| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Júl. 01, 2006 11:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | Tudtam...kamu kiállítás, 2 tizit nem adtak meg az angoloknak...Amikor behozta Carrát már féltem... 4ből 1et berúgni....és 2t POOLos hagyott ki... De sajna várható volt, hogy a tiziknél bukás lesz, mert az angolok képtelenek tizit rúgni...nah de hát ez van...  |
Szánalom az egész. A fifa a baszott bíróküldésével, meg eriksson is, az összeállításaival. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szomb. Júl. 01, 2006 8:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tudtam...kamu kiállítás, 2 tizit nem adtak meg az angoloknak...Amikor behozta Carrát már féltem... 4ből 1et berúgni....és 2t POOLos hagyott ki... De sajna várható volt, hogy a tiziknél bukás lesz, mert az angolok képtelenek tizit rúgni...nah de hát ez van...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Negritis Fan

Csatlakozott: 2006.06.06. Kedd 23:27 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Kübekháza
|
Elküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 2:34 am Hozzászólás témája: - |
|
|
Hoppá.Bocsika.Sztem azért érthető mire gondoltam.Fáradt vagyok és elegem van a halmazelméletből.
Tényleg mókás amiket a véletlen szül.De tényleg jobb kapus saját magánál. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 11:45 pm Hozzászólás témája: Re: . |
|
|
| Negritis írta: | | .Reina sztem most jobb formában van mint Reina de hát nincs akkora neve még.Sajnos.Majd a Szaudiak ellen. |
hát igen, Reina még saját magánál is nagyobb kapus. De ne aggódj, eljön Reina ideje amikor kiszorítja a kapuból önmagát  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Negritis Fan

Csatlakozott: 2006.06.06. Kedd 23:27 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Kübekháza
|
Elküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 8:05 pm Hozzászólás témája: . |
|
|
Hát igen Gerrard az Gerrard.De sajna Erikson pihenteti a Svédek ellen.Nem csoda h 40 vagy hány éve nem verik meg őket vb-n.
Kewell remélem továbbjut, bár meglepődtem h nem kezdett a brazilok ellen.Nem volt rossz ez az ausztrál csapat.Csakhát mégis kevés, mert gyenge a hazai bajnokság és nincs egy összeszokott keménymag.
A spanyol szekció ma megalázza Tunéziát!!!García és Alonso megmutatja milyen a Vörös szív.Reina sztem most jobb formában van mint Reina de hát nincs akkora neve még.Sajnos.Majd a Szaudiak ellen. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Jún. 16, 2006 1:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | Ki más, ha nem 2 liverpooli nyerni meg a meccset az angoloknak??!!
Crouch kihaghyott sok helyzetet, de végül csak betalált...És nem volt robotánc...
Gerrard meg hozta a szokásost...Megint egy jól eltalált lövés...
Carra viszont sztem gyengébb volt a szokottnál...De csak kiszenvedték...  |
anyira örülök,. hogy Peter és Sztivi rúgátk a gólokat:?D
a poolosak ott is ott vannak:D _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Csüt. Jún. 15, 2006 7:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ki más, ha nem 2 liverpooli nyerni meg a meccset az angoloknak??!!
Crouch kihaghyott sok helyzetet, de végül csak betalált...És nem volt robotánc...
Gerrard meg hozta a szokásost...Megint egy jól eltalált lövés...
Carra viszont sztem gyengébb volt a szokottnál...De csak kiszenvedték...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 8:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kewell sztem elég szürkén játszott...Ő ennél sokkal többre képes... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 7:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sztem erre elég volt a VB topik is, de nekem tökmindegy... _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 5:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Carra sajna kimaradt a csapatból...De be kell látni, hogy ez a egerősebb angol csapat volt, amit most ki lehetett állítani. Sajnos Rio és Terry is ha nagyon kicsivel is, de jobbak mint Carra... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 3:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igen...Gerrardno meglepődtem..
véleményem szerint avyg rossz poszton játszatják, vagy egyszerűen a poolban jobban megy neki:D
most nemtom mivan velee...és Carra??hol volt szombaton? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 1:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Angol meccsről egyből lehetne beszélni.Sztem Gerrard szürkébb volt, mint szokott lenni, főleg a védekezéssel foglalkozott, de most ez volt a feladata.Ez nem a POOL ahol tulajdonképpen ő a vezéregyéniség, itt főleg a csapatok vezéregyéniségei vannak(Lampard, Beckham).Sajna a lövései nem sültek el, de ez lesz sokkal jobb is.
Crocuh játéka viszont nekem nagyon tetszett.Ügyesen játszott, jól tette vissza a labdákat az érkezőknek és egy-két cselt is bemutatott, ami ekkorra magassággal nem kis teljesítmény
Kewell ma mutatkozik be, iwiwen az auszikra fogadtam, úgyh nyerniük kell!!
Kromkamp meg tegnap nem játszott...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 1:19 pm Hozzászólás témája: Pool játékosok szereplése a VB-n |
|
|
| Gondoltam csinálhatnánk egy ilyen szobát, ahol meg lehetne beszélni, hogy a Vörösök játékosai milyen teljesítményt nyújtanak a VB-n. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|