| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Dec. 15, 2006 1:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Bettina írta: | | azt hittem hogy a zárkozottság csak Fowlerre igaz mer hogy tegnap msn-en nem volt hajlando elárulni többet magárol mint hogy ö szöke és barnaszemű ja és meddig könyörögtem neki 1szaros képért de nem az Istennek sem.áááááá de akkor is mondj magadrol vmit vagy tudjátok mit mondjatok magatokrol mindannyian vmit hátha akkor nem fogsz elpirulni.léccyléccyléccy |
jó vanna...én ilyen vok.ez van!! sajnálom.. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Crouch Reserve

Csatlakozott: 2006.10.16. Hétfő 22:13 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Pént. Dec. 15, 2006 1:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Bettina írta: | | azt hittem hogy a zárkozottság csak Fowlerre igaz mer hogy tegnap msn-en nem volt hajlando elárulni többet magárol mint hogy ö szöke és barnaszemű ja és meddig könyörögtem neki 1szaros képért de nem az Istennek sem.áááááá de akkor is mondj magadrol vmit vagy tudjátok mit mondjatok magatokrol mindannyian vmit hátha akkor nem fogsz elpirulni.léccyléccyléccy |
Crouch bezzeg küldött neked  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bettina Stylefan
Csatlakozott: 2006.12.01. Péntek 19:02 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: monok
|
Elküldve: Pént. Dec. 15, 2006 9:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
| azt hittem hogy a zárkozottság csak Fowlerre igaz mer hogy tegnap msn-en nem volt hajlando elárulni többet magárol mint hogy ö szöke és barnaszemű ja és meddig könyörögtem neki 1szaros képért de nem az Istennek sem.áááááá de akkor is mondj magadrol vmit vagy tudjátok mit mondjatok magatokrol mindannyian vmit hátha akkor nem fogsz elpirulni.léccyléccyléccy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Dec. 14, 2006 11:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ne kérj ilyenekre mert belepirulok és zárkozott leszek  _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bettina Stylefan
Csatlakozott: 2006.12.01. Péntek 19:02 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: monok
|
Elküldve: Csüt. Dec. 14, 2006 7:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| hát sly!téged még nem ismerlek??mondj magadrol vmi szépet!!!utána meg kifaggatom kladit is!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Dec. 14, 2006 8:06 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Hát sly legalább beismerted
Tán beszívtál akkor mikor ezeket irtad?
Amugy jó az amit betti leírt, tényleg ott van még az a kettő, de az az amcsi faszi állítólag komolytalan, nem valószínű h jönne végül, meg vmikor hallottam én is vmi ír arcot, de abban nem nagyon vagyok biztos de az sztem jó lenne, csakhát gondolom feleannyi pénze sincs mint a muszlimnak, Parryéknek meg az kell, minél több.
A 10 éves chelseaseket meg hagyjátok már, nem jó példa, nálunk is vannak ugyanilyen retardáltak már most is, a szar az h ha jön ez az arab akkor minden korosztályban lesznek ilyen balfaszaink |
nem, csak régen csapolt meg a barátnőm lassan mondhatom exbarátnőm
azért mindenesetre nem lenne hátrány ha rendeződnének az anyagi gondok a klub körül de jobban örélnék ha azért venné meg valaki a csapatot mert szereti nem pedig azért, hogy dagobert bácsit játszon és teli bassza egy pennysekkel a pályát unalmas perceiben és lubickoljon benne... _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Dec. 13, 2006 7:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát sly legalább beismerted
Tán beszívtál akkor mikor ezeket irtad?
Amugy jó az amit betti leírt, tényleg ott van még az a kettő, de az az amcsi faszi állítólag komolytalan, nem valószínű h jönne végül, meg vmikor hallottam én is vmi ír arcot, de abban nem nagyon vagyok biztos de az sztem jó lenne, csakhát gondolom feleannyi pénze sincs mint a muszlimnak, Parryéknek meg az kell, minél több.
A 10 éves chelseaseket meg hagyjátok már, nem jó példa, nálunk is vannak ugyanilyen retardáltak már most is, a szar az h ha jön ez az arab akkor minden korosztályban lesznek ilyen balfaszaink _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Hétf. Dec. 11, 2006 4:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | | A közeli falukat csak jelképesen értettem. Utalva, hogy nem dollár és font milliókért igazoltunk. A másik... lehet, hogy csak én vagyok a hülye, de Houllier volt Liverpool játékos ?? Eddig úgy tudtam, hogy ő volt az első nem angol és nem liverpooli játékos edzőnk. |
mea culpa
csak kideritettem az igazságot tényleg Houllier volt az első olyan menedzser aki nem játszot a poolban.
talán kevesebbet kéne innom....  _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Hétf. Dec. 11, 2006 1:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=uojLZ_W09t4
Ha már így a klub múltjáról, klubszereteről beszélünk, tudom ajánlani ezt a linket, páran már látták... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Vas. Dec. 10, 2006 9:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A közeli falukat csak jelképesen értettem. Utalva, hogy nem dollár és font milliókért igazoltunk. A másik... lehet, hogy csak én vagyok a hülye, de Houllier volt Liverpool játékos ?? Eddig úgy tudtam, hogy ő volt az első nem angol és nem liverpooli játékos edzőnk.
| Sly írta: | | atez írta: | | Sly írta: | Manders hadd hívjam fel a figyelmed két tévedésre:
1. Shankley elösször tényleg lehet, hogy a környező falvakból igazolt de amikor a megszületett az everton és új klubbot kellett alakitania akkor a vonattal egészen skóciáig ment és onnan igazolt profi játékosokat és még nagyon sokáig igazolt ez után is skóciából a pool
2. Rafa Benitez az első olyan menedzsere a klubnak aki nem játszot soha egy percet sem liverpoolban |
Mivan???
Elmagyaráznád h mit értesz az alatt h megszületett az everton?
Meg úgy egészében ezt az első pontot  |
megint korábban járt a szám mint az eszem
nincs magyarázat csak helyesbítés: everton elöbb volt mint a pool.
Az angol futballon belüli gyors felemelkedése bizonyítja McKenna tehetségét mind a szakmai, mind az irányítói területen. Houlding nagylelkű 500 fontos kölcsönének - melyet sosem kapott vissza - és McKenna ügyességének köszönhetően több, mint egytucat remek skót játékost vásárolt össze. Ezért nevezték akkoriban a csapatot "Az összes Mac csapatának", utalva a skót név-előtagra.
töriből is szar voltam... |
_________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Vas. Dec. 10, 2006 7:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én nagyon em akarom h divatcsapat legyünk!!Egyszerüen irtouok a gndololattol!!!Ma poénból beléptem vmileyn csetre ahol beszéltem egy cselzis gyerekkel!Megkérdeztem tőle h hányszor nyert a acselzi bajnokságot?5 percig gondolkodott mire kinyögte h 28!!Teljesen ki voltam a balfaszságától!!  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bettina Stylefan
|
Elküldve: Vas. Dec. 10, 2006 5:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| hát ha már benézek ide, akkor már elolvasom az üziket és hozzá is szolok az egészhez, bár az utolsokat nem igazán értettem de siettem az olvasással na meg ezzel is szal csak lényegében annyit hogy sztem sem kell nekünk seemi féle befektetö vagy mi,mert igy könnyű lesz 800millio fontbol megnyerni a bajnokságot, meg mindent, arrol nem is beszélve hogy miután olyasmik leszünk mint a chelsea(rem soha nem leszünk olyanok)akko rminden kis köcsög gyerek a liverpool mezében fog flangálni, pedig ha megkérdezném tölük hogy mikor néztél legutoljár a liv'pool meccset akkor azt se tudnák miröl van szo, csak annyit tudnának mondani hogy :gerrard na meg a többi szar nevét aki hozzánk igazolna ezek után 100millio fölött!!ja és én nem csak az arab "pénzt csinálok mindenböl"faszirol tok hanem vmi észak amerikai csávorol is akinek van már1-2jégkorong csapata meg egy észak írröl is de lehet hogy tudjátok ezt csak azért irom mert eddig mintha nem esett volna szo azokrol csak az arabrol!!de bizti tudjátok!!!meg multkor bizti ti is láttátok pénteken v szombaton a premier shipot és abban is volt szo erröl és mutatták a csáveszt (le se tagadhatná hogy arab)és ahogy ott volt az anfield-en és ahogy nézett oan volt mntha azt mondaná magában:fu de nagy majd én nagyobbat csinálok, bár nemtom minek izé mit is jáccanak ebben??, meg hogy"nemsokára ez az enyém lesz és mindenböl pénzt csinálok itt még a szarbol is!!!na kb ennyi!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Vas. Dec. 10, 2006 7:39 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Sly írta: | Manders hadd hívjam fel a figyelmed két tévedésre:
1. Shankley elösször tényleg lehet, hogy a környező falvakból igazolt de amikor a megszületett az everton és új klubbot kellett alakitania akkor a vonattal egészen skóciáig ment és onnan igazolt profi játékosokat és még nagyon sokáig igazolt ez után is skóciából a pool
2. Rafa Benitez az első olyan menedzsere a klubnak aki nem játszot soha egy percet sem liverpoolban |
Mivan???
Meg úgy egészében ezt az első pontot  |
megint korábban járt a szám mint az eszem
nincs magyarázat csak helyesbítés: everton elöbb volt mint a pool.
Az angol futballon belüli gyors felemelkedése bizonyítja McKenna tehetségét mind a szakmai, mind az irányítói területen. Houlding nagylelkű 500 fontos kölcsönének - melyet sosem kapott vissza - és McKenna ügyességének köszönhetően több, mint egytucat remek skót játékost vásárolt össze. Ezért nevezték akkoriban a csapatot "Az összes Mac csapatának", utalva a skót név-előtagra.
töriből is szar voltam... _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 9:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | Manders hadd hívjam fel a figyelmed két tévedésre:
Mivan???
Meg úgy egészében ezt az első pontot  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 4:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Manders hadd hívjam fel a figyelmed két tévedésre:
2. Rafa Benitez az első olyan menedzsere a klubnak aki nem játszot soha egy percet sem liverpoolban _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|