Kedves Érdeklődő!

Köszönöm, hogy megnézted oldalunkat.

 

Néhány szó az általam eladásra kínált ruhákról:

Csak a kislányom és kisfiam ruháit árulom. Többségük új, főként Amerikából rendelt, kapott ruhácska, amik nem lettek jók a gyerekekre ill. kinőtték mielőtt hordhatták volna.

Ezek minőségi ruhák, ezt az áruk is jelzi.

 A használt darabjaink közül is csak az újszerű, ill. nagyon jó minőségűeket kínálom eladásra. Előfordul, hogy néhány darab nem tökéletes, ezeket jól láthatóan feltűntetem, hogy a későbbiekben ne lehessen ebből félreértés. A méreteket a címke alapján kategorizáltam, ám ezek nem mindig fedik a valóságot, sajnos. Ezért kérlek választásnál mindig inkább a megadott pontos méretek alapján dönts.

Cseregaranciát nem tudok vállalni, mert maximálisan megadok minden információt a termékről. Ha valamilyen más információra lenne szükséged, vagy esetleg olyan méretre, amelyet én nem tartottam fontosnak megadni, ám neked mégis szükséged lenne rá, kérlek ne habozz kérdezni! Minden kérdésre, amely segít neked a döntésben, szívesen válaszolok.

 

Ha sikerült választanod:

 E-mailen vedd fel velem a kapcsolatot, s kérlek írd meg, hogy Milyen ruha és milyen méretű, valamint a nevét (pl. 104-es kislány naci, H&M 104 rózsaszín). 

Természetesen ha több darabról van szó, akkor mindegyiket.

Mivel a honlap nem on-line frissül, sajnos elképzelhető, hogy a kiválasztott darabot már valaki előtted lefoglalta/megvásárolta. Ezért mindenképpen visszajelzek, hogy megvan-e még az a termék, amit kiválasztottál.

 Egy e-mailben visszaigazolom neked, hogy mennyibe is kerülnek a kiválasztott termékek összesen. Ha ez megfelel neked, megbeszéljük hogyan is kerülnek majd hozzád.

 

Fizetés:

Több variáció közül választhatsz:

FONTOS:  

  1. borítékban küldött pénzt nem fogadok el!!!

  2. postázás esetén a postaköltség téged terhel.

  3. a fizetés előre történik! Amint megérkezett a pénz jelzem neked.

     

Szállítás/Átvétel

Miután kifizetted a termékeket azok átvételére a következő lehetőségek közül választhatsz:

1.) személyesen veszed át,  előre egyeztetett időpontban és helyszínen ez esetben természetesen elég az átvételkor fizetned. Mivel már dolgozom ,a személyes találkozásra elég korlátozottak a lehetőségeim

2.) postázom ajánlott levélként vagy csomagként, súlytól és mérettől függően a mindenkori postai díjszabás alapján. Itt megnézheted: http://posta.hu

750 gramm súly felett én a csomagot javaslom, mert mindössze 23 Ft-tal több így a postaköltség, de legalább biztos, hogy házhoz viszik, míg az ajánlott levelet, ha túl nagy méretű (a postások szerint legalábbis) akkor nem viszik ki, be kell menni a postára érte. Ez a tapasztalatom, szóval a némi plusz költség szerintem megéri. De Rád bízom.

Miután megérkezett a pénz, csomagolom és postázom neked a ruhácskákat legkésőbb 3 napon belül. Jelzem, ha útnak indult a küldeményed!

FONTOS:

  1. sima küldeményt nem postázok, csak ajánlott levelet. Nagyon sok problémám adódott már a sima küldeményekkel, ezért nem vállalom az ilyen postázást.

  2. Utánvéttel nem postázok! Ez mindkettőnknek nagyon drága, számomra pedig írtó rizikós.

Köszönöm a megértésed!

CÍMSZAVAKBAN

Kiválasztod a termékeket és megírod nekem, => visszaigazolom, hogy megvannak-e még, valamint hogy mennyibe fog kerülni a termék + postaköltség => kifizeted => jelzem ha megérkezett a pénz és postázom a terméket, amiről szintén értesítelek=> megkapod a termékeket és visszajelzel nekem, hogy rendben volt-e minden.

http://www.szendrei.net