Liszt  Ferenc  EuroCity  Vasútmodellező  Klub

 

TERVEINK

 

 

Terveink? Jó a kérdés. Kinek ne lenne valamilyen terve. Nekünk is van, mondhatnám bőségesen el vagyunk látva tervekkel, az meg a jövő zenéje, hogy mi valósul meg belőle.

Pláne most, ebben a "remek gazdasági helyzetben". De azért jelenleg is van illetve lenne mit dolgoznunk, csak nehéz a csipet-csapat összeszinkronizálása. Hol találkozzunk, mikor, mit fogunk vagy inkább mit kéne csinálni. Három településen lakókat kell összehangolni.

Nos, készülőben van egy a vasútmodellezésben még ilyen formában nem látható dolog - elnézést a titkolózásért, ez nem terv, már megvalósítási fázisban van -,amit bízunk benne hamarosan a modellezéssel foglalkozók és természetesen a kiállítások kedves látogatói is "megcsodálhatnak"(mert csoda lesz, ha működni fog).De én bízom benne, hogy így lesz.

Ez az "újdonság" a TT-s modul asztalunkat érinti, jelentős mértékben.

Természetesen ezen asztal állandó karbantartása nem terv, hanem kötelező. De azért egy asztalon mindig van mit molyolni. Az éppen még  nem működő fényjelzők bekötése, esetleges átalakítása,  térvilágítási oszlopok beépítése és bekötése.

De azért mi H0-ázunk is. Vagy mégsem? Ezt még én illetve mi sem tudjuk eldönteni. A dolog érdekessége, hogy több modulelem van már asztalos szempontból összeszerelve, elkészítve, de kis-és nagy mértékű stabilitási problémák miatt ezen modulok még nem építhetőek tovább. Pedig én már nagyon szeretném a H0 méretű járműveimet,és gondolom a többiek is egy modul-asztalon üzemeltetni. Sajnos addig be kell érnem egy 'snassz kis próbapályával'

 

Terveink között szerepel egy KIÁLLÍTÁS megszervezése HATVAN városában is. De ez bizony tényleg nem csak rajtunk múlik. Mi is igazán örülnénk neki, ha sikerülne a megszervezése.

 

VISSZA