Főoldal Fórum downloads Linkek
LOST - ELTŰNTEK

 Site menü

 Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó
Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Lost

 Sawyer hangja!

 

 

 


Lost

 Fenn vagyunk!

 

 

   

 Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

admin A tag nincs jelen
14/03/2012 06:26
Ismét LOST a story 4-en

James A tag nincs jelen
05/03/2011 09:32
namaste mindenkinek

gaspa A tag nincs jelen
16/02/2011 07:52
Ma lesz meg a 6.évad DVD-n eredetibensmileysmiley

Joles A tag nincs jelen
11/02/2011 16:00
Ez csak véletlen... vagy végzet?

gaspa A tag nincs jelen
02/01/2011 10:35
Amikor visszatérnek a szigetre.

További üzenetek

gaspa A tag nincs jelen
02/01/2011 10:34
Azt valaki magyarázza már el légyszives hogy az 5.évadban miért van az,hogy Sun,Lapidus,Ben 2007-ben a landolt a többiek meg nem?

Stevee A tag nincs jelen
31/12/2010 13:07
na akkor eddig 3-an vagyunk még irjatok és ha indul a tv idelinkelem az oldalt.

gaspa A tag nincs jelen
31/12/2010 10:00
Én benne lennéksmiley

Stevee A tag nincs jelen
28/12/2010 09:23
És az egészet az elejéről néznénksmiley

Stevee A tag nincs jelen
28/12/2010 09:22
om hogy nézné e valaki..
Mit szoltok hozzá?


 Szereplők 2
Mira Furlan

 

Mira FurlanMira Furlan napjaink egyik legjobb horvát színésznõje. Mira Furlan 1955 szeptember 7-én látta meg a napvilágot Zágrábban, amely akkor még Jugoszláviához tartozott. Szülei jó hírû egyetemi tanárok voltak a horvát fõvárosban, nem sok minden utalt tehát arra, hogy lányuk a színház iránt mutat érdeklõdést, amikor a pályaválasztásra kerül sor. A fiatal színésznõ a Horvát Nemzeti Színtársulat tagja volt, több jugoszláv produkcióban is feltûnt, kétszer "Arany Aréna" díjat kapott a legjobb színésznõ kategóriában. Az egyik legsikeresebb filmje A papa szolgálati útra ment (angol címén: When Father Was Away on Business, 1985) volt, amit Cannesban Arany Pálma díjjal jutalmaztak. Filmes pályafutása kezdetén a horvát mûvésznõ nem csak színészi tehetségét, hanem káprázatos énekhangját is megcsillogtatta a különbözõ musicalekben. Sõt, egy rövid ideig a Le Cinema zenekar tagja volt.

1991-ben Furlan és családja csatlakozott azokhoz, akik a délszláv háború elõl menekültek. A színésznõ és férje az Amerikai Egyesült Államokban telepedett le, ahol új életet kezdtek. Mira Furlan folytatta karrierjét, és 1993-ban megkapta élete elsõ amerikai filmszerepét, a Babylon 5 címû science-fiction sorozatban.

A tudományos-fantasztikus produkció szép sikereket ért el Amerikában, és Furlan annak ellenére lett népszerû, hogy arcát a maszkmesterek átalakították, hogy hitelesen meg tudja formálni Delenn nagykövet szerepét. A Babylon 5 címû produkciót számos más sorozat követte. A horvát színésznõ például a Pókember kalandjait feldolgozó animációs filmekhez kölcsönözte a hangját. Mindemellett Furlan szakított idõt az ûrállomás újabb fejezeteit bemutató évadokra is.

2002-ben Furlan visszatért hazájába, Horvátországba, de a tengerentúli karrierje sem szakadt meg. A Lost címû sikeres filmsorozat újabb lehetõségeket kínált, hogy a szláv színésznõ ismét megcsillogtassa tehetségét. Ez alkalommal azonban Furlan csak Danielle Rousseau epizódszerepét vállalta, aki évek óta a sziget rabja.

A színmûvész- énekesnõ mostanában újságírással is foglalkozik. Hazája lapjában a Feral Tribune-ben több alkalommal megjelentek írásai. Beszél horvátul, angolul, franciául, társalgási szinten németül, felületesen olaszul és ért valamennyire oroszul. Férjével, Goran Gajiccsal és egy gyermekével jelenleg Amerikában tartózkodik, de mindig szakít rá idõt, hogy meglátogassa otthonát, Horvátországot. Angol szöveg: wikipedia.com

 

 

Ken Leung

 

Jeremy DavisKen Leung 1970. január 21-én született New Yorkban. Eleinte Kelet-Manhattan Two Bridges nevű részén éltek, majd Midwood, Brooklyn-ba költözött családjával, ahol a New Yersey Old Bridge középiskola elvégzése előtt élt.

Leung később a New York-i egyetemre járt (NYU), ahol harmadévesként megismerkedett a színjátszással. Catherine Russell-lel és Nan Smithnerrel tanult színészetet, majd rövid ideig Anne Jacksonnal a HB Stúdióban. Ezidőtájt leginkább a belvárosban játszott különböző csoportokkal (Ma-Yi, New Perspectives, STAR- egy utazó színész-oktató csoport, mely a Mount Sinai Kórházhoz tartozott).

1997-ben debütált Brett Ratner Rush Hour című művében. Edward Norton beválogatta első rendezésébe (Keeping the Faith, 2000). Azóta Leung számos független filmben és sorozatban tűnt fel, valamint játékfilmekben, köztük négyben Brett Ratnerrel, és kettőben Spike Lee-vel. 1998-ban ’James The Less and God’-ot játszotta Terrence McNally vallási darabjában, a Corpus Christi-ben. 2002-ben debütált a Broadway-n a Tony-díjas Thoroughly Modern Millie musicalben (és feltüntették a stáblistán). Felbukkant a fűrész egyik epizódjában is.

2007-ben szerepelt a Shanghai Kiss című független filmben Hayden Panettiere oldalán, és vendégszerepelt a Maffiózók (HBO) utolsó évadában. 2008-ban csatlakozott a Lost (ABC) legújabb évadához. -- A fordítást Rytalias készítette a wikipedia angol nyelvű oldaláról.

 

 

Jeremy Davies

 

Jeremy DavisÉletrajz: Jeremy Boringként született Traverse City, Michiganben, Mel Boring gyerekkönyvszerző fiaként (a Davies anyja lánykori neve). A négy gyerek közül ő a második; bátyja Josh a légierő pilótája, öccse Zachary, húga Katy. Gyermekkorát szülővárosában töltötte, majd szülei válása után anyjával Kansasbe költöztek. Miután a ’70-es években édesanyja lupusban meghalt, apjához és mostohaanyjához költözött Santa Barbara, Kaliforniába.

Karrier: Davies első feljegyzett szerepe egy kis jelenet volt a Singer & Sons-ban, 1990-ben. Ezután a The Wonder Years két epizódjában tűnt fel 1992-ben. Kisebb szerepet kapott az NBC tévéfilmjében (Shoot First: A Cop’s Vengenance) és ’koszos kölyök’-ként feltűnt az 1775 című, a gyarmatosítás idején játszódó komédiasorozat első részében. Néhány fontosabb szerepe ezekből az időkből: egy fiatalember a Guncrazy-ben, egy thrillerben, valamint vendégszerepelt a Melrose Place-ben.

1993-ban beválogatták a Subaru reklámfilmjébe, melyben az általa megformált karakter az autót a punk rockhoz hasonlítja. A reklám számos ügynökségnek és ipari erőnek felkeltette az érdeklődését. Nem sokkal ezután Davies azon kapta magát, hogy sorra küldik neki nagyjátékfilmek forgatókönyvét. Repertoárja olyan filmekkel bővült, mint a Twister, és 1998-ban jelentős szerepet kapott Steven Spielberg háborús történetében (Ryan közlegény megmentése), Timothy E. Uphamként. Ő az amerikai hadsereg nyelvésze Normandiában, akit a D-nap után szervezett be John Miller kapitány (Tom Hanks), hogy tolmácsoljon egy veszélyes küldetés, az eltűnt ejtőernyős (Matt Damon) kiszabadításánál. Davies alakítása pozitív fogadtatásban részesült, számos filmszerepet kapott, többek között a Solarisban, George Clooney oldalán.

Davies 2007-ben csatlakozott a Lost 4. évadához. David Faraday fizikust alakítja, aki egy kutató-és mentőcsapat tagjaként ejtőernyővel érkezik a szigetre. -- A fordítást Rytalias készítette a wikipedia angol nyelvű oldaláról.

Filmjei:
Rescue Dawn (2007) Manderlay (2005) Dogville (2003) Solaris (2002) 29 Palms (2002) Searching for Paradise (2002) Secretary (2002) The Laramie Project (2002) Teknolust (2002) CQ (2001) Investigating Sex (2001) Up at the Villa (2000) The Million Dollar Hotel (2000) The Florentine (1999) Ravenous (1999) Saving Private Ryan (1998) The Locusts (1997) Going All the Way (1997) Twister (1996) Nell (1994) Spanking the Monkey (1994) Guncrazy (1992)

 

 

Adewale Akinnuoye-Agbaje

 

Adewale Akinnuoye-AgbajeAdewale Akinnuoye-Agbaje 1967. 08. 22-én született Londonban. Fiatal korában Anglia és Nigéria között ingázott. Miután diplomát szerzett London egyik legnevesebb iskolájában a King's College Egyetemen, a színészet vált a követendő úttá számára, amikor az elismert rendező Frank Marshall szerepet ajánlott neki Congo-ban. Ezután sorra tűnt fel olyan filmekben, mint: Ace Ventura: Hív a természet, A légiós, az HBO Halálos Utazás című filmjében, továbbá sorozatokban: "Cracker", vagy az ABC mini-sorozatában a "20,000 Leagues Under the Sea"-ben.

Adawale már befejezte a "Get Rich or Die Tryin" című filmet, melyben Curtis 50 Cent Jacksonnal együtt játszik. A film producere és rendezője az Oscar jelölt Jim Sheridan. A film már bemutatásra került. Emellett a "Mistress of Spices" című romatikus vígjátékban is szerepel Aishwarya Rai-val. A filmet Gurinder Chada & Paul Mayeda Berges páros írta és rendezte, akik a "Csavard be, mint Beckham" című film kreatív csapatának tagjai voltak. Adewale az "Oz" tévésorozatban nyújtott drámai alakításával, ahol Adebisit egy gyilkos drogfüggő rabot alakít, mind a kritikusok, mind a közönség elismerését kivívta, továbbá két NAACP jelölést, kiváló sorozat főszereplő valamint mellékszereplő kategóriában. Mivel mindig is érdekelték az új kihívások, Adewale ott hagyta az Oz-t, hogy filmes pályafutására koncentrálhasson, s olyan kasszasikerekben játszott, mint a "Múmia visszatér", Brandon Fraiser-el vagy Matt Damon-al a "Bourne-rejtély"-ben.

 

 

Cynthia Watros

 

Cynthia Watros1968. szeptember 2-án született Lake Orionban, "Michigan, USA".  A Lost 2. évadjában játszott, ahol Libby-t alakította egészen a kiválásáig. Watros visszatér még a sorozatba és továbbra is Libby karakterét játssza. Igaz csak egyes szereplők flachbackjében. Jelenleg Los Angelesben él, 1996-ban házasodott össze Curt Gilliland-el. Két ikerlánya született 2001-ben, Emma Rose Marie és Sadie Anna Marie. Miután elvégezte a Boston University's School of Fine Arts szakát több filmben is feltűnt, mint például a "Death and the Maiden", "The Heidi Chronicles" és a "Les Liasons Dangereuses". 1998-ban Emmy díjat nyert Annie Dutton megformálásáért a "The Guiding Light" című filmben. Az "American Crude" című filmben feltűnik Jennifer Esposito és Rob Schneider oldalán.

 

 

Daniel Dae Kim

 

Daniel Dae Kim1968. augusztus 4-én született Pusanban, Dél-Korea-ban. Családi állapot: Nős, két gyermeke van. Érdekesség: Mivel Amerikában nőtt fel, Yoon-Jin-től vett leckéket a koreai nyelvből. Fiatalabb korában komolyan elgondolkodott azon, hogy befektetési bankár legyen. A lost az első olyan szerepe, amelyben származásának megfelelően koreai karaktert játszik. A koreai színész az utóbbi két évben olyan filmsorozatokban tűnt fel, mint a "Vészhelyzet", a 24, az "Angel", de szerepelt a "Pókember" második részében is.

A diplomáját a New York-i egyetemen szerezte. Kim Shakespeare-darabokban is játszott már, most pedig egy misztikus regény megfilmesítésén dolgozik.

 

Dominic Monaghan

 

Dominic MonaghanDominic 1976. december 8-án született Berlinben "Németország". Amiket szeret: Aktív környezetvédő, imádja a természetet, a majmokat, a rovarokat és a focit. Különösen a Manchester United-ot. Akit alakít a Lost-ban: Charlie, a Drive Shaft nevű banda basszusgitárosa. Beceneve: Dom, Háziállatai: Gizmó, az egzotikus sáska, Witchitar, a fekete özvegy és Blink, az albínó kígyó.

Biográfia, azaz Dom életrajza: Tanár édesapja és ápolónő mamája nem spóroltak a tintával, mikor Dominic Bernard Patrick Luke Monaghan 1976-ban, Berlinben meglátta a napvilágot. Már általános iskolában elkötelezte magát a színészet mellett az iskolai darabokban játszva, s a családi körben használt angol mellett tökéletesen elsajátította a német nyelvet is.

12 éves korában a család visszaköltözött Manchesterbe, s az itteni ifjúsági színházban kezdi bontogatni szárnyait. 15 évesen apja kezébe adta a Gyűrűk Ura köteteket és Dom 2 hónapig középföldjén barangolt. Felnőve különféle munkákat vállalt, leveleket válogatott, raktáros is volt, de nem mondott le színészi ambíciójáról. Irodalmat, drámát és földrajzot hallgatott egy stockporti főiskolán, és ismét az iskolai színjátszó körben találta magát.

Tehetségére felfigyelt egy helyi ügynök, és Dominic 18 évesen, a BBC "Hetty Wainthropp nyomoz" című sorozatában detektívként indult el a világhír felé. A négy szezonnak köszönhetően ismertséget szerzett Angliában, és 1997-ben debütált orosz tengerészként az "Ellenséges vizeken" című hidegháborús moziban. Londoni színházakban játszott, amikor a Gyűrűk ura casting csapata rátalált.

Trufa szerepe Peter Jackson monumentális trilógiájában "A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége", "A Gyűrűk Ura - A két torony" és "A Gyűrűk Ura - A király visszatér" egyenlő a főnyereménnyel, Dominic arcát mozirajongók milliói jegyezték meg maguknak. Az Új-Zélandi forgatás alatt szoros barátság szövődik a csapatban, s a színészek Jackson-nal együtt magukra tetováltattak egy elf kilencest, mementót állítva a közös élményeknek. Dominic Billy Boyddal (Pippin) saját forgatókönyvet is készített.
2004-ben két kisebb film után "Tisztogatók, Spivs" megkapta az ABC meglepetés sorozatának, a "Lost - Eltűntek" Charlie-jának szerepét. A Driveshaft zenekar heroin függő basszusgitárosaként az ambivalens karakterből egy elesett, de szerethető figurát formál, akinek a szigeten megadatik a második esély. Charlie-tól hangzik el a Lost egyik védjegyévé lett mondat: "Guys, where are we?"
A forgatás miatt Hawaii-ra költözött, és a Lost fiúk közül végül ő lesz a befutó Kate-nél, mivel a valós életben összejön a bájos Evangeline Lilly-vel.

Manapság is gyakran látogat haza Angliába családjához, és ilyenkor nem hagyja ki kedvenc csapata, a Manchester United mérkőzéseit sem.

 

 

Elizabeth Mitchell

 

Elizabeth Mitchell1970. március 27-én született Dallasban. Amerikai színésznő, aki szerepelt többek között a The Santa Clause 2-ben " Télapu 2", Nurse Betty-ben, Giában, ER-ben "Vészhelyzet" és a számos másik filmben és TV show műsorokat is csinált. Washingtoni középiskolában végezte el tanulmányit. Elizabeth házas és Chris Soldevilla a férje, aki szintén színész. Van egy fiuk, Christopher Jr., akit C.J-nek neveznek. A fiú 2005. szeptember 4-én jött a világra. Jelenleg a LOST új évadában játszik. Juliet karakterét formálja meg.

Filmjei: LOST (2006), Télapu 2 (2002), ER (2000-2001) (TV sorozat), Frekvencia (2000), GIA (1998) (TÉVÉ)

 

 

Emilie de Ravin

 

Emilie de Ravin1981. december 27-én született Mount Eliza-ban, "Ausztrália". Családi állapot: mennyasszony, vőlegénye Josh Janowicz, színész. Érdekesség: 2005 január 1.-én volt az eljegyzése, amikor a fiatalok meglátogatták szüleiket Ausztráliában. 9 éves korától balettozik még a hírneves Australian Ballet Schoolba is felvételt nyert. Az ausztrál színésznő Los Angeles-be költözve számos tévéfilmben és sorozatban kapott szerepet, játszott például a "Carrie" című Stephen King - feldolgozásban.

 

 

 

Evangeline Lilly

 

Evangeline Lilly1979. augusztus 3-án született Fort Saskatchewanban, "Alberta, Kanada". Családi állapot: Dominic Monaghannal él együtt. Érdekesség: A kanadai születésű énekesnő folyékonyan beszél franciául, imád korcsolyázni, kajakozni, kenuzni és hegyet mászni. Dolgozott már légiutas-kísérőként, pincérnőként és modellként is. A forgatáson közeli kapcsolatba került Dominic Monaghannal. A hír beigazolódott, hiszen EVANGELINE LILLY-t Monaghan eljegyezte. Lilly az egyetem alatt emberi jogi bizottságot alapított, majd önkéntesként a Fülöp-szigeteken is segített a rászorulóknak.

Evangeline Lilly az ellenállhatatlan vonzerőt és a természetes tehetséget egyesíti. Ezzel vált az egyik legígéretesebb fiatal színésznővé Hollywoodban. Három évvel ezelőtt egy Ford nevű ügynök fedezte fel az utcán. Először visszautasította az ajánlatát, hogy szerződjön az ügynökséggel, bár a színészkedés volt az álma tizenéves kora óta. Inkább úgy döntött a külügyi pályát választja. Vancouverben a British Columbia Egyetemre járt. Aztán mégis arra kényszerült, hogy leszerződjön a Forddal, hogy tudja a tandíjat fizetni. Néhány reklámban szerepelt és inkább a tanulásra koncentrált. Néhány év múlva elfogadott egy szerepet egy filmsorozatban és ezzel híressé vált.
Lilly továbbra sem tett le diplomáciai karrierjéről. Világfejlesztési és emberi jogi bizottságot alapított egyetemén, egy időben a Fülöp-szigeteki őserdőben egy fűkunyhóban élt egy misszionárius csoporttal. 14 éves kora óta gyermekvédelmi önkéntesként dolgozik.

Senki ne gondolja hogy Lilly egy amolyan elkényeztetett Barbie baba, aki szabadidejét a szépségszalonban tölti. Éppen ellenkezőleg. Szereti a kemény küzdősportokat a kihívást és a kalandokat. Bár egyik nagy álma volt, hogy színésznő lehessen, 25 éves koráig csupán egyetlen említésre méltó szerepet kapott a "Kingdom Hospital" c. sorozatban. Aztán jött a lost és egy csapásra népszerű lett. 2005-ben betört valaki a sztárhoz és ellopta a fehérneműjét. Evangeline kis híján szívgörcsöt kapott a zuhany alatt, amikor megpillantott egy idegen férfit a Hawaii háza kertjében, aki a szárítóról levette az egyik oda csipeszelt tangát. A fickó az arcához szorította, majd döbbenten az Lilly arcába vigyorgott és eltűnt. Jelenleg kedvese Dominic Monaghan, aki a forgatáson jött össze Lillyvel. Korábban Dominicot Beverly Hillsben látták egy ékszerésznél. Talán hamarosan összeházasodnak? Ki tudja, de egy biztos a forgatásokon van elég alkalom, hogy kapcsolatuk beteljesedjen.

 

 

Harold Perrineau Jr.

 

Harold Perrineau Jr.1978. augusztus 7-én született Brooklynban, "New York, USA". A színész színpadi és filmszínészként egyaránt sikeres. Emlékezetes alakítást nyújtott a "Topdog/Underdog" című Pulitzer-díjas darabban. A mozivásznon, pedig a "Mátrix-trilógiában", a Baz Luhrmann "Rómeó és Júlia" c. filmjében és a "Wayne Wang Smoke"-ban. Legutóbb pedig Woody Allen legújabb komédiájában, a "Melinda és Melinda" c. filmben láthattuk, de játszott az "Oz" és a "Vészhelyzet" című sorozatokban is. Karrierjét színpadi színészként kezdte, számos off-Broadway-darabban lépett fel. A brooklyni születésű Perrineau zenét és színházművészetet tanult. Az Alvin Ailey Company ösztöndíjasa volt.

 

 

Ian Somerhalder

 

Ian Somerhalder1978. december 8.-án született Covingtonban, "Louisiana, USA". A modellként is dolgozó Somerhalder egy louisianai kisvárosban született. Az úszás, horgászás és lovaglás mellett már gyerekkorában is a színészet felé kacsintgatott. A helyi színjátszó kör után 16 évesen már a híres New York-i színészmester, William Esper tanítványa volt. A kiugrást a "Young Americans" című sorozat hozta meg számára, ám szerepelt a "Smallville", a "CSI", valamint a "Law & Order: Special Victims Unit" című sorozatokban is.

A színész a filmvásznon is feltűnt már, olyan sztárok partnereként, mint Lauren Holly, Kristin Scott Thomas vagy Kevin Kline. A "Life as a House" című filmben nyújtott alakításáért a Movieline című magazin Young Hollywood Awards díját is megkapta mint a legígéretesebb ifjú tehetség. A nemrég Los Angelesbe költözött színész szabadidejét írással, olvasással és gyakorlással tölti.

 

 

Jorge Garcia

 

Jorge Garcia1973. április 28-án született San Juan Capistranoban, "Kalifornia, USA". Családi állapot: egyedülálló. Érdekesség: komikusként már komoly hírnevet szerzett. Barátai körében több ezer darabos hanglemezgyűjteménye miatt népszerű. A forgatás miatt nem tudott elmenni testvére esküvőjére. Garcia akkor döntött úgy, hogy a színészmesterséget választja, amikor hetedikes korában egy iskolai színdarab főgonoszaként hatalmas sikert aratott. A főiskola után aztán a Beverly Hills Playhouse tagja lett, ahol azóta is

folyamatosan dolgozik. A színpadi és sorozatszerepek, valamint az egyik Columbo-tévéfilm után hamarosan a filmvásznon is feltűnik majd. Garcia imádja a standup-comedy műfaját. Egy Los Angeles-i kis stúdióban állandó fellépő. Ezen kívül a rockzene megszállottja, középiskolás kora óta lemezboltokban dolgozott, így hatalmas CD-gyűjteményre sikerült már szert tennie.

 

 

Josh Holloway

 

Josh Holloway1969. Július 20-án született az Észak-Kaliforniában. Holloway gyerekkora óta színész szeretett volna lenni, ám sok más hollywoodi sztárhoz hasonlóan, ő is modellként kezdte a pályafutását. A kifutók sztárjaként bejárta a fél világot, mégis a filmek világa vonzotta, így Los Angeles-be költözött, ahol hamarosan szerepeket kapott. Főként független filmekben. A "Cold Heart" című moziban például Nastassja Kinski partnere volt. Szereti a harcművészeteket, a motorokat, imád hajózni, snowboardozni és gitározni.

 

 

 

Kiele Sanchez

 

Kiele SanchezKiele Sanchez (született 1977 október 13-án született Chicago-ban.) A három testvérével nőtt fel Chicago külvárosában, Sanchez, aki a félig Puerto Rico-i és fél francia, nagy érdeklődést mutatott a színjátszás iránt, rettenetes lámpaláznak ellenére, ami 13 éves korában volt. Szerencsére Sanchez végül túltette magát, az iskolai előadásain a családja biztatta. A tapasztalat arra késztette őt, hogy rájöjjön, színésznő akar lenni. Sanchez otthagyta az otthonát 2000-ben, hogy MTV Wanna Be-jébek felvételizzen New York-ban. Több ezer emberből, bejutott az első 5 közé. Az öt döntős közül az egyikként kiválasztották, de sajnos nem nyerte a versenyt. Mindazonáltal, a csalódását gyorsan elfelejtette, amikor egy ügynök felkereste, aki látta őt MTV-n.. Miután elköltözött Los Angelesbe az ügynöke ajánlásán, Sanchez félre tette, pedig ez az első meghallgatása lett volna.. Folytatta az egyik sorozatban alakított karakterét, ami főszerep volt, igaz csak két epizódig tartott. "That Was Then" Játszott még vígjáték sorozatban is, ahol Breckin Meyer-nek alakította a feleségét. Kiele "Stuck"-ban betöltött rövid szerepe után csatlakozott az ABC sikersorozatához. Nikkiként mutatkozott be a sorozat harmadik évadában. Szabadidejében szeret jógát gyakorolni. Zach Helm eljegyezte a színésznőt...

 

 

Maggie Grace

 

Maggie Grace1983. szeptember 21-én született Colombusban, "Ohio, USA". Családi állapot: egyedülálló. Érdekesség: Igazi népszerűségre a Lost c. sorozatban tett szert. Szabadidejében szívesen hallgat zenét, olvas, vagy rajzol. A való életben is szoros barátságot ápol Naveen Andrews-al. Maggie Grace még csak két éve színészkedik, ám máris sok sikeres szerepet tudhat maga mögött. Az ohioi Grace a "Murder in Greenweich" című tévéfilmben tűnt fel, majd szerepelt Tom Selleck oldalán a "12 Mile Road" című filmben. 2006-ban pedig a "Köd" c. thrillerben tűnt fel. A színésznő jelenleg Los Angelesben él.

 

 

Malcolm David Kelley

 

Malcolm David Kelley1992. május 12-én született Bellflowerben, "Kalifornia, USA". A mindössze tizenhárom éves Kelley fiatal kora ellenére már otthonosan mozog a filmiparban. Számtalan film- és sorozatszerep mellett, reklámfilmek szereplőjeként is ismert. Ötéves kora óta szerepel különböző filmekben. Denzel Washington partnereként az "Antwone Fischer" című filmben láthattuk, ezenkívül számos sorozatban is feltűnt már. Legutóbb a rapsztár Snoop Dogg egyik videóklipjében vállalt el egy szerepet. A Nickeoldeon csatorna, pedig egy rajzfilm szinkronizálására kérte fel. A rendkívül sikeres Kelley nevelőszüleivel él, imádja a focit és a kosárlabdát. Kedvenc csapata a Lakers. Érdeklődik a politika világa iránt is. Korábban az osztály pénztárosa volt, majd diáknagykövet lett, tavaly például ő képviselte az Amerikai Egyesült Államokat a diáknagykövetek londoni találkozóján.

 

 

Matthew Fox

 

Matthew Fox1966.július 14-én született Crowheartben, "Wyoming, USA". Családi állapot: nős, felesége Margherita Ronchi. Érdekesség: Két gyermeke van, a 7 éves Kyle és a 3 éves Byron. Wyomingban egy farmon született, ahol a családja lovakat tenyészt és árpát termeszt. Mivel egy farmon nőtt fel, ezért kitűnően lovagol. Rendszeresen partikat rendez a Lost szereplőinek a saját házában. A wyomingi farmról származó Fox a Columbia egyetemen focizott és közgazdaságtant tanult. Számos reklám és bemutató után a filmvásznon is sikereket aratott. Matthew Fox igazi hősszerelmes színésztípus. Jó fellépésű, karizmatikus alkat. Ismertségét filmsorozatokban szerezte, Aranyglóbusz és más, kritikusok által megítélt díjak nyertese. Minden igyekezetével azon volt, hogy kiváló Wall Street-i bróker legyen, de pénzkereset céljából modellkedni kezdett, szerepelt néhány reklámfilmben és végül a színészi pályát választotta.

 

 

Michael Emerson

 

Michael EmersonMichael Emerson 1955. szeptember 7-én született az Iowai Cedar Rapidsben. Iowai Toledo szomszédos városában nőtt fel. Miután lediplomázott Iowában a Drake University "Drake egyetem" -en (Színjátszást tanult.) 1976-ban elköltözött New York Citybe. Az élet úgy hozta, hogy nem talált színészi ambíciójának megfelelő munkát és szabadúszó rajzolóként dolgozott. 1986-ban az első feleségével a Floridai Jacksonville-be költözött. Ott 1986-tól 1993-ig munkákat vállalt (a rajzolásból) és

tanárként és igazgatóként dolgozott. Emerson megfontolta, hogy feladja, a tanárként való stabilabb pályafutását és a színjátszás javára cselekedjen, de úgy döntött, hogy helyette egy olyan MFA programot csinál, amivel segítene megismertetni sajátmagát, a színházban levő szakértőkkel és az igazgatókkal. 1993-ban beiratkozott a Shakespeare Fesztivál Alabamai Egyetemére. Diplomázás után Emerson visszatért New York-ba. Végül 1997-ben jött a nagy áttörés, amikor főszerepben játszott, Oscar Wilde Moises Kaufman lelkesen fogadott-Broadway játékában. "Gross Indecency: Oscar perei Wilde" A következő években Emerson további hat színpadi darabban játszott. Bemutatta a tehetségét Uma Thurman oldalán a Broadway The Misanthrope-ban 1998-ban és 1999-ben Kevin Spaceyvel is fellép. Kate Burton oldalán is felbukkan egy filmben, de itt már főszereplőként. Játszott egy sorozatban is, ahol egy sorozatgyilkost alakított és a nézők szerint emlékezetes alakítás volt. "The Practice" A legismertebb munkái közül az egyik karaktert néhány évvel ezelőtt Zep Hindleként játszotta egy horrorfilmben Saw "Fűrész"

2006-ban A lost c. filmsorozatban bukkant fel, majd ugyanabban az évben a 3. évadban rendszeres szereplővé vált. A sorozatban Benjamin Linust játssza, (azelőtt Henry Gale-nek hívták.) az amerikai televíziós show-n Lost. Egyszer elvált, majd 1998-ban összeházasodott a második feleségével, Carrie Preston színésznővel.

Díjak: Emmyt nyert egy dráma sorozatban ( William Hinks szerepének köszönhetően a The Practice c. sorozatban.), 2001

 

 

Michelle Rodriguez

 

Michelle Rodriguez1978 július 12-én született Bexar Countyban, "Texas, USA". Korábban a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatban a Lost-ban játszott, ami az ABC csatornán fut. Legnagyobb szerepe a Lost előtt a "Girlfight" című mozifilmben volt. Játszott még a "Halálos iramban" Paul Walkerrel és a "Resident Evil" című thrillerben. Bexar-ban, Texas államban született. Michelle mindig is tudta, hogy színész akar lenni.

A családjával sokat költöztek, élt a Dominicai Köztársaságban és Puerto Rico-ban mielőtt New Jersey-ben letelepedtek. A rajongók remélik, hogy Michelle magánélete végre rendeződik, és nem rombolja le a karrierjét. Az utóbbi évek során harmadszor fordul elő, hogy alkoholos befolyásoltság alatt vezetett. Az ügy 2005. decemberben kerül a bíróság elé. Ana Lucia Cortezt alakító Michelle Rodriguez 2005-ben kénytelen volt kiszállni a sorozatból, de miután letöltötte a bíróság által kiszabott fogda időt, ismét dolgozni kezdett.

 

 

Rodrigo Santoro

 

Rodrigo Santoro1975. augusztus 22-én született Rio De Janeiroban, "Brazília". Santoro egy olasz apának és a portugálban élő brazíliai anyjának a gyermeke. Színészként próbálja ki a szerencséjét Rio de Janeiróban. Miközben brazíliai tvsorozatokban szerepelt, felajánlottak neki egy szerepet a "Charlie Angyalai: Teljes gőzzel" c. filmben és elindította karrierjét Hollywoodban.. Végül csatlakozott az ABC LOST csapatához a 3. évadban. Gyermekkor és karrier: Santoro gyerekkora óta érdeklődést mutatott a színpad iránt. Otthon mint karácsonykor és húsvétkor szervezett bábuszínházat a családjának a szabad idejében. 14 évesen már azt mondták róla, hogy nagy színpadi mozgása van, amin keresztül találkozott az első barátnőjével. Ahogy ez általában történik azokkal a fiatal emberekkel, akik a 17. születésnapja ideje által a külvárosokban élnek, Santoro rájött, hogy az életét el kell mozdítania Rio de Janeiro felé. Gyakran odautazott a nagy városhoz hogy barátokkal szörfözzön, tanuljon. (Brazil-főiskola-felvétel-vizsgák itt zajlottak és a TV Globónak felvételizik, reménykedve abban, hogy elindul a színjátszáskarriere.) 1993-ban őt marketing emberként bevették a PUC-hoz. Ugyanabban az évben, másodlagos karakterként elkezdte az első színjátszásszerepét egy TV-s szappanoperában. Ekkor egyetemi kollégiumban él, persze ott hagyva első lakását Copacabana tengerparti környékében, mert egy eltévedt golyó majdnem eltalálta, ami végül egy közeli fába csapódott.

Karrier

Az első főműsoridős-szerepe 1994-ben jött a szappanoperában "Pátria Minha". A rossz minősítések és áttekintések azt okozták, hogy a sorozat gyártást megrövidítették, de Santorónak sikerült elég pénzt csinálnia, hogy képes legyen, megint bérelni saját lakást, Leblon elegáns környékében, ahol őt gyakran látták, ahogy a strand mellett kocogott. 1996-ban őt, férfifőalakként láthatták egy szappanoperában "O Amor Está..". A szappanoperát nagyon nem dicsérték kritikusok, de a hektikus filmező időbeosztás kényszerítette őt, hogy a főiskolát otthagyja. Santoro elérte, ugyanabban az évben bekerüljön egy másik sorozatba, amit lelkesen fogadott a közönség. Egy sorozat résszel kapcsolatban további nagy tapasztalatot nyert az 1998-as Como Ser Solteiro sorozat miatt. Akkor őt tisztelték csupán egy tehetséges színészként, és a tehetségét a komolyabb és kiemelkedő szerepekhez gyakran kérdezték kritikusok. Santoro kijelentette, hogy Franciscan megszemélyesítésével kapta a legkeményebb kritikát. Franciscan pap volt, aki beleszeret Hildába, egy prostituáltba.

Az első jelentős szerepe a mozivásznon 2001-ben volt. Akkor kritika érte a szappanoperában betöltött szerepéért a filmbemutatójánál. A film végén a közönségtől kapott egy álló tetszésnyilvánítást és a kritikusok dicsérték. A legjobb külföldi filmért való jelölt lett és részt vett a 2002-es Golden Globe Awards-on. Neki volt egy másik kritikával fogadott előadása az 2003 "Hector Babenco" film Carandiru, ahol egy transexualis rabot játszott, akit Lady Di-ként ismertek. Hamarosan kapott egy ajánlatot Columbia Pictures-től egy kasszasikerben "Charlie Angyalai: Teljes gőzzel" c. film. Elindította a karrierét Hollywoodban. Ezután szerepelt egy romantikus vígjátékban "Love Actually" Hugh Grant mellett, de szerepelt még a filmben Emma Thompson, Keira Knightley és Rowan Atkinson. 2004-ben főszerepben játszott Nicole Kidman mellett egy 2 perc hosszúságú reklámban, amit a Chanelnek készítettek. 2006-ban Santoro Oceanic Flight 815 túlélőjeként csatlakozott Lost szereposztásához, Paulo. Az első megjelenése, a Further Instructions c. részben volt. A sikeres nemzetközi karriere ellenére Santoro azt mondta, hogy nem akar elköltözni Los Angelesbe és szeretne maradni Rióban. Transzcendentális meditációt és sportokat gyakorol, mikor az ideje megengedi. The Doors rajongó és szereti olvasni William Shakespeare műveket. A kedvenc színészei Robert De Niro és Al Pacino.

 

 

Naveen Andrews

 

Naveen Andrews1969. január 17-én született Londonban, "Nagy-Britannia". Családi állapot: Együtt él Barbara Herley színésznővel, aki 21 évvel idősebb nála. Érdekesség: 16 évesen összeköltözött tanárnőjével. akitől egy fia : Jaisal született. Imádja a Country zenét. A BBC "The Buddha of Suburbia" című produkciójában nyújtott alakításáért a San Remo-i filmfesztiválon a legjobb férfi színész díjára jelölték. A rendezőnő "Mira Nair My Own Country" című filmjében is szerepelt. Szeret gitározni, zenét szerezni és olvasni. Kedvesével, Barbara Hershley-vel Los Angelesben él, egy fia van. Naveen Andrews egy próbafelvétel után a londoni Guildhall zenei és dráma iskola hallgatója lett. Első sikerét a Hanif Kureshi, a "London megöl engem" c. filmjében érte el. 1993-ban Andrews-t jelölték az Evening Standard dráma díjra, mint a legígéretesebb kezdőt. Igazán ismertté az Oscar-díjas "Az angol beteg"-ben vált, ahol Juliette Binoche tűzszerész szerelmét alakította. Láthattuk őt a "Káma Sutra" filmben is. Andrews Los Angeles-ben él partnerével.

 

 

Terry O´Quinn

 

Terry O´Quinn1952. július 15-én született Newberryben, "Michigan, USA". Családi állapot: nős, felesége Lori. Érdekesség: 2 gyermeke van. Egykor biztonsági őrként dolgozott. Azon szereplők egyikem akinek nem kellett válogatáson részt vennie, mert a szerepet eleve rájuk írták. Húszas éveiben versenyszerűen bokszolt. Szabadidejében gitározik és énekel. A magyar tévénézők számára legfőképpen az "Elnök emberei", "Alias", "Jag", valamint az "NCIS - tengerészeti helyszínelők" c. sorozatokból ismert a színész. A filmezés mellett színpadi színészként is sikeres, a Broadway színpadainak rendszeres vendége.

 

 

Yoon-jin Kim

 

Yoon-jin Kim1973. november 7-én született Szöulban, "Dél-Korea". Családi állapot: egyedülálló. Érdekesség: Bár koreai születésű, jórészt Amerikában nevelkedett. Képzett a harcművészetekben és tehetséges táncos. Bár családi neve megegyezik a filmben a férjét alakító színészével, de őket semmilyen kapcsolat nem fűzi össze. Egy koreai kozmetikai cég szóvivője. Kim szégyenlős kislány volt, de elhatározta, hogy felülkerekedik a félénkségén és hetedik osztályos korában színiiskolába ment. A 2002-es japán és koreai futball világbajnokságon nagyköveteként hazáját, Koreát képviselte. Jelenleg is Dél-Koreában él, nagy szerelmével, Tobival, a 14 éves kutyával. Több koreai és japán filmben, filmsorozatban játszott.

Új lap - 2

 Ajánló - [Klikk]
 

 Online felhasználók
Vendég: 1
Nincs Online tag

Regisztráltak: 82
Legújabb tag: kpeti901
Új lap - 2

 Visszaszámláló

 

 

Lost

 Alternatív világ

Lost

 LOST

 SZAVAZZ!

 

6. ÉVAD


Ki a kedvenced?

Új lap - 2

 Társoldalak


LOST Fusion by: Lost80
242328 látogató