[Üdv felhasználó]

hírei 2017

Legújabb fórumüzenetek

Keresés

A Grand Theft Auto San Andreas többszemélyes változata a Multiplayer, már az is megengedi a rajongók számára, hogy nem csak egyedül hanem különböző barátainkkal, ismerőseinkkel vagy akár ismeretlenekkel együtt töltsük időnket, szórakozzunk. A többszemélyes módban többféle irányzatú szerver, közösség található. Ezek közök szerepel a szerepjáték (ROLEPLAY) is amit Mi is követünk a közösségünkkel.Mi is a szerepjáték, azaz a ROLEPLAY?

Sokaknak először az jut eszébe ezt hallván, hogy a való életet imitáljuk le a játékban. Ez részlegesen igaz, viszont sok hiányossággal. A szerepjáték arról szól, hogy választunk, kitalálunk, megformázunk magunknak EGY KARAKTERT amit 'élettel' töltünk fel, felruházzuk fizikai illetve morális tulajdonságokkal, képesítéssel. Akár a saját személyiségünkre is formálhatjuk, de ez nem kötelező, legtöbb esetben fiktív karaktereket találunk ki.
Nagyon fontos, az amikor megformáltunk magunkban a karaktert és eldöntöttük, hogy mi a szerepünk akkor ahhoz is tartsuk magunkat mindaddig amíg nem unjuk meg a karaktert és megrendezzük a halálát, vagy az elutazását, ez által kiírjuk a történetből és kezdhetünk, felépíthetünk magunknak egy új karaktert.


Milyen is ez valójában, mi történik ha játszani szeretnék?


A közösségünkben, szerverünkön kipróbálhatod és felépítheted a karaktered amivel tudsz választani a következőkből.

MENTŐS: Lehetsz tisztességes állampolgár, aki egészségügyi intézményben végzett ezáltal kipróbálhatod azt, hogy milyen az emberek életet menteni. (Ez megköveteli azt, hogy ne légy törvénytelen és rossz ember, a karaktered így kell formázd mindaddig amíg nem döntesz szerepcsere mellett.)

-----------------------------------------------------


RENDŐR: A törvény embere, próbálod betartatni és szorgalmazni a megyében élő lakókat, hogy törvénytisztelő állampolgárok legyenek, fenntartod a rendet. (Ez megköveteli azt, hogy ne légy egy bűnöző, ne szegd meg a szabályokat, tisztességes állampolgár maradsz, ha nem így tennél a karaktered kizárná a szerepet és akkor már rég nem a szerepjátékról van szó.)

-----------------------------------------------------


SZERELŐ: Itt már szóba jöhet a rossz, hisz ez csak egy álca munka lenne ami egy rossz embert takar, egy bűnözőt viszont ez nem biztos, hogy így van. Vigyázva és megfontoltan kell minden döntés hozni a karakterrel, bele kell éld magad a helyzetbe amit felépítettél. (Itt már bejöhet a csavar, viszont kell vigyázni, hogy a felettesed vagy más ne tudja meg, hogy rosszban sántikálsz mivel könnyen vége lehet a karrierednek.)

-----------------------------------------------------


RÁDIÓS: Médiában dolgozol, ismert személy vagy, szinte nap mint nap hallják a hangod ezért ha valami fura történik veled, rögtön kitudódik akárcsak egy celebbel. Műsorokat tartasz, rendezvényeket vezényelsz le és híreket mondsz be, remek kis karrier vagy élet. (Itt is lehetséges a kombinálás, lehetsz tisztességes állampolgár, lehet törvénytelen, lehetsz rossz ember, lehetsz jó ember, Te döntésed, viszont mindig figyelj arra, hogy ÚGY játsz, AHOGYAN a karaktered, szereped felépítetted.)

-----------------------------------------------------


BŰNÖZŐ: Magától érthetődő, az alvilág által biztosítod magadnak vagy esetleg családodnak a megélhetésed, nagyon kockázatos, fura viszont aki jól érti a dolgát az nagyon sokra viheti ezzel. Sok az ellenséged, könnyen ÉLETED és ezáltal KARAKTERED, SZEREPED vesztheted.
Illetve még számtalan olyan szerep van, amit Te saját magadnak felépítesz, amit a Te kreativitásod enged, ami számodra tetszik, a felsoroltak azok a leggyakoribbak, viszont ez nem jelenti azt, hogy közülük kell válassz. Minél jobb szerepjátékos vagy, annál több lehetőséged nyílik mindenre, hisz az értelmes és jó szerepjátékosok könnyen lelik meg helyüket egy ilyen közösségben, szerveren.

-----------------------------------------------------


Folyamatosan dolgozunk azon, hogy összehozzunk egy rendes civilizált közösséget, akik az ország bármely pontjáról (akár külföldről is, gondolok itt Romániára, Szlovákiára vagy esetleg Szerbiára, de még máshonnan is) játszhatnak egymással, mégis a legtöbb esetben személyes barátságok is kialakulnak.
Mindenkinek kijár egy ilyen élmény, egy próbálkozás, ahol egy játék által nagyon jól érezhetjük magunkat (akár egy felnőtt is), hisz a szlogenünk is erre világít rá.

- Littletown Reborn -


Tisztelettel, a közösségünk vezető csapataEgy kép arról, hogy hol is található az a megye, azok számára akik kedvet kaptak a játszásra.


jex on Wednesday 2011 December 07 - 13:49:15 | Read/Post Comment: 0

Online

| Designed by Angelus Design, Edited by CRSX