4 _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Feb. 06, 2006 4:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Először nem örültem Reina jöttének, mert Dudek a BL-döntő után nekem hőssé vált, óriási kedvenc lett, de végülis Pepe bizonyitotta, h jó igazolás volt. Magabiztos, megbizható, nagy tehetség. Aztán a tegnapi tette után én végleg megszerettem, az egész futballvilágnak tett szivességet amikor helyretette a kis köcsögöt, sztem ezzel mindenki egyetért _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Feb. 06, 2006 8:17 am Hozzászólás témája: "Pepe" Reina |
|
|
sokat köszönhetünk Dudeknek, de amíg Reina a kapuban volt nálunk én nem izgultam soha!! Dudek-nél meg mindig benne volt egy jó kis baki, remélem fellebezünk és eltörlik a kamu 3 meccses eltiltást!! Go Pepe!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|