STATISZTA FAL
Utolsó találatok:
gery555 (4)
emike52 (3)
kisgonosz (2)
gery555 (1)
JÁTÉKOSOK
Online: 2
Aktív: 23
Ma regisztrált: 0

Szelvények: 6461


Frissítés...
2012-10-22 14:18:46
Az elmúlt idõszakban az oldal kissé elhanyagolt állapotban volt, amelynek oka az idõ hiánya és a látogatottság visszaesése volt. Ezen most megpróbálok olyan szinten változtatni, hogy elkészítem az oldal 2.0-ás változatát teljesen a 0-ról újból felépítve azt.
Miért kell újból lekódolni az egészet, miért nem csak változtatok az egyes részeken? Ez az egész lottó játék az elején csak egy nyári idõtöltésnek indult. Nem volt vele semmi célom. Viszont mostanra elértem abba a fázisba, hogy jó volna, ha egy olyan oldalt sikerülne összeraknom, amelyre valóban büszke vagyok és bátran mutogathatom. Ez jelen esetben azért nem állja meg a helyét, mert tartok az oldal sebezhetõségétõl és leterhelésétõl is. Valamint az egyes kódsorokra és megvalósításokra sem vagyok a legbüszkébb.

Az új oldalt már hetek óta elkezdtem, viszont minden nap csak pár sorral nõ a leírt kódok mennyisége, mivel az idõ rettentõen ellenem dolgozik. De bízok benne, hogy kész lesz valamikor. Elõljáróban annyit, hogy idén biztos, hogy nem kerül még sor a bemutatására.

Segítséged annyiban szeretném kérni, hogy írd meg javaslatodat az új oldallal kapcsolatosan. Mi az ami szerinted hiányzik a mostani oldalról vagy nem úgy m?ködik, ahogy azt te elvárnád. Milyen új funkciókat látnál szívesen.
Véleményed várom e-mailben (Impresszumban megtalálod) vagy írd meg azt közvetlenül a fórumba!
Olvasva:354



Sziasztok!

Ez itt egy ingyenes
játék oldal, ahol a
szerencsédet teheted
próbára. :)

Regisztrálj még ma
vagy jelentkezz be
és játssz!


Traffic Exchange with 770,000+ members