| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Ki lesz a házi gólkirály? |
| Milan Baroš |
|
0% |
[ 0 ] |
| Harry Kewell |
|
0% |
[ 0 ] |
| John Arne Riise |
|
0% |
[ 0 ] |
| Steven Gerrard |
|
66% |
[ 6 ] |
| Djibril Cissé |
|
22% |
[ 2 ] |
| Fernando Morientes |
|
11% |
[ 1 ] |
|
| Összes szavazat : 9 |
|
| Szerző |
Üzenet |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 2:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
rafa!!!!Peti-Bella csere!!!!holnap!!!!  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 2:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | Töki írta: | | Fowler13 írta: | | Töki írta: | | Hollósi Attila írta: | | Fowler13 írta: | | Töki írta: | | nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem egy Kuyt-Crouch csatársor eredményesebb lenne, mint a Kuyt-Bellamy sor |
meglehet.... Bella most nagyon nincs formában..... |
Hát igen!Ezt én se értem.Crouch jobb lenne.A Bellamy a mostani meccsen 2 méterről nem tudta belőni a Gerrard labdáját,szerencse,hogy jött Mark Gonzalez. |
legalább ki kellene próbálnia Rafának hogy mire mennének ketten |
egy próbát megér.....nem azon fog mulni rafa élete |
ha az élete nem is, de pár pont lehet elúszna, de nem biztos, mert mostanában Crouch jó formában van és mégsem játszatja |
megékne kockáztatni....Peti az uccsó két meccsen kapott 10 percet(durván)a Newcastle ellen állt cak be a Tottham ellen még be se álitották |
A Chelsea ellen is neki volt a legnagyobb helyzete a végén.Majdnem befejelte.Ha egy kicsit előbb állt volna be,akkor lehet,hogy meglett volna az egyik pont. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 2:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Töki írta: | | Fowler13 írta: | | Töki írta: | | Hollósi Attila írta: | | Fowler13 írta: | | Töki írta: | | nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem egy Kuyt-Crouch csatársor eredményesebb lenne, mint a Kuyt-Bellamy sor |
Hát igen!Ezt én se értem.Crouch jobb lenne.A Bellamy a mostani meccsen 2 méterről nem tudta belőni a Gerrard labdáját,szerencse,hogy jött Mark Gonzalez. |
ha az élete nem is, de pár pont lehet elúszna, de nem biztos, mert mostanában Crouch jó formában van és mégsem játszatja |
megékne kockáztatni....Peti az uccsó két meccsen kapott 10 percet(durván)a Newcastle ellen állt cak be a Tottham ellen még be se álitották _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Töki Fan

|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 2:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | Töki írta: | | Hollósi Attila írta: | | Fowler13 írta: | | Töki írta: | | nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem egy Kuyt-Crouch csatársor eredményesebb lenne, mint a Kuyt-Bellamy sor |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 2:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Töki írta: | | Hollósi Attila írta: | | Fowler13 írta: | | Töki írta: | | nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem egy Kuyt-Crouch csatársor eredményesebb lenne, mint a Kuyt-Bellamy sor |
egy próbát megér.....nem azon fog mulni rafa élete _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Töki Fan

|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 2:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | | Fowler13 írta: | | Töki írta: | | nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem egy Kuyt-Crouch csatársor eredményesebb lenne, mint a Kuyt-Bellamy sor |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 2:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | | Fowler13 írta: | | Töki írta: | | nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem egy Kuyt-Crouch csatársor eredményesebb lenne, mint a Kuyt-Bellamy sor |
jó...Bella-nak is be kell illeszkednie de ébn a 2 biuztos csatárt választanám..d.e sajna nem én vok Benitez  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 1:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | Töki írta: | | nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem egy Kuyt-Crouch csatársor eredményesebb lenne, mint a Kuyt-Bellamy sor |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 1:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Töki írta: | | nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem egy Kuyt-Crouch csatársor eredményesebb lenne, mint a Kuyt-Bellamy sor |
meglehet.... Bella most nagyon nincs formában..... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Töki Fan

|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 1:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem egy Kuyt-Crouch csatársor eredményesebb lenne, mint a Kuyt-Bellamy sor |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 6:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Jólvanmár srácok, ne picsogjatok már, majd meg lesz oldva ez a szavazásfrissítés amint rájövök hogy kell
Na de viccet félretéve, a netem még mindig szar, kurvalassú, és ezért nincs kedvem ilyenekkel foglalkozni, mert másfél óra. Majd rwk  |
nem a szavazzással volt abajunk hanem azzal h magic Morientesre szavazott volna.....bár lehet h ő is erre céloozott volna...de nem biztos  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Szept. 24, 2006 10:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jólvanmár srácok, ne picsogjatok már, majd meg lesz oldva ez a szavazásfrissítés amint rájövök hogy kell
Na de viccet félretéve, a netem még mindig szar, kurvalassú, és ezért nincs kedvem ilyenekkel foglalkozni, mert másfél óra. Majd rwk  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Vas. Szept. 24, 2006 2:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | látom magical képben van:) |
neyhén le van maradva _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Szept. 24, 2006 2:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
látom magical képben van:) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Vas. Szept. 24, 2006 12:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | | Ezt a szavazást nem lehetne vhogy frissíteni?Mert a legtöbben már nem is Liverpoolosok.Lehetne mondjuk Gerrard,Crouch,Kuyt,Bellamy,Fowler,vagy Luis Garcia. |
igen...már idelye lenne  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|