| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Okt. 23, 2006 7:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | | Sly írta: | | Crouch írta: | Nem alakítjuk meg a Ferrari-McLaren barátsági kört?  |
Ezzel az erővel akár a Liverpool-Everton baráti körnek is neki kezdhetsz |
ez igy van a 2 csapat "ellenség" ezért legfeljebb csak Ferrari |
Hallotátok, hogy a kukáskocsikat pirosra akarják festeni mert a fehér színt már unják az emberek  _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Okt. 23, 2006 7:06 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | | Crouch írta: | Nem alakítjuk meg a Ferrari-McLaren barátsági kört?  |
Ezzel az erővel akár a Liverpool-Everton baráti körnek is neki kezdhetsz |
ez igy van a 2 csapat "ellenség" ezért legfeljebb csak Ferrari _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Okt. 23, 2006 6:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Crouch írta: | Nem alakítjuk meg a Ferrari-McLaren barátsági kört?  |
Ezzel az erővel akár a Liverpool-Everton baráti körnek is neki kezdhetsz _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Okt. 22, 2006 9:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Schuminak jár minden tisztelet....a legnagyobb f1es...soha senki még a közelébe se fog érni...
egyszerűen imádom őt...és nagyon fog hiányzonio... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Okt. 22, 2006 9:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Schumaher nevéhez méltóan vonult vissza. Hatalmas futamot futott, gyönyörűen ment annak ellenére, h a szerencse megint nem állt mellette. Dobogót érdemelt volna, de így is megmutatta, hogy mennyire jó. Örök klasszis marad. Kár hogy abbahagyja, soha senki nem fogja utolérni! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Vas. Okt. 22, 2006 8:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Crouch írta: | Nem alakítjuk meg a Ferrari-McLaren barátsági kört?  |
höhö...legfeljebb csak Ferrari..mert jövőre F.Alonso megy a McLaren-hez igy már nem fogok nekik szurkolni  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Crouch Reserve

Csatlakozott: 2006.10.16. Hétfő 22:13 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Vas. Okt. 22, 2006 8:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem alakítjuk meg a Ferrari-McLaren barátsági kört?  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Vas. Okt. 22, 2006 8:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem azért jár egy nagy taps Schumacher-nek!!!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Okt. 22, 2006 8:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Crouch írta: | 1998, vagyis 7 éves korom óta a McLarennek szurkolok. Soha nem fogok másnak. Schumacher sohasem volt számomra szimpatikus, én Mika Hakkinenért rajongtam/rajongok, (Kimit annyira nem szeretem). De mikor kiesett, és alonso nyert, elolvastam a nyilatkozatát...hát nagyon nagyot nőtt a szememben, igazi sportember. Nem hittem, hogy valaha is ilyen kimondok, de Hajrá Schumacher!
alonso meg megnyerheti a vb-t, de marad, egy jelentéktelen senki. emberileg nulla. |
annyira örülök, hogy végre beláttad....
amúgy Häkiinen és Kimi is óriási:) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Crouch Reserve

Csatlakozott: 2006.10.16. Hétfő 22:13 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szomb. Okt. 21, 2006 11:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
1998, vagyis 7 éves korom óta a McLarennek szurkolok. Soha nem fogok másnak. Schumacher sohasem volt számomra szimpatikus, én Mika Hakkinenért rajongtam/rajongok, (Kimit annyira nem szeretem). De mikor kiesett, és alonso nyert, elolvastam a nyilatkozatát...hát nagyon nagyot nőtt a szememben, igazi sportember. Nem hittem, hogy valaha is ilyen kimondok, de Hajrá Schumacher!
alonso meg megnyerheti a vb-t, de marad, egy jelentéktelen senki. emberileg nulla. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szomb. Okt. 21, 2006 10:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
a legjobb mindörökké...akármi is lesz... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szomb. Okt. 21, 2006 9:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Schuminak semmi nem jön össze ellentétben azzal a kis köcsög beképzelt buzival...
Az időmérő sem alakult jól...
1. Massa 2. Kimi 3.Trulli 4. faszkalap
Schuminak problémái voltak az autóval, olajnyomással talán, és így 10ik...
Remélem nem kell motort cserélni, holnap egy bravúros futamot futva nyer, Alonso kiesik és minden szép lesz... kár h ez csak álom
Schumacher volt a legjobb, ő a legjobb, és mindig is ő lesz a legjobb!!!
Ehhez semmi kétség sem fér!!! Senki nem fog a nyomába érni!!! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Szomb. Okt. 21, 2006 6:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Msch nyer Alonso pontot szerez
és végre valahára eltünik a versenyzők közül a legellentmondásosabb figura.
Kimi meg kiesik mert megint egy tragacsot adnak alá amelyik széthullik darabjaira egy padlógáz után _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szomb. Okt. 21, 2006 6:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na holnap futam...mit gondoltok róla? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Szer. Okt. 11, 2006 6:46 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Töki írta: | nekem elösszőr még a pénteket kell túlélnem és utána lehet beszéli a többiről  |
Amibe nem halsz bele attól csak erősebb leszel  |
jajaja élő példa is lehetnék  _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|