Lumina Cornu

Az oldalt kezdetlegességéért elnézéseteket kérem igyekszem minnél hamarabb megcsinálni teljesen

 

 

 

 

II. JÁSZFÉNYSZARUI LUMINA CORNU RPG TÁBOR 2006. Július 20. – 24.

ÜDV KALADOZÓK!

A Lumina Cornu Ifjúsági Szerepjáték és Történelmi Klub 2006-ban II. alkalommal szervezi meg szerepjátékos táborát!

Történet

A Lumina Cornu Ifjúsági Szerepjáték és Történelmi Klub egy csapatnyi jász szerepjátékos álmából nőtte ki magát! 2005. januárjában megalakult a klub, majd rögvest munkához is látott, hogy a környék szétszéledt kalandozóit, játékosait összefogja, és közös játékra, találkozókra bírja. Ahogy teltek a hónapok, úgy nőttek az igények és születtek az ötletek, melyek csak a megvalósításra vártak! Szintén egy ötletből indult, hogy szervezzünk 2005 nyarán egy szerepjátékos tábort, melyben megtalálható mind a LIVE, mind az asztali szerepjáték is! Nem kis feladatra vállalkozott fél tucat szervező! Akkor lepődtünk, meg a legjobban, amikor próbálkozásaink egyre-másra sikerrel jártak! Támogatókat kerítettünk, szervezni kezdtük, délutánokat, estéket, éjjeleket áldoztunk az előkészítésre, és…megvalósult! Nagyjából 40 fő érezte kitűnően magát! Ugyan, pontosan tudtuk, hogy sok-sok hibával számolhatunk, de ezeket a tanulóév után megpróbáljuk teljesen kiküszöbölni! A legpozitívabb élmény az volt, hogy végül, nem csak a Jászságból kerültek ki a táborlakók, hanem az ország különböző tájairól (Debrecen, Gyöngyös, Kecskemét, stb…)!

 

 

A hangulat

Mint szervező azt hiszem, láttam a tábor mind a két oldalát a kevésbé szórakoztató (csak minden flottul menjen, ugye nem lesz semmi baj, most mit csináljunk, baj van, hogy oldjuk meg)oldalt és a felhőtlen (színfalaktól távoli) szórakozást is. Lényeg, hogy a visszajelzések nagy élményről tanúskodtak, és aki tavaly itt volt, az 2006.-ban is itt szeretne lenni!

 

TÁBOR…?

Mi is ez valójában? Azt hiszem mi vagyunk az egyensúly az „asztali szerepjátékos” táborok, és a kifejezetten csak LIVE rendezvények között. Nálunk megtalálhatod mind a kettőt! Igaz, ami igaz az asztali játékok közül csak a M.A.G.U.S.-t használjuk, de aki szeretne, van lehetőség a többi szerepjáték kipróbálására is. (Erre volt példa 2005.-ben is…) Mindemellett, kint a szabadban egy erdei vadászlak társaságában remek LIVE-ra van lehetőség, ami szerves részét képezi a tábornak.

Invitálás:

Szeretnénk, ha a 2005-ös létszám megduzzadna, és minél több kalandozó érezné jól magát nálunk, valamint vinné, hírünket a szélrózsa minden irányába. Részletek a tábor programban!

ÉRDEKLŐDNI: 06/20-250-11-58

Szeretettel várunk benneteket!

A Szervezők nevében: Agnus atya

 

További információkat a táborról és a Tábor tervet a fenti Tábor linkre kattintva nézhetitek meg!