Tartalomjegyzék

Pool játékosok szereplése a VB-n

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 01, 2006 11:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

morti írta:
Tudtam...kamu kiállítás, 2 tizit nem adtak meg az angoloknak...Amikor behozta Carrát már féltem... Crying or Very sad 4ből 1et berúgni....és 2t POOLos hagyott ki... Crying or Very sad De sajna várható volt, hogy a tiziknél bukás lesz, mert az angolok képtelenek tizit rúgni...nah de hát ez van... Crying or Very sad

Szánalom az egész. A fifa a baszott bíróküldésével, meg eriksson is, az összeállításaival.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 01, 2006 8:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudtam...kamu kiállítás, 2 tizit nem adtak meg az angoloknak...Amikor behozta Carrát már féltem... Crying or Very sad 4ből 1et berúgni....és 2t POOLos hagyott ki... Crying or Very sad De sajna várható volt, hogy a tiziknél bukás lesz, mert az angolok képtelenek tizit rúgni...nah de hát ez van... Crying or Very sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 2:34 am    Hozzászólás témája: - Hozzászólás az előzmény idézésével

Hoppá.Bocsika.Sztem azért érthető mire gondoltam.Fáradt vagyok és elegem van a halmazelméletből.

Tényleg mókás amiket a véletlen szül.De tényleg jobb kapus saját magánál.Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 11:45 pm    Hozzászólás témája: Re: . Hozzászólás az előzmény idézésével

Negritis írta:
.Reina sztem most jobb formában van mint Reina de hát nincs akkora neve még.Sajnos.Majd a Szaudiak ellen.

hát igen, Reina még saját magánál is nagyobb kapus. De ne aggódj, eljön Reina ideje amikor kiszorítja a kapuból önmagát Smile

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 8:05 pm    Hozzászólás témája: . Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát igen Gerrard az Gerrard.De sajna Erikson pihenteti a Svédek ellen.Nem csoda h 40 vagy hány éve nem verik meg őket vb-n.

Kewell remélem továbbjut, bár meglepődtem h nem kezdett a brazilok ellen.Nem volt rossz ez az ausztrál csapat.Csakhát mégis kevés, mert gyenge a hazai bajnokság és nincs egy összeszokott keménymag.

A spanyol szekció ma megalázza Tunéziát!!!García és Alonso megmutatja milyen a Vörös szív.Reina sztem most jobb formában van mint Reina de hát nincs akkora neve még.Sajnos.Majd a Szaudiak ellen.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 16, 2006 1:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

morti írta:
Ki más, ha nem 2 liverpooli nyerni meg a meccset az angoloknak??!!
Crouch kihaghyott sok helyzetet, de végül csak betalált...És nem volt robotánc... Crying or Very sad
Gerrard meg hozta a szokásost...Megint egy jól eltalált lövés... Laughing
Carra viszont sztem gyengébb volt a szokottnál...De csak kiszenvedték... Wink Laughing

anyira örülök,. hogy Peter és Sztivi rúgátk a gólokat:?D
a poolosak ott is ott vannak:D
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 15, 2006 7:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ki más, ha nem 2 liverpooli nyerni meg a meccset az angoloknak??!!
Crouch kihaghyott sok helyzetet, de végül csak betalált...És nem volt robotánc... Crying or Very sad
Gerrard meg hozta a szokásost...Megint egy jól eltalált lövés... Laughing
Carra viszont sztem gyengébb volt a szokottnál...De csak kiszenvedték... Wink Laughing
Vissza az elejére
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 8:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kewell sztem elég szürkén játszott...Ő ennél sokkal többre képes...
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 7:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sztem erre elég volt a VB topik is, de nekem tökmindegy...

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 5:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Carra sajna kimaradt a csapatból...De be kell látni, hogy ez a egerősebb angol csapat volt, amit most ki lehetett állítani. Sajnos Rio és Terry is ha nagyon kicsivel is, de jobbak mint Carra...
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 3:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen...Gerrardno meglepődtem..
véleményem szerint avyg rossz poszton játszatják, vagy egyszerűen a poolban jobban megy neki:D
most nemtom mivan velee...és Carra??hol volt szombaton?
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 1:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Angol meccsről egyből lehetne beszélni.Sztem Gerrard szürkébb volt, mint szokott lenni, főleg a védekezéssel foglalkozott, de most ez volt a feladata.Ez nem a POOL ahol tulajdonképpen ő a vezéregyéniség, itt főleg a csapatok vezéregyéniségei vannak(Lampard, Beckham).Sajna a lövései nem sültek el, de ez lesz sokkal jobb is.

Crocuh játéka viszont nekem nagyon tetszett.Ügyesen játszott, jól tette vissza a labdákat az érkezőknek és egy-két cselt is bemutatott, ami ekkorra magassággal nem kis teljesítmény Laughing

Kewell ma mutatkozik be, iwiwen az auszikra fogadtam, úgyh nyerniük kell!! Laughing

Kromkamp meg tegnap nem játszott... Crying or Very sad
Vissza az elejére
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 1:19 pm    Hozzászólás témája: Pool játékosok szereplése a VB-n Hozzászólás az előzmény idézésével

Gondoltam csinálhatnánk egy ilyen szobát, ahol meg lehetne beszélni, hogy a Vörösök játékosai milyen teljesítményt nyújtanak a VB-n.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.