Főoldal Fórum downloads Linkek
LOST - ELTŰNTEK

 Site menü

 Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó
Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Lost

 Sawyer hangja!

 

 

 


Lost

 Fenn vagyunk!

 

 

   

 Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

admin A tag nincs jelen
14/03/2012 06:26
Ismét LOST a story 4-en

James A tag nincs jelen
05/03/2011 09:32
namaste mindenkinek

gaspa A tag nincs jelen
16/02/2011 07:52
Ma lesz meg a 6.évad DVD-n eredetibensmileysmiley

Joles A tag nincs jelen
11/02/2011 16:00
Ez csak véletlen... vagy végzet?

gaspa A tag nincs jelen
02/01/2011 10:35
Amikor visszatérnek a szigetre.

További üzenetek

gaspa A tag nincs jelen
02/01/2011 10:34
Azt valaki magyarázza már el légyszives hogy az 5.évadban miért van az,hogy Sun,Lapidus,Ben 2007-ben a landolt a többiek meg nem?

Stevee A tag nincs jelen
31/12/2010 13:07
na akkor eddig 3-an vagyunk még irjatok és ha indul a tv idelinkelem az oldalt.

gaspa A tag nincs jelen
31/12/2010 10:00
Én benne lennéksmiley

Stevee A tag nincs jelen
28/12/2010 09:23
És az egészet az elejéről néznénksmiley

Stevee A tag nincs jelen
28/12/2010 09:22
om hogy nézné e valaki..
Mit szoltok hozzá?


 Alternativ események

Ezen az oldalon kielemezzük mi történhetett 1977-ben, és ez hogyan változtatta meg túlélőink életét, hiszen a 6. évadban egy alternatív jelent mutattak be, ahol az Oceanic Flight 815 épségben landolt Los Angelesben. Az oldalon több szereplő hátterét elemezzük majd.


Desmond Hume:


Mint ismeretes Desmond 3 évig volt kénytelen bezárva élni a Szigeten, amikor hajótörést szenvedett 2001-ben, a Charles Widmore tiszteletére rendezett vitorlás verseny alkalmával. Majd a Dharma munkatársaként tevékenykedett. Az 1977-es incidens követően mikor is Juliet mondhatni felrobbantotta a bombát, megszületett egy alternatív valóság, ami ettől az évtől számolható. Ebben az esetben a változó maga Charles Widmore. Ő, mint azt láthattuk az előző évadok eseményeiben, a kezdetektől a szigeten élt. Egy ideig a többiek vezetőjeként. 1992-ben viszont Benjamin Linus száműzte őt a szigetről. Linus azzal érvelt, hogy a leváltott vezető folyamatosan elhagyta a Szigetet, ráadásul kívülállótól lett gyereke "Penelope", ezzel pedig megszegte a szabályokat. Penelope és az apja ennek köszönhetően kapcsolatba kerülhetett egymással. Ezután lépet be Desmond Penelope életébe, de ugyanakkor szembe került Widmore-ral is. Ha a szigeten a bomba felrobbant és a sziget a víz alá került, akkor 1977-ben a rajta lévő személyek meghaltak. Azt pontosan nem tudni, hogy Penelope mikor születhetett, de egy biztos Charles sosem lépett kapcsolatba vele.


Penelope és Desmond találkozása: Desmond az esküvõje előtt egy héttel bevonult egy kolostorba. Campbell testvér egy idő után úgy látta, Desmondnak vissza kell térnie az életbe, ezért elbocsátotta. Campbell még megkérte Dest, rakodjon meg egy kocsit borokkal, mielőtt elmegy. Hume itt találkozott először Penny Widmore-ral. Penny apja volt az egyik vásárló, aki rendelt ezekbõl a borokból. Mivel az alternatív világban Widmore nem jött el a szigetről, így Penny talán sosem ment el a kolostorba, és ebben az esetben nem futottak össze Desmonddal.


Jack és Desmond találkozása: Nos az alternatív idősíkban ez nem történt meg, mivel Desnek nem volt oka részt venni a vitorlás versenyen, amivel elnyerhette volna Charles Widmore tekintélyét. A stadionban tett kiruccanását is elfeledhetjük, ahol először futott össze a dokival. A fiatalembernek sosem volt lehetősége megismerni Widmore-t, sem pedig Jackat.


Desmond és Libby kapcsolata: Des Ausztráliában tett látogatása során futott össze Libbyvel a reptéren. A beszélgetésük alkalmával került szóba, hogy a férfi egy versenyre készül, ezért Libby odaajándékozta a vitorlását, amit a férje hagyott hátra. Mivel az alternatív idősíkban Des nem vett részt semmiféle versenyen, így ezt a vitorlás sosem került a férfihoz, bár az nincs kizárva, hogy ők ketten nem találkozhattak.


2004. Szeptember 22.: Az Oceanic Flight 815 fedélzetén tartózkodott Desmond, aki szintén Los Angelesbe utazott Sydneyből. Hume leült Shephard mellé, ahol kiderült ők ketten még sosem találkoztak korábban. Ugye emlékszünk a legelső találkozásukra, mikor des egy stadionba edzett? Mikor Des kiejtette a száján a „testvér” szót, Jack meglepetten nézett rá, és megkérdezte, ismerik-e egymást, ám Desmond szerint még nem találkoztak. Éppen ezért gyorsan be is mutatkoztak egymásnak.

Kérdések maradtak hátra:

 

- Valaha Des találkozott Penelopeval?
- Desmond összefutott Libbyvel?
- 2004-ben miért utazott el Los Angelesbe?
 

 Hozzászólások
leejordan - February 09 2010 20:57:51
nagyon köszi az összefoglalót! már nagyon hiányzott...
sokminden világosabb lett, de persze sok kérdés felmerül így. ahogy ez a LOST-nál lenni szokott.
tényleg nagyon köszi! elkell a tájékozódás a LOST dzsungelében! smiley
 Hozzászólás küldése
Hozzászólást csak bejelentkezés után küldhetsz
 Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Új lap - 2

 Ajánló - [Klikk]
 

 Online felhasználók
Vendég: 1
Nincs Online tag

Regisztráltak: 82
Legújabb tag: kpeti901
Új lap - 2

 Visszaszámláló

 

 

Lost

 Alternatív világ

Lost

 LOST

 SZAVAZZ!

 

6. ÉVAD


Ki a kedvenced?

Új lap - 2

 Társoldalak


LOST Fusion by: Lost80
243215 látogató