Révésziné Györffy Katalin honlapja

a

magnetoterapeuta és asztrológus

 

06-70/701 5509       06-1/200 9046

 

revgykati@gmail.com

 

 

Sok szeretettel köszöntöm honlapomon!

 

 

Révésziné Györffy Katalin vagyok. 1947. május 3-án 9 óra 49 perckor születtem Pápán.

 

Érettségi után egyik budapesti kórházunkban helyezkedtem el, pénzügyi területen. Végigjártam a szakma „szamárlépcsőit”, analitikus könyveléstől az intézet főkönyvelői állásának betöltéséig. Mindezt 37 évig egy helyen. Ez nem meglepő azok számára, akik asztrológiával foglalkoznak, mivel Bika a Nap jegyem. Közben szakmailag tovább képeztem magam, mérlegképes végzettséget szereztem.

 

Életemben döntő változást jelentett 1991-ben az agykontroll tanfolyam elvégzése, mely teljesen megváltoztatta a gondolkodásmódomat. Ezután fordultam az ezotéria felé. A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Asztrológia szakán szereztem asztrológiai oklevelet 2002-ben.

 

2005-ben – nyugállományba vonulásom után – kerestem a helyemet és célomat, amit sikerült is megtalálnom. Az asztrológia mellett megismerkedtem a mágnes terápiával, mely szenzációs öngyógyító módszer. Azóta egészségügyi problémáimat a Magnapress segítségével tudom kezelni, a gyógyszereket elkerülöm az összes mellékhatásaikkal együtt. Okleveles magnetoterapeuta végzettséget szereztem, így lehetőségem nyílt arra, hogy másokkal is megismertessem ezt az öngyógyításra alkalmas terápiát. Ma már nagyon sok sikeres gyógyulásról tudok beszámolni!

 

A Magnapress egy világszabadalom alatt álló mágnesterápiás családi orvostechnikai eszköz, mely alternatív kezelési módszereivel ötvözi a mágnesterápia és az akupunktúra előnyeit, mindezt fájdalommentesen, tűszúrás nélkül. Csupán naponta néhány perces kezeléssel beindítja a szervezet öngyógyító funkcióit, ezzel hozzásegítve a beteget a gyógyuláshoz. A feltaláló, dr. Enrico D’Antella (onkológus, mágneskutató és akupunktőr orvos) mintegy 150 betegség kezeléséhez ad használati utasítást, melynek segítségével bárki használni tudja a készüléket. Ezen felül lehetőség nyílik az immunrendszer harmonizálására és a szervezetünk energiáinak aktiválására is, mely a hosszú fiatalság titka. A feltaláló még egy méregtelenítő és testsúlybeállító programot is kidolgozott.

 

A készülék kipróbálására ingyenes lehetőség is van a fenti elérhetőségeimen történő egyeztetés után.LINKAJÁNLÓ

Péterfy Gabriella okleveles asztrológus honlapja

Dr. Tóth János homeopata orvos honlapja

 

 

 

 

 

Tájékoztató a magnapresszről

A magnapressz hatása

az elsavasodás hatása a szervezetre

Nagy Karácsonyi akció

Magnapress Energy: a mobil mágnesterápia csúcsmodellje