vissza.
 
 

Jogi nyilatkozat - weboldal, honlap tartalom

   

A Lugosi Art Stúdió tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció vagy szerkesztett műsorai stb.) csak a Lugosi Art Stúdió előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978. évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A Lugosi Art Stúdió  engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. A honlap tartalmának szerzői joga a Lugosi Art Stúdiót  illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik - akkor annak megfelelően kell eljárni. Felhívjuk a figyelmét, hogy a Lugosi Art Stúdió  fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A Lugosi Art Stúdió fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen, és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezésről az alábbi címen kérünk bejelentést: lugosi.tibor@t-online.hu A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat ugyanezen a címen, a levélben nevét, elektronikus postacímét, a felhasználás kívánt módozatát írja le. A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

 

  • FIGYELEM

  • A weboldalaink tartalmának engedély nélküli másolása, illetve működési rendszerének plagizálása szigorúan tilos!

  • Az oldalt engedély nélkül másolókkal/alkalmazókkal szemben jogi eljárást kezdeményezünk!

  • Az oldal tartalmának, illetve működési rendszerének részleges, vagy teljes engedély nélküli másolása/alkalmazása egyúttal  5 millió Ft megfizetésének feltétel nélküli elfogadását is jelenti!

  •