Termékeink


› 10.06.10
Újra megnyílt a felújított és újjászületett Lurkó Kuckó babaüzlet, ahol megújult árukészlettel és szebbnél szebb gyerekruhákkal várjuk kedves vásárlóinkat!

még több kép...


› 05.08.10
Beindítottuk online áruházunkat, így otthonról is kényelmesen vásárolhat! Látogasson el áruházunkba.

 még több...Itt van az újév és idén is rengeteg ruha ötlettel és szebbnél szebb holmikkal, kedvezményes ajánlattal várjuk kedves vásárlóinkat!

 még több ötlet...

Ősszel már előfordul, hogy hidegebbek  a nappalok, és a délutánok. Alapvető kérdés, hogy mennyire öltöztessük fel a piciket? Látjuk néha, hogy gyermekünk rövidujjú pólóban, rövidnadrágban érzi magát jól, ám a játszótéren minden kicsin már hosszúujjú póló, dzseki, és sapka van. Mit gondoljunk, merül fel bennünk a kérdés, lehet, hogy valamit rosszul csinálunk?Félreértés, hogy ha a kicsi keze hideg, akkor biztos fázik, és valószínű meg is fog fázni. Alapvetően amire figyelni kell, ha a pici kimegy, az otthoni ruhájára kerüljön overál, és babkocsizás alkalmával jöhet a takaró is, hiszen ez a legpraktikusabb megoldás, és a pici is jól érzi magát így! Sapka, száraz időben 10 fok alatt a kisebbeknek hasznos, nem beszélve arról, ha a pici hajlamos a meghülésre.
 még több tipp...
Üzletünkben bankártyával is fizethet!
 

Új fajátékok és kiegészítők érkeztek az üzletünkbe, a legkissebbeknek és a nagyobb lurkóknak is talál meglepetést...
még több termék...
Az oldal FireFox böngészőre
van optimalizálva!
Az oldalt készítette: