Tartalomjegyzék

BL sorsolás
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 15, 2006 10:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klaj írta:
ezt 1szerűen nem hiszem el...azthittem a mai napomnem lehet rosszabb...de lehet..BARCA...nemhiszem el...
kivolt aza köcsög aki kihúzta??nem akarom h kiessünk...bezzeg a Mu meg az Arsenal könnyűt kapott...Sad

nem értem mit idegeskedtek ők is 11-en lesznek a pályán mi is, az ő játékosaiknak is 2 lábuk van a mieinknek is, van egy kurva jó pontrúgojuk nekünk 3 van nem tudom miért kell rinyálni oda kell menni nyerni kell és kész. nem kell beszarni
mu és az arsenal meg kit érdekel??? teszek rájuk egy lapáttal és mehetnek a sorsolásukkal a búsba
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 15, 2006 9:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ezt 1szerűen nem hiszem el...azthittem a mai napomnem lehet rosszabb...de lehet..BARCA...nemhiszem el...
kivolt aza köcsög aki kihúzta??nem akarom h kiessünk...bezzeg a Mu meg az Arsenal könnyűt kapott...Sad
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 15, 2006 5:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem kell beszarni!!!
menni kell és nyerni.
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 15, 2006 4:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hollósi Attila írta:
Fowler írta:
Én is full ideg vok!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad mér pont ők????por que???ÁÁÁÁ

mindeggy, a pool arról hire h a végsőkig küzd!!és ez iyg is lesz!!!Ha tavallyelőtt megvetük fél európát(milan,juve,chelsea)akkor hozni kell ezt a meccset is!!!

GO POOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pfúúú!
De jó lenne,ha megvernénk őket.Lexarom,hogy a 2. kedvenc csapatom a Barca,mert ezzel megmutatnánk a köcsög divatdrukkereknek,hogy mi a szitu.
De azért egy Benficának jobban örültem volna.

ahha....aztán a barca divatok majd egyből átváltanak a pool-ra...

télleg meg kell vernünk őket!!

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hollósi Attila
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 15, 2006 4:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fowler írta:
Én is full ideg vok!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad mér pont ők????por que???ÁÁÁÁ

mindeggy, a pool arról hire h a végsőkig küzd!!és ez iyg is lesz!!!Ha tavallyelőtt megvetük fél európát(milan,juve,chelsea)akkor hozni kell ezt a meccset is!!!

Pfúúú!
De jó lenne,ha megvernénk őket.Lexarom,hogy a 2. kedvenc csapatom a Barca,mert ezzel megmutatnánk a köcsög divatdrukkereknek,hogy mi a szitu.
De azért egy Benficának jobban örültem volna.
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 15, 2006 2:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 15, 2006 2:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

faszom ki van...ettől féltem...köcsög buzi barca... nem igaz, ki volt az a szerencsétlen aki őket húzta hozzánk... idegnben kell az x, otthon meg be kell gyötörni egyet... nem eshetünk megint ki ilyen hamar...faszom...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Bettina
Stylefan

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 15, 2006 2:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát ez nem lehet igaz én mindjárt világgá mek.mért pont a barca-t!jaja Istenem csak légy velünk!!!bezzeg az a köcsög M.U. johogy a legkönnyebbet kapja a lille-t és a chelsea-rol nem is beszélve (porto)ja és az arsenal(psv)pedig én megálmodtam a BL-sorsolást és nem ezt láttam hanem hoyg a madridot kapjuk!!az jobb lett volna!de ez a csunyákkal teli barca nagyon huzos lesz!!!nemhiszem el hogy én ilyeneket gondolok, mert hogy én vagyok maga a" tudom hogy nyerni fogunk"csakmost elbizonytalanodtam pedig ne lenne szabad de mégis...........
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 25, 2006 6:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
Csak én gondolom, hogy kurvára szánalmas, hogy az összes poszton (a kapust kivéve) egy gyökér barcás lett a legjobb? Egyszerűen undorító, már bocs.
Amikor megláttam Ronáldinnyó képét ismét, kissé elnevettem magam, főleg mikor a thank you-t is spanyolra kellett neki fordítani.
Szánalom.

én akkor szoktam rohattul röhögni, mikor a 20 top sexi focistába ő az első...
Gerrard meg benne sincs...
mondom ezt vakok állítják össze:)
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 25, 2006 2:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csak én gondolom, hogy kurvára szánalmas, hogy az összes poszton (a kapust kivéve) egy gyökér barcás lett a legjobb? Egyszerűen undorító, már bocs.
Amikor megláttam Ronáldinnyó képét ismét, kissé elnevettem magam, főleg mikor a thank you-t is spanyolra kellett neki fordítani.
Szánalom.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 9:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gerrard tavaly a BL legjobbja lett
legalábbis az ottani kommentátor nem említette őt, mikor a korábbi legjobb középpályásokat sorolta
Very Happy
lvagy én vok süket, vagy így van, vagy ő mondta rosszul:)
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 9:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fowler13 írta:
atez írta:
Attól még lehet jelölve legjobbnak hogy legjobb csatárnak is jelölték. Ha jól emlékszem tavaly Gerrard is dupla díjat kapott (legjobb játékos, legjobb középpályás)

Nem tomm...de mintha én azt hallottam volna a kommitól h akit egy posztdijra jelöltek az nem kaphatja meg a legjobb játékos dijat...de nem tom...

Rosszul hallottad, mert ez eleve hülyeség, de legalábbis nincs értelme

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 8:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Attól még lehet jelölve legjobbnak hogy legjobb csatárnak is jelölték. Ha jól emlékszem tavaly Gerrard is dupla díjat kapott (legjobb játékos, legjobb középpályás)

Nem tomm...de mintha én azt hallottam volna a kommitól h akit egy posztdijra jelöltek az nem kaphatja meg a legjobb játékos dijat...de nem tom...

Vissza az elejére
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 8:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:

Asszem Gerro csak a legjobb játékos díjat kapta meg, a legjobb középpályás Kaká lett, ha jól rémlik.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 8:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő
1 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.