STATISZTA FAL
Utolsó találatok:
gery555 (4)
emike52 (3)
kisgonosz (2)
gery555 (1)
JÁTÉKOSOK
Online: 2
Aktív: 23
Ma regisztrált: 0

Szelvények: 6461


Megújult a Lottó-Játék! Mi változott?
2012-12-21 15:50:00

Sziasztok. Mint észrevehettétek megújult a Lottó-Játék oldal. Korábban már leírtam, hogy miért van/volt erre szükség, így most ezt már nem részletezném. Legyen elég annyi, hogy új lett és kész 

A megújulás nem hatott ki a játék koncepciójára, továbbra is a játék és a szórakozás a lényeg. Természetesen megmaradunk továbbra is abban a hitben, hogy itt ingyenesen kipróbálhatod a szerencséd, amely a valós szerencsejátékokon érne.


Most pedig térjünk a lényegre. Nézzük, mi változott:

Az átalakítások főként a háttérben zajlottak, így sok magyarázat ide nem fog kerülni, de azért egy tartalmasabb írás lesz.  Megújult az oldal kinézete. Számomra egy kicsit modernebbnek és egyszerűbbnek tűnik. Nincs szöveg túlzsúfolás. Akinek ez a kék nem jönne be, azt választhat más színt világos vagy sötét háttérrel. Jelenleg még csak narancssárga szín választható, de már nagyjából elkészült a zöld verzió is.


Tovább a játék menetét érintő változás, az az Állandó számok gomb bevezetése. Itt lehetőséged van megadni 6 db állandó számot, így nem kell azokat újból és újból kiválasztanod a szelvényen, csak megnyomod az erre szolgáló gombot.


Biztonsági okokból szinte minden tevékenységnél tároljuk az IP címed, valamint tároljuk az adott tevékenységed. A Saját menü --> Tevékenységek menüpontban ellenőrizheted a be- és kijelentkezéseidet. Továbbá itt láthatod a profilodat érintő változásokat is (pl. jelszómódosítás…stb). Itt van lehetőséged megtekinteni, hogy az adott esemény milyen IP címről történt. Így ha úgy gondolod, hogy valamelyiket nem te kezdeményezted, akkor velünk felvéve a kapcsolatot tudjuk biztonságban óvni az adataidat.


Szintén a biztonság miatt, de egyszerre egyazon felhasználónévvel csak egy aktív bejelentkezés lehet. Tehát ha valamikor nem otthonról érted el az oldalt és onnan nem léptél ki, akkor otthonról csak akkor fogsz tudni bejelentkezni újból, ha az előző kapcsolatot előbb megszűnteted. Hogy ezt hogyan tudod megtenni, majd akkor elolvashatod, ha rákerülne erre a sor. De nem lesz bonyolult művelet. 


A fórumot felváltotta egy üzenőfal. Mivel korábban a fórum kihasználatlan volt, így a kényelmet szem előtt tartva döntöttem az üzenőfal mellett.

A előző oldalon összegyűjtött pontjaid nem vesztek el, át lettek hozva az új oldalra. Viszont ezek összevonásra kerültek, így a Pont tranzakciók menüpontban egyesek nagy számot is láthatnak. Mindenkinél a megjegyzés rovatba Áthozott pontok lettek megjelenítve.


A korábbi játékaid megtekintésére nincs lehetőséged, ezek újbóli kilistázását nem tartottam fontosnak. Csak az új játékaid lesznek megtekinthetőek. Ha valaki nagyon szeretné, akkor áthozom az ő számára a régi játékait is, de csak kifejezetten külön kérésre. 


Ami még nem működik az a privát üzenetküldő és a hírlevél beállítása. De sor fog ezekre is kerülni. Szintén nem működik még a régi oldalról megismert Tili-toli játék.
A hirdetések és a megtekintésük után járó pontszerzési lehetőség is elérhetetlen egyelőre.  Ez később egy új formában lesz elérhető.


Ami még bevezetésre váró újdonság lesz: Minden egyes alád regisztrált, azaz általad meghívott játékos után egy meghatározott számú plusz játékszámot fogsz kapni. Ezzel is az esélyt megadva a minél több pontszerzésnek. Az alád regisztrált játékosok után, az ő általuk összegyűjtött pontokból részesedést nem fogsz kapni. Ezt biztosan elmondhatom. Az oldal nem szeretné képviselni az MLM stratégiát.

Röviden ennyi lett az összefoglaló. Most pedig mehet a játék és jöhetnek a vélemények az üzenőfalra


Olvasva:351



Sziasztok!

Ez itt egy ingyenes
játék oldal, ahol a
szerencsédet teheted
próbára. :)

Regisztrálj még ma
vagy jelentkezz be
és játssz!


Traffic Exchange with 770,000+ members