kínai nyelv nyelvoktatás keleti nyelvek konfuciusz

KÍNAI NYELVOKTATÁS, JAPÁN NYELVOKTATÁS AZ ÚJPEST KÖZPONTBAN!

Tanuljon kínaiul anyanyelvi tanártól! Kínai nyelvórák, japán nyelvórák Li Yi-Ying kínai nyelvtanárral.

Facebook

EGYÉNI és CSOPORTOS OKTATÁS

ÚJ! VIDÉKEN LAKÓKNAK ONLINE NYELVOKTATÁS. A részletekrõl érdeklõdjön emailben!

 
LI YI-YING

Kínai nyelvtanár

Kínai nyelvtanár Li Yi-Ying

1972-ben születtem Tajvanon, Kaohsiung városában. A Katolikus Fu-Jen Egyetemen diplomáztam japán és angol irodalom szakon 1994-ben, majd késõbb Hualien Nemzeti Tanárképzõ Egyetemén angol nyelvtanári szakon.

Hét éve általános iskolában tanítok angol nyelvet, elõtte dolgoztam webtervezoként, könyvszerkesztõként, valamint egyetemi asszisztensként. A legközelebb mégis a nyelvtanítás áll hozzám, és nagy örömömre szolgál, ha nyelvünket és kultúránkat más országok népeivel is megismertethetem.

Angol nyelvû szakmai önéletrajzomat itt tekintheti meg!

Hazám, Tajvan - hivatalos nevén a Kínai Köztársaság - vitatott hovatartozású szigetország Kínától délre. Mi függetlennek tekintjük magunkat, hiszen más a pénznemünk, demokratikus parlamentünk van, és sok egyéb tekintetben eltérünk a kommunista államtól. Kína mindezek ellenére a Népköztársaság részének tekinti országunkat, megosztva ezzel a nemzetközi közvéleményt is, mivel több állam - félve a diktatorikus nagyhatalom lépéseitol - Pekingnek ad igazat. Jó tudni azonban, hogy szép számmal akadnak olyan országok is, melyek elismerik a Tajvani Kínai Köztársaságot.

Bár kis ország vagyunk, kultúránk gazdag, hiszen több benszülött népcsoport, valamint a kínai és a japán nép hagyományai formálták Tajvan arculatát. Természeti kincseink, kutlurális örökségünk, és a világon egyedül álló konyhánk vonzó lehet a turisták számára.

Ha felkeltettem érdeklodését a kínai és a japán nyelv iránt, és kedvet kapott a kínai nyelv tanulásához, vagy akár a japán nyelvhez, kérem jelentkezzen óráimra!

Egy apróság: Magyarul még nem beszélek, így egy kevés angol nyelvtudás elõny.

Jelentkezem
 

 

 

       
 Kínai nyelvtanulás Japán nyelvtanulás 
             
   Kínai nyelv? Japán nyelv? 

Miért ne? Egyre több az ázsiai üzletember Európa - és világszerte. Kína évrõl évre nagyobb befolyással bír a nemzetközi életben, Japán pedig évtizedek óta meghatározó gazdasági erõ. Hazánkban, és a környezõ országokban is számos távol-keleti cég mûködik - munkalehetõséget biztosítva a környéken élõknek.

Hazánk a japán turisták körében népszerû úticél, és a kínai anyanyelvûek is gyakran látogatnak hozzánk. No és ne feledkezzünk meg a hétköznapjainkat színessé tevõ kínai üzletekrõl és éttermekrõl sem, illetve a sokak körében népszerû harcmûvészetekrõl.

 

A Távol-Kelet tehát mind kultúrális, mind pedig gazdasági téren nagy hatással van Európára, így ha valaki az angol mellett a kínait és/vagy a japánt is beszéli, akár az Unióban is jó eséllyel pályázhat a tekintélyes jövedelmet ígérõállásokra.

Szóval a kínait és a japánt jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki akár karrier szempontjából, akár csak a más kultúrák iránti érdeklõdés végett szánja rá magát e két, egyáltalán nem könnyû nyelv elsajátítására.

 

Mind a kínai, mind pedig a japán nyelv tanulása komoly agymunkát, kitartást, nagy szorgalmat követel, de aki nyitott az ázsiai gondolkodásra, valószínûleg rendelkezik is e tulajdonságokkal.

Jó tanulást és sikert kívánunk mindenkinek, aki jelentkezik

 

ITT!


Kalligráfia