STATISZTA FAL
Utolsó találatok:
gery555 (4)
emike52 (3)
kisgonosz (2)
gery555 (1)
JÁTÉKOSOK
Online: 2
Aktív: 23
Ma regisztrált: 0

Szelvények: 6461


Hamarosan menüpontok
2013-01-22 11:13:00

Jelenleg több menüpontban találhatóak azok a kiírások, hogy "Hamarosan". Ennek a kezdetekben az volt az oka, hogy az új oldal beüzemelését minél hamarabb véglegesíthessem, ezért ezekre nem fordítottam időt.


Így az új oldal elkészülése és publikálása óta egyes menüpontokban csak egy "Hamarosan" felirat fogadja a látogatókat.

Jogosan merül fel tehát a kérdés, hogy mit jelent nálam a hamarosan fogalma, mikor jár az le percekben, órákban vagy napokban kifejezve? A válasz röviden annyi, hogy már rég lejárt.

Na de akkor miért nem elérhetőek még mindig ezek a menüpontok vagy funciók? A válasz ebben az esetben is röviden megfogalmazva annyi, hogy egy nagyobb volumenű projektbe kezdtem bele, amelyre próbálom áldozni a legtöbb szabadidőm.

Mit lehet tudni arről a projektről? 

A projekt végét még én sem látom és még pontosan nem is tudom kategorizálni, hogy hova soroljam azt, mivel egy összetett projektről lenne szó, amely a felhasználói igényeknek megfelelően tudna kiszolgálni webáruház, hirdető portál avagy aukciós portál funckióit egyben.



Végezetül tehát elnézést kérek, ha valaki már nagyon várja vagy várta ezeknek a menüpontoknak az elérhetőségét. Kérnék még egy kis időt rá... 


Olvasva:347



Sziasztok!

Ez itt egy ingyenes
játék oldal, ahol a
szerencsédet teheted
próbára. :)

Regisztrálj még ma
vagy jelentkezz be
és játssz!


Traffic Exchange with 770,000+ members