Welcome to Magyar Ifjúság

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Korszakváltás

Hírek

Oroszország Hangja


Filmajánló

Könyvajánló

MIÉP

Döglött aknák

Döglött Aknák


Csurka István: Deficit

Csurka István: Deficit


Írószövetségek harca

Csurka István: Írószövetségek harca


Portréfilm Csurka Istvánról

Csurka István: Eredeti helyszín

Új Színház

Új Színház


Csurka István lesz az intendáns Dörner György mellett

Földindulással kezdődne Dörner színházának tavaszi évadja

Dörner György és Pozsgai Zolt az EchoTv-n

Csurka István nyilatkozata + Tarlós István közleménye

Közlemény: a főpolgármester kéri Dörnert, ne alkalmazza Csurkát

Csorja Gergely:
A szakmaiság

Bucz Hunor:
Szívből örülök Dörner kinevezésének


Csorja Gergely:
Náci vagyok, valószínűleg ön is az


Bayer Zsolt:
Húsevő virág


Csorja Gergely: Terror

Dörner György az EchoTv-n

Videó: Fábry Sándor esete a toleránsokkal

Csurka István: Ascher Café

Függetlenség: A szakma

Dózsa László:
Szétrohad az elkorhadt nómenklatúra

Harsányi Gábor:
A fiatalság kiéhezett a magyar drámákra

Jövőnk.info: Mi a bajuk az idegeneknek Dörnerrel és Csurkával?

Csurka István: Színház

Bayer Zsolt: Új Színház

Demokrata-kör

Falusy Márton:
Az Amerikai Népszava újra akcióban:
„…megnyitják az első náci, nyilas színházat - potenciális gyilkosokat nevel”

Újjáéledő Bocskai Színpad


  
Csorja Gergely: Náci vagyok, valószínűleg ön is az
Dátum: 2011. November 01. Tuesday, 07:40
Rovat:
Fábry
Fábry Sándor kiválóan megfogalmazta az élethelyzetet, melybe ki tudja miért, belekeveredett. Helybe jöttem a ló..szért – mondta. Egészen pontosan ez történt az Új Színház előtti antifasiszta szövetségi találkozón. Az utcába bezsúfolódott pár száz Ságvári Endre és Endréné között elszórtan aggódott néhány színész. Fábry mint Fidesz-szimpatizáns halálra ítéltetett, még a mikrofon megszerzése előtt. Pedig kiválóan ismeri ezt a közeget, elvileg tudnia kell, hogy Izrael Istene és a párt, az a magyar kommunista, vagy a szabad demokrata bosszúállók. Tudta, de nem hitte el. Fábryt lefasiztázták és kifütyülték Ságváriék, a megkövezés, avagy az agyonlövés infrastruktúra hiányában elmaradt. Majd máskor.


Másnap, október 23-án az ATV Tom Lantos emlékét ápoló riportfilmet mutatott be, ahol kedves felesége a holokausztra emlékezett, valamint a magyarokat kutyázta. A dánokat is megszállták a németek, de azok emberségesek voltak a zsidókkal, míg a magyarok... Nos, a magyarok fasiszták, azaz inkább nácik. Október 23-án mindenképpen üzenetet hordoz az ilyen műsor, mégpedig, hogy az a forradalom is egy náci forradalom volt, nem csoda, hogy leverték. Sőt, idéznünk kell Standeiszky Éva Antiszemitizmus az 1956-os forradalomban című munkáját. „A zsidóellenesség nem csupán elszigetelt csoportok vagy előítéletes személyek sajátja. Az antiszemitizmus egyes vezetőkre éppúgy jellemző, mint a nem számszerűsíthető vezetettekre, csupán az előbbi kategóriákba tartozók a politikai szituációhoz igazodva hirdetik, vagy éppen ellenkezőleg takargatják, rejtik előítéletességüket. Mindenütt, így a sok százezernyi kommunista párttag és a sok tízezernyi funkcionárius között is szép számmal akadtak antiszemiták. A forradalom első napjaiban számos kommunista helyi állami és pártfunkcionárius azért is állt a régi-új kormányfő és az új pártfőtitkár mellé, mert sem Nagy Imre, sem Kádár János nem volt zsidó származású. A reformelkötelezettségű, Nagy Imre-párti kommunisták között, akiknek száma 1956 őszén, s különösen a forradalom napjaiban megsokszorozódott, ugyancsak voltak zsidóellenesek. Közülük sokan a harmadikutas népiek eszméihez kötődtek.” Szóval a magyarok és különösen a harmadik utas népiek nácik. Fábry Sándor a legnagyobb erőltetéssel sem népi, vagy harmadik utas előélete, ismeretei, kapcsolatai ellenére magyarnak van elkönyvelve és mint ilyen, náci. Dörner annyira náci, hogy Veiszer Alinda meg sem tudta különböztetni Adolf Hitlertől, legalábbis a tekintetében ez látszott riport közben.

 

Ez az alapállása minden antifasiszta megmozdulásnak. Minden magyarban ott lakozik a náci, csak egy kicsit meg kell piszkálni és reggelre már pogromon jár az esze a párizsis zsemle mellé. Ez egy ilyen nép.

Az antiszemitizmus alapja persze az irigység, mert ezek a nácik, ellentétben az antifasisztákkal, tehetségtelenek. Lehetnek sokdrámás sikeres színházi szerzők, lehetnek vezető színészek, lehetnek sikeres rendezők, ahogy a vérfarkas gének kiütköznek, rögtön elvesztik tehetségüket és alkalmatlanná válnak mindenre. Kiváltképp budapesti színházak vezetésére. Arra ugyanis csakis antifasiszta képes, lehetőleg zsidó származással, oderaber homoszexuális vonzódással. Egy heteroszexuális magyar bármikor megnáculhat.

 

A nem náciknak, az antifasisztáknak jár a színházi vezetés, járnak a költségvetési és önkormányzati százmilliók. De a náciknak, különösen a harmadik utasoknak, a népieknek semmi. Esetleg kötél. A nem náci színházi igazgató pedig onnan ismerszik meg, hogy jóban van Ascherral, Szikorával és utálja Orbánt.

Ebből is látszik, hogy az Új Színház előtti hakniból hiányzott Gyurcsány Ferenc és Vágó István, pedig az új pártjuk természetes közege az összegyűlt pár száz ember, az antifasisztákra és Ságvári Endrékre mindig számíthatnak a kétharmadnyi náci ellen.

Ugyanis az igazi probléma ez, hogy a nácik nagyon sokan vannak, és egy kétharmados náci hatalom ellen csak úgy nehéz felvenni a küzdelmet, kell valami esemény. Vágó István az új antifasiszta párt alakulása kapcsán kifejtette a távlati elképzeléseket az Indexnek adott interjúban. Ha nem sikerül az új pártot 2014-re rendesen felépíteni, akkor a Jobbik nak kell nyernie. Egy Jobbik-kormány után – aminek természetesen semmi esélye sincsen a Vörös Hadsereg, avagy a Wehrmacht hathatós támogatása nélkül – ugyanis akár akasztani is lehet. Egy igazi, vagy csak virtuális pogrom után ugyanis meg lehet regulázni ezt a kétharmadnyi nácit. Hogy soha többé ne jusson eszébe színházat, alkotmányt, működő államot létrehozni.


Forrás: MIÉP


 
Kapcsolódó linkek
· Több hír:
· Több hír: magyarifjusag


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
:

Szőcs Zoltán: Elillanó évek – Portréfilm Csurkáról –


Hír értékelése
Értékelés: 0
Szavazat: 0

Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Kapcsolódó rovatok


"A magyar vér oly nagy értéke Európának és a szabadságnak, hogy óvnunk kell minden cseppjét."


 
PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. A PHP-Nuke terméktámogatás nélküli szabad szoftver, amelyre a GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.25 másodperc