Főoldal Fórum downloads Linkek
LOST - ELTŰNTEK

 Site menü

 Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó
Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Lost

 Sawyer hangja!

 

 

 


Lost

 Fenn vagyunk!

 

 

   

 Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

admin A tag nincs jelen
14/03/2012 06:26
Ismét LOST a story 4-en

James A tag nincs jelen
05/03/2011 09:32
namaste mindenkinek

gaspa A tag nincs jelen
16/02/2011 07:52
Ma lesz meg a 6.évad DVD-n eredetibensmileysmiley

Joles A tag nincs jelen
11/02/2011 16:00
Ez csak véletlen... vagy végzet?

gaspa A tag nincs jelen
02/01/2011 10:35
Amikor visszatérnek a szigetre.

További üzenetek

gaspa A tag nincs jelen
02/01/2011 10:34
Azt valaki magyarázza már el légyszives hogy az 5.évadban miért van az,hogy Sun,Lapidus,Ben 2007-ben a landolt a többiek meg nem?

Stevee A tag nincs jelen
31/12/2010 13:07
na akkor eddig 3-an vagyunk még irjatok és ha indul a tv idelinkelem az oldalt.

gaspa A tag nincs jelen
31/12/2010 10:00
Én benne lennéksmiley

Stevee A tag nincs jelen
28/12/2010 09:23
És az egészet az elejéről néznénksmiley

Stevee A tag nincs jelen
28/12/2010 09:22
om hogy nézné e valaki..
Mit szoltok hozzá?


 6. évad

A 6. évadban végre minden kérdésre választ kapunk. Túlélőink végzete beteljesül. Az utolsó évad 2010 február 2-án fog képernyőre kerülni. 17 részes lesz. Előre láthatóan 2 órás szezon premier lesz. Az évad fő történetvonalát nem ismerjük még, de a film készítői közölték, hogy a fekete füstről az utolsó percig nem mondanak semmi jelentőset.. Egy biztos, megrázó lesz a befejezése a történetnek.

 

Aki teheti, ezen az oldalon írja meg, hogy milyen titokra, rejtélyre vár még választ. FIGYELEM, AKI MÉG NEM LÁTTA A RÉSZEKET, AZ SZÁMITSON SPOILER VESZÉLYRE!

 


Kép

Epizód cím

Premier

Centrikusság


6x01-02 - LA X

2010.02.02.

Multi-centrikus

 Magyar cím: LA X

 

Ismertető: A bomba felrobbanása után az 1977-ben ragadtak végre egy idősíkba kerülnek társaikkal, immár mindnyájan 2007-ben vannak. Azonban szembesülniük kell azzal, hogy tervük nem vált teljes mértékben valóra. Jacob üzenetet küld nekik, amit követve eljutnak a templomba, hogy megmenthessék Sayidot. Nemezis felfedi a Sziget egy fontos titkának válaszát, így kiderül, hogy veszélyesebb, mint amilyennek elsőre látszik. Flashbackek és flash-forwardok helyett alternatív idősíkokat láthatunk, amikből megtudhatjuk, hogyan ért volna földet Los Angelesben az Oceanic 815, és kinek mit hozott volna az utazás.


6x03 - What Kate Does

2010.02.09.

Kate

 Magyar cím: Amit Kate tesz

 

Ismertető: A túlélők és a Többiek összetűzésbe kerülnek a templomban. Ezt a zűrzavart kihasználva Sawyer megszökik. Kate megígéri Dogennek, hogy épségben visszahozza Jamest. Jin és két ember a többiek közül a nővel tart. Az út során Austen lefegyverzi a Többieket, majd elindul Sawyerhez. Jin nem megy vele, mert az ő célja Sun megtalálása. A templomban Dogen szerint Sayid megfertőződött, ezért meg kell halnia. A doki minden követ megmozgat, hogy rájöjjön, mi folyik az építményben. Jint elkapják a Többiek, de Claire elintézi őket. Úgy látszik, a szigetnek új Rousseau-ja van Claire Littleton személyében. A Flash-Sidewaysben Claire életébe belép Kate, aki pont azt a taxit használja menekülésre, amibe a terhes lány szállt be. Ám Claire-nek nem ez lesz az egyetlen problémája.


6x04 - The Substitute

2010.02.16.

Locke

 Magyar cím: A helyettesítő

 

Ismertető: A mostani epizódban a templomban lévő túlélők nem szerepelnek. A középpontban legfőképpen Nemezis és Sawyer áll. Az ál-Locke felkereste Jamest és rávette, hogy tartson vele, mert válaszokkal tud szolgálni. Úti céljuk egy sziklában kialakított barlang, ahol Ford szembesül vele, hogy nem a véletlen hozta a Szigetre. De vajon Nemezis valódi szándékát ismerhettük meg? Valóban a Sziget elhagyása a célja? Sun meggyőzi a környezetében lévő embereket, hogy temessék el Locke testét. A flash-sidewaysben John életének azt a részét láthatjuk, amikor hazatér Ausztráliából, ahol nem sikerült elindulnia a túrán. Kirúgják az állásából, de a szerencsének köszönhetően megismerkedik Hurley-vel, aki állást ajánl neki. A kitekintésben felbukkan Benjamin Linus is, de egészen más oldaláról láthatjuk.


6x05 - Lighthouse

2010.02.23.

Jack

 Magyar cím: Világítótorony

 

Ismertető: Jacob egy túrára invitálja Hurley-t és Jacket, aminek az a célja, hogy segítsenek egy bizonyos embernek a Szigetre találni. Ennek a legegyszerűbb módja szerinte az, ha elmennek a világítótoronyhoz. Azonban ez nem egy szokványos torony, erről a doki és Hugo meg is bizonyosodnak. Habár úgy tűnt, elbukták a feladatot, Jacob megnyugtatja Reyes-t, épp ez volt a célja, a Szigetet kereső ember pedig biztos talál más utat. Eközben Claire megmutatja új énjét Jinnek, akit ez teljesen megrémít, és Littleton szövetségesének kilétére is fény derül. A flash-sideways-ek során megtudhatjuk, hogy Jacknek van egy fia, ám kettőjük kapcsolata korántsem boldog, inkább Jack és Christian viszonyához hasonlít, ezt pedig a doki nem tűri, megpróbál tenni valamit ellene.


6x06 - Sundown

2010.03.02.

Sayid

 Magyar cím: Napnyugta

 

Ismertető: Sayid választ követel, miért akarják megölni a Többiek. Dogen neki is elmondja, sötétség növekszik benne, ezért a legjobb lenne, ha meghalna. A japán meg is próbálja megölni Sayidot, ám végül a száműzés mellett dönt. Claire megérkezik a templomba, és átadja Nemezis üzenetét. Dogen meggondolja magát, és megkéri az irakit, végezzen Flocke-kal. A férfi így is tenne, de nem sikerül terve, Nemezis pedig visszautasíthatatlan ajánlatot tesz. Jarrah segítségével ultimátumot intéz a Többiekhez: vagy átállnak hozzá napnyugtáig, vagy meghalnak... A Flash-sideways-ek során kiderül, Sayid és Nadia nem élnek együtt, a nő Jarrah bátyjának felesége. Keamy és Omar is visszatér, ők adtak kölcsönt Omernek, ám uzsorakamatot követelnek, és Omert is súlyosan megsebesítik, így Sayidnak intézkednie kell...


6x07 - Dr. Linus

2010.03.09.

Ben

 Magyar cím: Dr. Linus

 

Ismertető: Ilana megtudja Miles-tól, hogy Ben ölte meg Jacobot, ezért a parton kiásatja a férfival a saját sírját. Linus-nak időközben FLocke egy kihagyhatatlan ajánlatot tesz, de a megtört férfi most az egyszer úgy dönt, hogy szembenéz azzal amit tett. Richard megkeresi a dokit és Hugot, majd elvezeti őket a Fekete Sziklához, arra kérve Shephardöt, hogy a keze által halhasson meg. Jack viszont szembesíti a valósággal: Jacob szándéka nem hiábavaló. Azt is megtudjuk, ki az a valaki, akiről Jacob azt mondta, a Szigetre jön. A Flash-Sideways-ek során Ben megpróbálja átvenni az iskola igazgatói székét, de az elgondolása nem úgy működik, ahogy azt szerette volna. Ebben a valóságban egy számunkra szokatlan oldaláról ismerhetjük meg.


6x08 - Recon

2010.03.16.

Sawyer

 Magyar cím: Újra-átverés

 

Ismertető: Nemezis azzal bízza meg Sawyert, hogy menjen át a Hidra-szigetre, és tudjon meg mindent az Ajira utasairól, valamint mérje fel a gép állapotát, hiszen azzal akarja elhagyni a Szigetet. James holtan találja az utasokat, Widmore emberei pedig foglyul ejtik. Ford üzletet köt Widmore-ral, majd visszatér Nemezishez, és beszámol a történtekről. Közben Kate és Claire viszonya is rendeződik Flocke közbenjárásának köszönhetően. Sawyer megtervezi a kiutat a Szigetről, ebbe viszont csak Kate-et avatja be. A Flash-Sideways-ekből megtudhatjuk, hogy Sawyer nem szélhámosként, hanem nyomozóként éli életét, társa pedig Miles. Ebben az idősíkban néhány ismerős arc is keresztezi James útját.


6x09 - Ab Aeterno

2010.03.23.

Richard

 Magyar cím: Öröktől fogva

 

Ismertető: A Flashbackben megismerhetjük Richard Alpert Szigetre kerülésének történetét. 1867-ben érkezett meg a Szigetre a Fekete Sziklán, ahol láncra vert rabszolgaként volt kénytelen utazni, ám kalandja csak ekkor kezdődött. 2007-ben a szigeten Richard úgy véli, még mindig van esélye csatlakozni a füstemberhez, de Hurley képességének köszönhetően ráébred, hogy eddigi élete nem volt hiábavaló, és folytatnia kell Jacob küldetését. Azaz Nemezist a Szigeten kell tartania.


6x10 - The Package

2010.03.30.

Jin & Sun

 Magyar cím: A csomag

 

Ismertető: Miközben Flocke próbálja Sunt magához édesgetni, a táborában lévő csoportot Widmore hadserege megtámadja, majd elrabolják Jint. Sun Flocke elől menekülve megsérül. Charles titkosan elzárt csomagjának tartalmára is fény derül. A Flash-Sidewaysben Jin és Sun különös kapcsolatára derül fény, miközben Martin Keamy megpróbáltatásain is túl kell tenniük magukat.


6x11 - Happily Ever After

2010.04.06.

Desmond

 Magyar cím: Boldogan éltek, míg...

 

Ismertető: Widmore erőszakkal veti egy teszt alá Desmondot, és mire a férfi átesik Charles kísérletén, egyszerre megérti a küldetése fontosságát, és önként felajánlja együttműködését az öregnek. A Flash-Sidewaysben Desmond Charles Widmore alkalmazásában áll. A sors összehozza Charlie Pace-szel, aki felnyitja Hume szemét, ennek következtében meglepő fordulat következik be Desmond életében.


6x12 - Everybody Loves Hugo

2010.04.13.

Hurley

 Magyar cím: Mindenki szereti Hugót

 

Ismertető: Hogy elkerüljék a felesleges vérontást, Hurley a Fekete Szikla felrobbantásával keresztülhúzza Richard tervét. Alpert továbbra is meg akarja akadályozni, hogy a MIB elhagyja az Ajira járattal a szigetet. Reyes viszont alkut akar kötni az ellenséggel. A Flash-Sidewaysben Desmond folytatja a küldetését. Libby megkeresi Hugót és egy meglepő történettel áll elő.

 

6x13 - The Last Recruit

2010.04.20.

Multi-centrikus

 Magyar cím: Az utolsó toborzott

 

Ismertető: Sawyer egy menekülési tervet dolgozott ki, majd pár túlélővel elmenekült a Hidra szigetre, ám újabb meglepetés fogadta őket. Sun és Jin ismét egymásra talált. Sayidnak el kell gondolkodnia, érdemes-e vakon hinni a MIB ajánlatában. A Flash-Sidewaysben a túlélők útjai kezdik keresztezni egymást, és egyre többen élik át a másik élet villanásait.

 

6x14 - The Candidate

2010.05.04.

Jack & Locke

 Magyar cím: A jelölt

 

Ismertető: Nemezis, Sayid és Jack kiszabadítják társaikat Widmore fogságából, majd a repülőgéphez indulnak. Azt azonban Widmore-ék életveszélyessé tették, így kénytelenek a tengeralattjáróval távozni a Szigetről. Sawyer még az utolsó pillanatban is át akarja verni Nemezist, ám a terve rosszul sül el, éppen Flocke veri át őket, ez pedig súlyos áldozatokat követel. A Flash-sideways-ek során láthatjuk, ahogy Jack Locke élete után nyomoz, ennek során pedig eljut Anthony Cooperhez is. Emellett a dokinak egyre gyanúsabb lesz, hogy sok olyan emberrel találkozik, akik úgyszintén az Oceanic 815-ös járatán utaztak.

 

6x15 - Across the Sea

2010.05.11.

Jacob & MIB

 Magyar cím: A tengeren túl

 

Ismertető: Ebben az epizódban megismerjük Jacob és a fekete ruhás férfi történetét. Időszámításunk kezdete után pár évvel egy Claudia nevű, római nő kerül a Szigetre egy hajótörés következtében. Az ő ikergyerekei Jacob és a fekete ruhás. A Sziget előző őrzője megölte Claudiát, majd a sajátjaiként nevelte a fiúkat, származásukat azonban titkolta előlük, ahogy azt is, hogy létezik világ a Szigeten kívül is. Egy nap azonban kénytelen bevallani az igazat, aminek hatására a fekete ruhás fiú otthagyja őket, csatlakozik a Szigeten élő többi emberhez, hogy velük együtt a hazajutáson dolgozzon. Évtizedekkel később elkészül a terv, azonban anyja nem engedhet, hogy a fiú elhagyja a Szigetet. Ez pedig elindítja azt a folyamatot, aminek során Jacob lesz az új őrző, testvéréből pedig füstszörny és halálos ellenség lesz.

 

6x16 - What They Died For

2010.05.18.

Multi-centrikus

 Magyar cím: Amiért meghaltak

 

Ismertető: Jack, Kate, Sawyer és Hurley elindulnak, hogy felkutassák Desmondot, akinek segítségével reményeik szerint megölhetik Nemezist. Jacob magához rendeli az életben maradt kiválasztottakat, és felajánlja nekik a Sziget őrzését, amit valakinek sürgősen át kell vennie tőle. Ben, Miles és Richard megérkeznek a Barakkokba, ám nem várt vendégek teszik tiszteletüket. Hamarosan Nemezis is megérkezik, és megtudja a számára fontos információt, így ő is elindul Desmondért. A Flash-Sideways szálai egyre szorosabban összefonódnak, Ben is emlékezni kezd, Locke beleegyezik a műtétbe, Desmond pedig egy helyre akarja vinni az Oceanic 815 utasait.

 

6x17-18 - The End

2010.05.23.

Multi-centrikus

 Magyar cím: A vég

 

Ismertető: A Lost záró epizódjában végre kiderül, kinek van igaza. Nemezis vagy Jack terve érvényesül? Lezajlik a jó és a gonosz végső csatája, a túlélők pedig még mindig a hazajutásért küzdenek. Betekintést nyerünk a Sziget szívébe, ami az egész epizód és egyben a sorozat magját is alkotja. Ezzel párhuzamosan a flash-sidewaysek világában egyre több emlék bukik felszínre, a sorozat utolsó perceiben pedig arra is fény derül, mi is valójában ez a világ. Romantikus, megmosolyogtató és megríkató jeleneteknek lehetünk szemtanúi.

 

Új lap - 2

 Ajánló - [Klikk]
 

 Online felhasználók
Vendég: 1
Nincs Online tag

Regisztráltak: 82
Legújabb tag: kpeti901
Új lap - 2

 Visszaszámláló

 

 

Lost

 Alternatív világ

Lost

 LOST

 SZAVAZZ!

 

6. ÉVAD


Ki a kedvenced?

Új lap - 2

 Társoldalak


LOST Fusion by: Lost80
243191 látogató