Egy játékoldal, ahol csak és kizárólag logikai tartalmú online játszható játékokat találsz. Nem is akármilyeneket mert a legjobbakat tuti itt találod meg. Az oldalt szabadidőnk szerint frissítjük és válogatjuk ki kézzel neked azokat, amelyek szerintünk jók. Már csak ezért is érdemes sűrűn visszanézni, hiszen ez nem egy elhagyatott oldal az internet szövevényes hálójában. Ez egy kiindulópont azok számára akik szeretnek gondolkozni és játszani, azaz a kettőt együtt keresik legyen bár fiatalok vagy szépkorú közönség itt mindenki megtalálja az ízlése szerinti legjobb logikai játékokat. Miért éppen a Logikaijatekok.ATW.hu oldalt válaszd, ha logikás játékokat keresel? Mert mi több oldalról válogatjuk ki látogatóink számára a legjobbakat, az oldalt nem tömjük tele reklámokkal és felesleges, idegesítő felugró ablakokkal. Nem toljuk senki képébe sem a rissz-rossz értketelen játékokat csak olyanokat, amelyek máshol már bizonyítottak. Ráadásul oldalunk független a többi játékoldaltól és így lehetőségünk van arra, hogy sok-sok oldal linkjét elhelyezzük ide. Szóval érdemes ide visszanézni és még a kerítésléc szerű idegesítő reklámok sem fognak zavarni itt..

Logikai játékok | Memória játékok

Candy Crush Saga
GoodGame Big Farm játék
szókeresős játék
online játszható Rubik kocka játék
Egy logikai játékgyűjtemény, ahol csak a legjobb logikai játékokat találod meg! Igyekszünk ezt az oldalt naprakészen tartni, hogy mindig megtaláld az éppen aktuális trendnek megfelelő de mégis igényes legjobb ingyenes memória, puzzle, kirakós, különbségkeresős netán éppen zuhatagos játékot. Amennyiben esetleg másfajta játékokat keresel, akkor az alábbi linkek között is érdemes szétnézmi, sőt talán valamelyik barátod ajánl itt neked egy játékot:ClickPlay Time 2 logikai játék
A világ méltán egyik legnépszerűbb zuhatagos cserélgetős játéka, amely ugyan nagyon egyszerű logikai játék de annál hangulatosabb. A Facebookon már milliók játszanak vele és talán kevesen tudják azt, hogy nem csak ezen a vírusos közösségi oldalon lehet vele játszani és idegesíteni az ismerőseineket, hanem létezik olyan oldal is, amely nem küld automata üzeneteket. Bizony a farmos, farmeres játékok végigvitele a legtöbb esetben sok-sok gondolkozást igényelnek. Így van ez a BigFarm játékkal is, amely az egyik legjobb legizgalmasabb a maga nemében. Építsd fel a saját tanyádat, kereskedj a többiekkel, add el a termékeidet, gondozd az állataidat. Egy szóval fejleszt fel és üzemeltesd a saját gazdaságodat. Online játszható ingyenes szókeresős játék, amelyben az adott betűkeretből kell értelmes szavakat kiraknod ebben a manapság igen népszerű szókirakós játékban, amely szerencsére teljes mértékben magyar nyelven játszható. Így a leírás és természetesen a keresendő szavak is magyarul vannak. A Rubik Ernő által kifejlesztett logikai játék, már meghódította a Világot. Még manapság is az egyik legismertebb magyar termék, amely Hazánkat is népszerűsítette a fejlesztőnek köszönhetően. Számos bajnokság és verseny indult, amelyen a játéksosok megmérhették a tudásukat, ebben a játékban Te is kipróbálhatod magad online módon és ingyen! A ClickPlay egy sorozat része, amelynek a lényege, hogy meg kell találnunk a play gombot. De ehhez számos fejtörőt és logikai feladványt meg kell oldanunk! A játék nem csak fejtörő hanem sűrűn találkozhatsz benne vicces elemekkel is.
Sliding Block Puzzle logikai játék
Cube O Logic játék
Cargo Bridge játék
Monkey Trouble 2 játék
Dynamite Blast játék
Szabadítsd ki a piros elemet a többi fogságából. Mindössze ennyi az egyszerű utasítás, az viszont, hogyan sikerül majd ezt neked megoldanod ebben a fejtörő játékban neked kell kitalálnod. Egyszerű blokkbontó játék, ahol azokat a tömböket célszerű eltüntetni, amelyeknél a legtöbbegyforma színű egy csoportba tömörül Hídépítős logikai játék, amellyel nem csak építő és építészmérnökök játszhatnak. Mert már a játék maga nem a legegyszerűbb annál inkább lebilincselő ez az ingyenes logikai játék Ez is csak egy a sok zuhatagos játék közül bár meg kell mondani, hogy az átlagosnál érdekesebb izgalmasabb Itt logika szükséges ahhoz, hogy zúzz és rombolj. Jó móka lesz ez a játék bármely korosztály számára. Próbáld ki magad ebben a műfajban is!
league of legends játék letöltése
Black and White Mahjong madzsong játék
online játszható különbségkereső játék a Legend of the Guardians
Age of Japan Games
Binga játék
Aki kedveli a stratégiai típusú játékokat és még a sakkot is szereti annak mindenképpen érdemes kipróbálnia és letölteni a league of legends játékot, amely minden idők egyik legsikeresebb logikai játéka, amelyben még harcolni is lehet, karaktereket fejleszteni és egy sakktábla szerű pályán tologatni a saját karaktereinket. A fekete-fehér madzsong az egyik legjobb ingyenesen az interneten játszható online mahjongg játék, amelyben a feladat a szokásos: párosával kell levenni az ugyanolyan de szabadon álló mahjong figurákat ebben a nagyszerű logikai játékban. Érdemes kipróbálni már most vagy elmenteni a játékot a kedvencek közé. Egyszerű akár gyerekek számára is bátran ajánlható különbségkereső logikai játékok sorát bővíti a Legend of the Guardians, amelyben az Őrzők Legendája című film egyes jelenetei közötti különbségeket kell mind megtalálnod az egyes szinteken. Egy kedvelt zuhatag játékok, amelyben úgy kell cserélgetni a figurákat, hogy vízszintesen vagy függőlegesen legalább három egyforma egymás mellé kerüljön. Ha ez sikerült, akkor a helyükre új elemek érkeznek. Persze a cserélgetés nem önmagáért van a kapott pontokból egy szamurájt láthatsz el különböző típusú veszélyes fegyverekkel. Egyszerre vicces, szórakoztató és gondolkozást igénylő logikai játék a Binga 2, amelyben különböző fejtörőket kell megoldanod ahhoz, hogy a következő pályára, szintre tudj lépni. Nem lesz könnyű dolgod de azért egyik rejtvény sem állít megoldhatatlan akadályt.
Madzsong játék
Age of Japan játék
Cradle of Persia játék
Kit and Ellis játék
Call of Atlantis játék
A madzsong játékok egyik legnépszerűbbike, amelyben a hagyományos kínai játékszabályok szerint, mindig párosával kell levenni az egyforma elemeket Egy igazán élvezetes hangulatú zuhatag játék, amelyben ha szerencsénk van vagy elég ügyesek vagyunk, azaz sikerül eredményt elérni ebben a logikai játékban, akkor csodálatos japán tájakat fedezhetünk fel. Szintén kedvelt hármasítós játék, ahol vízszintesen vagy függőlegesen kell legalább három egyforma elemet egymás mellé raknunk. Akkor ezek el is tűnnek a tábláról és a helyükre új elemek érkeznek. Ha már zuhatagos játékok, akkor a Kit and Ellist kár lenne kihagyni, hiszen a háttérben nyugtató zene szó és jó sok pálya vár minket, amíg a puzzle játék végére érünk. Ha egyszer a végére érünk, akkor kezdjünk bele egy másikba ;) Elveszett kincsek nyomába eredhetünk ebben a logikai játékban, amely elfeledett kincsekhez akkor juthatunk hozzá ha teljesítjük a zuhatag játék egyes szintjeit.
A Gorillaz Tiles játék talán leginkább a madzsong játékokra emlékeztethet minket, de nem páros figurákat kell leszedned hanem azonos elemekből álló blokkakat kell eltávolítani. Aki szereti a mahjongg játékokat és a logikai játékokat valamint hosszabb ideig ellenni egy táblás játékkal, annak mindenképpen játszani kell.
Gorillaz Tiles játék
Az egyik legjobb ingyenesen játszható zuhatagos játék a Rise of Atlantis amelyben szokás szerint figurákat kell cserélgetni, hármasítani annak érdekében, hogy ezek eltűnjenek a tábláról és a helyükre pedig új ellemek érkezzenek. Próbáld ki most ezt a remek ingyenes online zuhatagjátékot nem fogsz csalódni.
The Rise of Atlantis játék
Ez a quest valójában nem kvízjáték hanem azAtlantis Quest logikai játék egy valódi zuhatagos online játék, mégpedig a jobbak közül való, amelyet mindenképpen érdemes kipróbálni e játékkategória szerelmeseinek de nem csak nekik ajánlott, hiszen játszhat vele bárki teljesen ingyen. Mert ez a játék még pénzbe sem kerül.
Atlantis Quest
Vízalatti környezet és nyugtató aláfestő zene jellemzi a Sea Elements játékot, amely a szokásos hármasítós, cserélgetős szabályok alapján játszható és jó ideig el lehet lenni vele. Sőt a játéknak mára több különböző része is ismert, azokat is érdemes kipróbálni. Mindegyikre jellemző ugyanis a tenger azaz óceánok alatti környezet és a nyugalom.
Sea Elements játék
Az
Egyptian Tomb 2 nem véletlenül az egyik legnépszerűbb blokkbontós játék, hiszen sokáig el lehet vele lenni. Aki kedveli a logikai játékokat és a puzzle-t valamint az online is játszható táblajátékokat, annak érdemes kipróbálnia ezt a játékot is, akár még most, hiszen csak egy kattintás:
Egyptian Tomb 2 játék
Wind-bell Játék
Sabina Jewelry Játék
Valentine's Day Story Játékok
Joe Jonas Puzzle Játékok
Apartment 13 Játék
Egyszerű memória játék, amelyben párokat kell keresni. Online játszható internetes kincskereső játék Különbségkeresős játék, ahol Valentin napi képeken kell megtalálni az eltéréseket. Kirakós vagy más néven puzzle játék, ahol a Jonas testvérek képeit lehet kirakni. Egyszerre lehetünk nyomozók és helyszínelők.
Push Játék
The Mold Játék
Prose and Motion Játékok
Mystery Jigsaw Játék
Fuli Játék
Egybe kell gyúrnod ebben a logikai játékban az alakzatokat. Sok-sok gondolkodást igényló kijutós játék Szókirakós játék, ahol az angol nyelvtudás kötelező. Ingyenesen játszható online puzzle játék Edényeket kell teletölteni folyadékkal.
Valentine Numbers Játékok
Slip n Slide Játékok
Little Squirrel Játékok
Wheel of Death Játékok
4 Differences Játékok
Online számkeresős játék, találd meg az eldugott számokat. Érméket kell gyűjtened és megtalálni a kulcsokat. Eltérés keresgélős játék igencsak szép grafikával. Építős játék, ahol a labdának kell utat építened. Mindegyik különbséget meg kell találnod.
Rotato Játék
Tibet Quest Játék
Flipside Escape Játékok
Clickolor Játék
Jamble Legends Játékok
Reincarnations Awakening Chapter 1 Játékok
Gluey Játék
WereBox Játék
Combine Játék
Bricks Breaking Játék
Legend of the Golden Mask Játékok
Hoshi Saga 4 Játékok
Mixa Monsta Játék
Cottonmouth Jigsaw Játékok
Arabella Gems Játékok
The Car Játék
Agatha Christie Death On The Nile Játékok
Find The Golden Axe Játékok
Prizma Puzzle 2 Játékok
Lost World Difference Játékok
Ancient Quest Of Saqqarah Játékok
Eminem Játék
Magic Totems Játékok
Spy Escape Játék
We the Giants Játékok
Indus Valley - Hidden Treasure Játékok
Pharaos Treasure Játékok
The Pumpkin House Játékok
The Hermit játékok
Troglodytes játékok
2mazed játék
Cargo Bridge: Armor Edition Játékok
Villa Escape 2 játékok
Blast Master Játékok
Szófaragó játék

További logikai játékok

Ezeket a játékoldalakat is érdemes megnézni amennyiben kedveled a logikai játékokat, mindjárt következzenek a goldminer játékok, ahol rendszerint az a feladat, hogy kihalásszunk különböző kincseket a föld alól vagy pedig a tenger esetleg az óceánok mélyéről persze az időnk sem végtelen így azzal is gazdálkodnunk kell, szemben a Mahjong játékokkal, ahol sok olyat találhatunk, amely nem időre megy, így nyugodtan relaxálva tudunk játszani ezekkel a táblás játékokkal például ezen a játék oldalon, ahol csak kiváló kézzel válogatott online játékokat találsz. Aki pedig unatkozik és nem kívánja agytekervényeit nagyon megmozgatni, csupán elcsapni az időt valamilyen dologgal, ők bátran próbálják ki a Bubbels 3 játékot, amellyel jó hosszú ideig el lehet szórakozni. A gyerekek nagyon szeretik a meséket, olyanokat, amelyek nem csak gyerekeknek készültek így van ez például a Shrek a Verdák esetében is, amely legalább annyira felnőtt mese, mint például a legismertebb varázsló tanonc így nem véletlen az sem, hogy a Harry Potter játékok egyaránt népszerűek a fiatalok és az idősebbek körében is. Ha pedig pedig továbbra is a logikát és a logikai játékokat tartjuk szem előtt akkor érdemes rákukkantani erre az oldalra is, ahol a legnépszerűbb online játszható Mahjong játékokkal találkozhatunk. De ne maradjunk adósok a lányok és asszonyok felé sem, hiszen a Barbie játékokkal egyaránt játszanak fiatal anyák, nyugdíjas nénik és óvodás kislányok is, ha másért nem akkor azért, hogy a család együtt legyen. Persze ez az oldal elsősorban a szórakozásról szól, így a nevetés sem maradhat el, nevetni pedig lehet, sőt kell is hangosan kacagni a Vicces játékokon, amelyből szerencsére egyre több készül manapság. A jatek és a játszás manapság minden korosztály egyik legnépszerűbb szórakoztató tevékenysége, nemre való tekintet nélkül. Hála számítógépnek és az internetnek szerencsére potom áron szinte bárkihez el tudnak jutni a legjobb ingyenes online játékok. Mert magáért a szórakozásért nem is kell fizetni a legtöbb esetben pusztán az internetkapcsolat az, ami költség elemként jelentkezik egy családi gazdaságban.

isite toplista