Tartalomjegyzék

Chris Kirkland

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 30, 2005 5:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
Tudtok valamitt róla? Sérült? Mert ha nem akkor lehet h ő nehezíti majd meg a dolgunkat holnap... Jókiskapus ez a Kirkland én azt mondom... Gyógulj már meg végleg pliiz Cool

Asszem sérült, sajnos megint, szegényt az ág is húzza

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 30, 2005 4:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudtok valamitt róla? Sérült? Mert ha nem akkor lehet h ő nehezíti majd meg a dolgunkat holnap... Jókiskapus ez a Kirkland én azt mondom... Gyógulj már meg végleg pliiz Cool
VIP

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát igen, szar kedvem volt mikor kiderült h kölcsönadjuk Sad Amúgy Murphy-nek volt egy gesztusa mikor majdnem szó szerint valamelyik meccsen félrelökte Owen-t h ne Michael rúhja a büntetőt, az nem volt szimpi... Amúgy Steve is ilyen meg Riise... Meg most már Alonso, Garcia és még sorolhatnánk h kik elszántak, sztem mindeki Smile
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:44 pm    Hozzászólás témája: Re: Chris Kirkland Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
mostanában már nem sérült nem? Mióta nyáron megműtötték... Vagy? AMúgy nekem is ő a kedvencem, a becenevem is innen van Razz

most is sérült, asszem a MU ellen se jáccott. Nekem meg igazából mindegyik srác a kedvenceim közé tartozik, aki olyan elszánt, és elkötelezett a 'Poolhoz, mint ő, de ilyen Carra, ilyen volt Murphy, és még sorolhatnám. Én mindenképp szurkolok Kirkynek, h nagy kapus legyen belőle, akkor is ha ez nem nálunk fog megtörténni

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az az egy év kölcsön jól jön neki.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:40 pm    Hozzászólás témája: Chris Kirkland Hozzászólás az előzmény idézésével

mostanában már nem sérült nem? Mióta nyáron megműtötték... Vagy? AMúgy nekem is ő a kedvencem, a becenevem is innen van Razz
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.