Gyűrűk Ura - Lord of the Rings Gyűrűk Ura főoldal Gyűrűk Ura Hobbit Gyűrűk Ura és Hobbit extrák Gyűrűk Ura és Hobbit fórum
Üdvözlet a Gyűrűk Ura  - Hobbit weboldalon
Üdvözlünk a Gyűrűk Ura Rajongói Portálon! Minden a Gyűrűk Ura, Lord of the Rings, Hobbit, A Gyűrű Szövetsége, A két torony, A király visszatér, Középfölde, A Babó, Tolkien, LOTR témában. A honlapunk 2005. November 27.-én jött létre. A honlap Gyűrűk Ura információkat, érdekességeket, képeket és leírásokat tartalmaz a szereplőkről, helyszínekről, karakterekről stb. egy kis humorral kiegészítve.
Reméljük, hogy tetszeni fog a honlapunk. Kellemes böngészést kívánunk!
Gyűrűk Ura óra
Gyűrűk Ura  - Hobbit  info
Nyitás: 2005.11.27.
Új verzió: 2010.01.20.
Verzió: 2.0
Felbontás: min. 1024x768
Webmester: Johnny
gyurukurahobbit kukac atw pont hu
Design: Johnny's engine
Böngésző: Internet explorer
Kedvencekbe adás
Számláló:
Gyűrűk Ura - Hobbit - Ne lopj!
Gyűrűk Ura - Hobbit - Ne lopj!
A Gyűrűk Ura Rajongói Portál egy nem hivatalos non-rofit magyar rajongói honlap. Az oldalon található információk saját fordításúak és a képek DVD forráson alapulva saját készítésűek. Ezért ezek felhasználása csak engedéllyel történhet. A letölthető anyagok kizárólag csak magáncélra használhatók fel.
Gyűrűk Ura - Hobbit társoldalak
Tuti Gimi - One Tree Hill Szívek Szállodája - Gilmore Girls Bűbájos Boszorkák - Charmed Hetedik Mennyország - 7th Heaven 24 - Twenty Four Helyszínelők Wekerle Online Képtár - Honlap segédletek Half Life 2 Sziget - The Island
Copyright 2007
www.gyurukurahobbit.atw.hu és www.lotr-fansite.atw.hu
Minden jog fenntartva
Gyűrűk Ura  - Hobbit friss infók
Gyűrűk Ura Rajongói Portál
Gyűrűk Ura -  Hobbit weboldal

Gyűrűk Ura Rajongói Portál.
Az oldal a Gyűrűk Ura trilógia (Gyűrűk Ura - Lord of the Rings - A Gyűrű Szövetsége - A két torony - A király visszatér - Középfölde - Tolkien - LOTR) mellett az előzménnyel, A Hobbit-tal (A Babo), Bilbó régi kalandjaival is foglalkozik.

Az oldal új elérhetősége: www.gyurukurahobbit.atw.hu
Gyűrűk Ura - Hobbit hírek
Hírek a HOBBIT házatájáról
The Hobbit