| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Csüt. Dec. 14, 2006 11:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Női kézilabda EB:
A magyar válogatott három góllal kikapott Norvégia csapatától a svédországi női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének záró fordulójában, Göteborgban. Ezzel Németh András együttese szombaton az ötödik helyért léphet pályára a svédek ellen.
Remélem azért az 5. hely meglesz.
Hajrá Csajok!!! _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Crouch Reserve

Csatlakozott: 2006.10.16. Hétfő 22:13 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Hétf. Dec. 11, 2006 5:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem kellett volna eltitkolni, csak nem kelett volna közvetíteni _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Dec. 11, 2006 4:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | | Crouch írta: | Eltemették a legnagyobb magyar focistát.
Amúgy csak nekem tűnik fel, hogy egy temetést talán nem kéne közvetíteni? Puskás Öcsi mindent megérdemel, de ezt talán nem kéne. Mindenki mennyen el, aki tud, és tegye tiszteletét, de ebből is a média jön ki jól... | Ahogy mondod.
Milyen szar lehetett a feleségének,hogy nincs ott a temetésen.Mondjuk én se mentem volna el azért,hogy 6 óráig megállás nélkül sírjak és még azt is felvegyék és leadják. |
ezért kellet volna eltitkolni h mikor és hol lesz a temetés...de hát ahogy a médiát ismerem ....uygis kitudódott volna  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Hétf. Dec. 11, 2006 3:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Crouch írta: | Eltemették a legnagyobb magyar focistát.
Amúgy csak nekem tűnik fel, hogy egy temetést talán nem kéne közvetíteni? Puskás Öcsi mindent megérdemel, de ezt talán nem kéne. Mindenki mennyen el, aki tud, és tegye tiszteletét, de ebből is a média jön ki jól... | Ahogy mondod.
Milyen szar lehetett a feleségének,hogy nincs ott a temetésen.Mondjuk én se mentem volna el azért,hogy 6 óráig megállás nélkül sírjak és még azt is felvegyék és leadják. _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Crouch Reserve

Csatlakozott: 2006.10.16. Hétfő 22:13 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Hétf. Dec. 11, 2006 3:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Eltemették a legnagyobb magyar focistát.
Amúgy csak nekem tűnik fel, hogy egy temetést talán nem kéne közvetíteni? Puskás Öcsi mindent megérdemel, de ezt talán nem kéne. Mindenki mennyen el, aki tud, és tegye tiszteletét, de ebből is a média jön ki jól... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Dec. 11, 2006 7:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hell!
Nem tud vki egy olyan honlapot ahonnan lehet rendelni 2007-es pool-os naptárat???Mert tavaly is rendeltem és nagyon teccet
köszi  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Pént. Dec. 08, 2006 5:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Fowler írta: | köztodott?nemmis tudtam.....egybként az óváriak hüylék?akkor kivétel erősiti a szabályt  |
Csakhogy a kivételt itt senki se ismeri  |
kössz  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Dec. 08, 2006 4:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | köztodott?nemmis tudtam.....egybként az óváriak hüylék?akkor kivétel erősiti a szabályt  |
Csakhogy a kivételt itt senki se ismeri  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szer. Dec. 06, 2006 6:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Fowler írta: | köszömöm
azért annit nem itttam  |
Mondjuk az is köztudott h az óváriak kivételesen jól bírják a piát, sokkal hülyébbek ugyse lehetnek tőle
Egyébként jó is, ne akard azt átélni ami velem volt szilveszter után |
köztodott?nemmis tudtam.....egybként az óváriak hüylék?akkor kivétel erősiti a szabályt  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Dec. 06, 2006 12:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | köszömöm
azért annit nem itttam  |
Mondjuk az is köztudott h az óváriak kivételesen jól bírják a piát, sokkal hülyébbek ugyse lehetnek tőle
Egyébként jó is, ne akard azt átélni ami velem volt szilveszter után _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Vas. Dec. 03, 2006 6:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Fowler írta: | | igen ittam ne is eccer má bocs....most nem...és ez sem |
Megbocsátok fiam
Másnaposság járt a nagy bulihoz? |
köszömöm
azért annit nem itttam  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Vas. Dec. 03, 2006 6:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | | igen ittam ne is eccer má bocs....most nem...és ez sem |
Megbocsátok fiam
Másnaposság járt a nagy bulihoz? _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szomb. Dec. 02, 2006 9:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | | atez írta: | | Mire vágsz fel ennyire fowler? Netán végre ittál vmi olyat ami erősebb a kólánál, vagy csöcsöket láttál(ezzel megelőzve hollót), vagy neadjisten klajjal voltál? |
igen ittam ne is eccer má bocs....most nem...és ez sem |
neadjisten? HEHE:D _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 10:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Mire vágsz fel ennyire fowler? Netán végre ittál vmi olyat ami erősebb a kólánál, vagy csöcsöket láttál(ezzel megelőzve hollót), vagy neadjisten klajjal voltál? |
igen ittam ne is eccer má bocs....most nem...és ez sem _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 10:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mire vágsz fel ennyire fowler? Netán végre ittál vmi olyat ami erősebb a kólánál, vagy csöcsöket láttál(ezzel megelőzve hollót), vagy neadjisten klajjal voltál? _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|