| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Dec. 15, 2006 10:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | ezt 1szerűen nem hiszem el...azthittem a mai napomnem lehet rosszabb...de lehet..BARCA...nemhiszem el...
kivolt aza köcsög aki kihúzta??nem akarom h kiessünk...bezzeg a Mu meg az Arsenal könnyűt kapott... |
nem értem mit idegeskedtek ők is 11-en lesznek a pályán mi is, az ő játékosaiknak is 2 lábuk van a mieinknek is, van egy kurva jó pontrúgojuk nekünk 3 van nem tudom miért kell rinyálni oda kell menni nyerni kell és kész. nem kell beszarni
mu és az arsenal meg kit érdekel??? teszek rájuk egy lapáttal és mehetnek a sorsolásukkal a búsba _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Dec. 15, 2006 9:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ezt 1szerűen nem hiszem el...azthittem a mai napomnem lehet rosszabb...de lehet..BARCA...nemhiszem el...
kivolt aza köcsög aki kihúzta??nem akarom h kiessünk...bezzeg a Mu meg az Arsenal könnyűt kapott... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Dec. 15, 2006 5:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nem kell beszarni!!!
menni kell és nyerni. _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Dec. 15, 2006 4:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | | Fowler írta: | Én is full ideg vok!! mér pont ők????por que???ÁÁÁÁ
mindeggy, a pool arról hire h a végsőkig küzd!!és ez iyg is lesz!!!Ha tavallyelőtt megvetük fél európát(milan,juve,chelsea)akkor hozni kell ezt a meccset is!!!
GO POOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | Pfúúú!
De jó lenne,ha megvernénk őket.Lexarom,hogy a 2. kedvenc csapatom a Barca,mert ezzel megmutatnánk a köcsög divatdrukkereknek,hogy mi a szitu.
De azért egy Benficának jobban örültem volna. |
ahha....aztán a barca divatok majd egyből átváltanak a pool-ra...
télleg meg kell vernünk őket!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Pént. Dec. 15, 2006 4:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | Én is full ideg vok!! mér pont ők????por que???ÁÁÁÁ
mindeggy, a pool arról hire h a végsőkig küzd!!és ez iyg is lesz!!!Ha tavallyelőtt megvetük fél európát(milan,juve,chelsea)akkor hozni kell ezt a meccset is!!!
GO POOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | Pfúúú!
De jó lenne,ha megvernénk őket.Lexarom,hogy a 2. kedvenc csapatom a Barca,mert ezzel megmutatnánk a köcsög divatdrukkereknek,hogy mi a szitu.
De azért egy Benficának jobban örültem volna. _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Dec. 15, 2006 2:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én is full ideg vok!! mér pont ők????por que???ÁÁÁÁ
GO POOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Pént. Dec. 15, 2006 2:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
faszom ki van...ettől féltem...köcsög buzi barca... nem igaz, ki volt az a szerencsétlen aki őket húzta hozzánk... idegnben kell az x, otthon meg be kell gyötörni egyet... nem eshetünk megint ki ilyen hamar...faszom... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bettina Stylefan
Csatlakozott: 2006.12.01. Péntek 19:02 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: monok
|
Elküldve: Pént. Dec. 15, 2006 2:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| hát ez nem lehet igaz én mindjárt világgá mek.mért pont a barca-t!jaja Istenem csak légy velünk!!!bezzeg az a köcsög M.U. johogy a legkönnyebbet kapja a lille-t és a chelsea-rol nem is beszélve (porto)ja és az arsenal(psv)pedig én megálmodtam a BL-sorsolást és nem ezt láttam hanem hoyg a madridot kapjuk!!az jobb lett volna!de ez a csunyákkal teli barca nagyon huzos lesz!!!nemhiszem el hogy én ilyeneket gondolok, mert hogy én vagyok maga a" tudom hogy nyerni fogunk"csakmost elbizonytalanodtam pedig ne lenne szabad de mégis........... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Aug. 25, 2006 6:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | Csak én gondolom, hogy kurvára szánalmas, hogy az összes poszton (a kapust kivéve) egy gyökér barcás lett a legjobb? Egyszerűen undorító, már bocs.
Amikor megláttam Ronáldinnyó képét ismét, kissé elnevettem magam, főleg mikor a thank you-t is spanyolra kellett neki fordítani.
Szánalom. |
én akkor szoktam rohattul röhögni, mikor a 20 top sexi focistába ő az első...
Gerrard meg benne sincs...
mondom ezt vakok állítják össze:) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Pént. Aug. 25, 2006 2:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csak én gondolom, hogy kurvára szánalmas, hogy az összes poszton (a kapust kivéve) egy gyökér barcás lett a legjobb? Egyszerűen undorító, már bocs.
Amikor megláttam Ronáldinnyó képét ismét, kissé elnevettem magam, főleg mikor a thank you-t is spanyolra kellett neki fordítani.
Szánalom. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 9:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Gerrard tavaly a BL legjobbja lett
legalábbis az ottani kommentátor nem említette őt, mikor a korábbi legjobb középpályásokat sorolta
lvagy én vok süket, vagy így van, vagy ő mondta rosszul:) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 9:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | atez írta: | | Attól még lehet jelölve legjobbnak hogy legjobb csatárnak is jelölték. Ha jól emlékszem tavaly Gerrard is dupla díjat kapott (legjobb játékos, legjobb középpályás) |
Nem tomm...de mintha én azt hallottam volna a kommitól h akit egy posztdijra jelöltek az nem kaphatja meg a legjobb játékos dijat...de nem tom... |
Rosszul hallottad, mert ez eleve hülyeség, de legalábbis nincs értelme _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 8:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Attól még lehet jelölve legjobbnak hogy legjobb csatárnak is jelölték. Ha jól emlékszem tavaly Gerrard is dupla díjat kapott (legjobb játékos, legjobb középpályás) |
Nem tomm...de mintha én azt hallottam volna a kommitól h akit egy posztdijra jelöltek az nem kaphatja meg a legjobb játékos dijat...de nem tom... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 8:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Attól még lehet jelölve legjobbnak hogy legjobb csatárnak is jelölték. Ha jól emlékszem tavaly Gerrard is dupla díjat kapott (legjobb játékos, legjobb középpályás) |
Asszem Gerro csak a legjobb játékos díjat kapta meg, a legjobb középpályás Kaká lett, ha jól rémlik. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 8:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Attól még lehet jelölve legjobbnak hogy legjobb csatárnak is jelölték. Ha jól emlékszem tavaly Gerrard is dupla díjat kapott (legjobb játékos, legjobb középpályás) _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|