Főoldal Fórum downloads Linkek
LOST - ELTŰNTEK

 Site menü

 Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó
Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Lost

 Sawyer hangja!

 

 

 


Lost

 Fenn vagyunk!

 

 

   

 Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

admin A tag nincs jelen
14/03/2012 06:26
Ismét LOST a story 4-en

James A tag nincs jelen
05/03/2011 09:32
namaste mindenkinek

gaspa A tag nincs jelen
16/02/2011 07:52
Ma lesz meg a 6.évad DVD-n eredetibensmileysmiley

Joles A tag nincs jelen
11/02/2011 16:00
Ez csak véletlen... vagy végzet?

gaspa A tag nincs jelen
02/01/2011 10:35
Amikor visszatérnek a szigetre.

További üzenetek

gaspa A tag nincs jelen
02/01/2011 10:34
Azt valaki magyarázza már el légyszives hogy az 5.évadban miért van az,hogy Sun,Lapidus,Ben 2007-ben a landolt a többiek meg nem?

Stevee A tag nincs jelen
31/12/2010 13:07
na akkor eddig 3-an vagyunk még irjatok és ha indul a tv idelinkelem az oldalt.

gaspa A tag nincs jelen
31/12/2010 10:00
Én benne lennéksmiley

Stevee A tag nincs jelen
28/12/2010 09:23
És az egészet az elejéről néznénksmiley

Stevee A tag nincs jelen
28/12/2010 09:22
om hogy nézné e valaki..
Mit szoltok hozzá?


  6x13 letöltés

Sziasztok, Elérhetitek a legfrissebb epizódot a közvetlen linken. A héten talán a leírás is felkerül..

6x13 - The Last Recruit letöltés

  S06E13 letöltés
Lost S06E13 The Last Recruit HDTV XviD-FQM:

http://rapidshare.com/files/378249285/lost.s06e13.hdtv.xvid-fqm.avi

vagy

http://hotfile.com/dl/38992756/9865868/lost.s06e13.hdtv.xvid-fqm.avi.html

vagy

http://dll.bz/file/879/lost.s06e13.hdtv.xvid-fqm.avi.html

password: irfree.com
  Lost kalandjátékot akarnak a játékosok
LOST website

Szerintem nincs olyan ember az olvasók között, akinek a Lost - Eltűntek cím ne mondana semmit. A sikersorozatból egy elég közepes - inkább gyenge - játék készült, mely a kasszáknál sem parádézott. Épp ezért a Ubisoft nem is sokat gondolkodott az esetleges folytatásról, egyszerűen lemondott a megszerzett jogokról. A sorozatrajongókra a következő csapást a Deep Silver mérte, aki a nemrég megjelent Prison Break: The Conspiracy című förtelmével próbált pénzt kicsikarni A szökés rajongóiból.

Mindenesetre a fenti példák alapján az ember azt hihetné, hogy a játékosok hallani sem akarnak egy újabb sorozat vagy film adaptációjáról, ám ez tévedés. A Telltale Games (Sam & Max Save the World és Tales of Monkey Island) ugyanis kutatást végzett, mely meglepő eredménnyel zárult. A kérdésre, hogy "milyen játékot látnának a legszívesebben" a többség a Lostot nevezte meg.

Ám nem a korábban látott akció stílusban, hanem színtiszta kalandjátékként. Második helyre a Galaxis útikalauz stopposoknak került, harmadik pedig a Dexter lett. De a listán szerepeltek korábbi LucasArts játékok (Day of the Tentacle, Loom) remakejei is. Arról már nem szól a fáma, hogy a Telltale most mit lép. Forrás: SG

  Lost Enciklopédia - Nem magyar nyelvű
Új lap - 1

Végre azok is lehetőséget kapnak képbe kerülni a sorozatot illetően, akiknek már az elején, vagy akár csak időközben, de sikerült elveszteniük a fonalat.

Ez lesz az első, a hivatalos és teljes mértékben jóváhagyott, minden részletre kiterjedő magyarázatot adó alkotás, melyet Tara Bennett – filmes szakíró, akinek Terminator-ról, a 300-ról és a 24 című sorozatról is jelentek már meg könyvei – és Paul Terry az ABC Entertainmenttel és ABC Studiossal való teljes együttműködésben kíván megalkotni.


Az Lexikon segítségével bővebb ismereteket szerezhetünk az egyes karakterekről, azok egymás közti viszonyáról, a helyszínekről, a lényegesebb tárgyakról, a cselekményszálról, valamint a sziget egész mitológiájáról. A kötet előszavát a sorozat két vezető producere, Damon Lindelof és Carlton Cuse jegyzi.

A körülbelül 400 oldalas, több mint 1500 képet tartalmazó Lost Enciklopédia a DK Publishing gondozásában, előreláthatólag 2010. augusztus 24-én – tehát a sorozat befejező epizódja után néhány hónappal – fog megjelenni.

A kötet már előjegyezhető az Amazon.com oldalán. Figyelem, magyar nyelvű kiadásról eddig hír nem érkezett!  amazon, Lost-Encyclopedia
 

  Letöltés délelötti linkek

http://netload.in/dateiXyBdMTMMdz/lost.s06e12.hdtv.xvid-2hd.avi.htm - tesztelve

--

http://rapidshare.com/files/375586835/lost.s06e12.hdtv.xvid-2hd.avi
--
http://hotfile.com/dl/37809107/91f02c9/lost.s06e12.hdtv.xvid-2hd.avi.html

  S06E11 - részletes leírás

Sziasztok. Ideggyogyo elkészítette a 6x11 - Boldogan éltek, míg... c. epizód részletes leírását. Kellemes olvasgatást.

  5. évad soundtrack - Michael Giacchino
Új lap - 1

Az 5. évad soundtrack összeállítása május 11-én jelenik meg az USA-ban.

Michael Giacchino (született: Riverside, New Jersey) amerikai zeneszerző, aki számos videojátékhoz, filmhez és TV-sorozathoz komponált zenét. Hangszerelésére a rézfúvósok nagyszámú használata jellemző.

2001-ben az Alias c. televíziós sorozat producere, J.J.Abrams felfigyelt Giacchino videojátékokban megmutatkozott tehetségére, és felkérte, hogy komponáljon zenét a sorozat számára. Az alkotás minden eddiginél nagyszabásúbb lett. Abrams következő produkciójának (2004-), a Lostnak is ő szerezte zenéjét (CD-n is megjelent). Első filmzenéjét a Hihetetlen családhoz (The Incredibles) készítette, 2004-ben. 2005-ben a Szuper felsőtagozat (Sky High), a Kőkemény család (The Family Stone), és a The Muppets Wizard Of Oz című filmek zenéjét szerezte. 2006-ban, a Mission: Impossible III-nál ismét J.J. Abrams-szel dolgozhatott.

2005 Lost – Emmy-díj (Dramatic underscore)

Michael Giacchino kezdő filmzeneszerzőként találkozott a "Lost"-ot jegyző J.J. Abrams rendezővel, aki szintén pályája elején járva kérte fel őt, hogy komponáljon zenét az akkoriban induló "Alias" című sorozata alá. A komponistának eleinte nem volt túl sok feladata, mivel a széria első epizódjaiban főleg a betétdaloknak jutott hangsúlyos szerep, aztán a sorozatbeli hangsúlyok átrendeződésével a dalok elmaradtak, és a helyükre érkeztek Giacchino kompozíciói. A szerző rengeteg témát írt az "Alias"-hoz, dallamok jöttek-mentek, és témák kígyóztak évadokat átölelve, ezért sem volt meglepő, amikor ugyanezt a módszert hallottuk viszont Abrams második jelentős munkájában, a "Lost"-ban is. Giacchino egy semmivel össze nem téveszthető, sajátos hangzásvilágú stílust talált ki a sorozathoz, olyat, melyből akár egy rövid részlet után is beazonosítja az ember, hogy ez a "Lost" zenéje. Ez önmagában is csodálatra méltó eredmény, és ha ehhez hozzátesszük, hogy a zene legnagyobb része ráadásul még jó is, akkor megérthetjük, hogy miért lett a sorozat rajongóin kívül is igen kedvelt ez a score.

Bár a "Lost" zenéje egy témaközpontú muzsika, azonban az egyes trackek hangszerelésének hasonlóságai okán, a rengeteg kidolgozott dallam ellenére, mégiscsak azt lehet mondani, hogy egy jól szervezett zene ez, ami nem csapongó, nem szétszórt, bár nagyon változatos. Az egységes hangzásvilágnak, a kidolgozott témáknak köszönhetően egy olyan televíziós score, mely méltó ehhez a nívós szériához, és kikerülhetetlen szépséghibái ellenére is mára az egyik leginkább etalonnak számító aláfestés a tévésorozatok világában.

Belehallgatok a zenéjébe!

  Sakktábla promo (AXN)

Végre az AXN közzétette a promoit, amiben a sakktábla filmecske is megtalálható magyar nyelven.

  Lost-kiállítás nyílik Budapesten
Videók Új lap - 1

Áprilisban kiállítás nyílik a fővárosban a Lost hívei, a sorozat kedvelői számára. Április 22-én Budapesten, a VAM Design Centerben Lost-kiállítás nyílik. A látogatók a sorozatban látott eredeti tárgyakat, ereklyéket nézhetik meg többek közt - bővebb információt a szervező kommunikációs ügynökség csak későbbre ígért. A Golden Globe mellett 48 más, tévés díjat nyert Lost 2004 szeptemberében indult, itthon 2005-ben, az AXN-en és az RTL Klubon. Az átlagosnál nagyobb költségvetésével, igényes képi világával, fordulataival nagy lendületet adott az amerikai tévésorozatoknak. A hatodik, utolsó évadot 2010 februárjában kezdték vetíteni, a duplarészes zárás május 23-án lesz.

  LOST S06E11 ismertető

Ismét felkerült a legfrissebb epizód ismertetője. Ez az epizód végre kezdi körvonalazni, valójában mit takar a Flash-Sideways a 6. évadban.

 

Aki teheti, ezen az oldalon írja meg, hogy milyen titokra, rejtélyre vár még választ. FIGYELEM, AKI MÉG NEM LÁTTA A RÉSZEKET, AZ SZÁMITSON SPOILER VESZÉLYRE!


Kép

Epizód cím

Premier

Centrikusság


6x11 - Happily Ever After

2010.04.06.

Desmond

 Magyar cím: Boldogan éltek, míg...

 

Ismertető: Widmore erőszakkal veti egy teszt alá Desmondot, de mire a férfi átesik Charles kísérletének végrehajtásában, egyszerre megérti a küldetése fontosságát és önként felajánlja együttműködését az öregnek. A Flash-Sidewaysben Desmond Charles Widmore alkalmazásában áll. A sors összehozza Charlie Pace-al, aki felnyitja Hume szemét és meglepő fordulat következik be.


6x12 - Everybody Loves Hugo

2010.04.13.

Hurley

 Magyar cím: Mindenki szereti Hugót

 

Sneak Peek:

 

  S06e11 letöltés - módositva: 17:09

http://www.megaupload.com/?d=R44AQQ74

http://hotfile.com/dl/36630913/ccb70a2/lost.0611.hdtv.xvid-notv.avi.rar.html 

+1

http://sorozatokingyen.org/page.php?105 -- Ez egy remek oldal, aki az összes évadra kiváncsi!

Oldal: 3 / 21 < 1 2 3 4 5 6 > >>
Új lap - 2

 Ajánló - [Klikk]
 

 Online felhasználók
Vendég: 1
Nincs Online tag

Regisztráltak: 82
Legújabb tag: kpeti901
Új lap - 2

 Visszaszámláló

 

 

Lost

 Alternatív világ

Lost

 LOST

 SZAVAZZ!

 

6. ÉVAD


Ki a kedvenced?

Új lap - 2

 Társoldalak


LOST Fusion by: Lost80
242327 látogató