Welcome to Magyar Ifjúság

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Korszakváltás

Hírek

Oroszország Hangja


Filmajánló

Könyvajánló

MIÉP

Döglött aknák

Döglött Aknák


Csurka István: Deficit

Csurka István: Deficit


Írószövetségek harca

Csurka István: Írószövetségek harca


Portréfilm Csurka Istvánról

Csurka István: Eredeti helyszín

Új Színház

Új Színház


Csurka István lesz az intendáns Dörner György mellett

Földindulással kezdődne Dörner színházának tavaszi évadja

Dörner György és Pozsgai Zolt az EchoTv-n

Csurka István nyilatkozata + Tarlós István közleménye

Közlemény: a főpolgármester kéri Dörnert, ne alkalmazza Csurkát

Csorja Gergely:
A szakmaiság

Bucz Hunor:
Szívből örülök Dörner kinevezésének


Csorja Gergely:
Náci vagyok, valószínűleg ön is az


Bayer Zsolt:
Húsevő virág


Csorja Gergely: Terror

Dörner György az EchoTv-n

Videó: Fábry Sándor esete a toleránsokkal

Csurka István: Ascher Café

Függetlenség: A szakma

Dózsa László:
Szétrohad az elkorhadt nómenklatúra

Harsányi Gábor:
A fiatalság kiéhezett a magyar drámákra

Jövőnk.info: Mi a bajuk az idegeneknek Dörnerrel és Csurkával?

Csurka István: Színház

Bayer Zsolt: Új Színház

Demokrata-kör

Falusy Márton:
Az Amerikai Népszava újra akcióban:
„…megnyitják az első náci, nyilas színházat - potenciális gyilkosokat nevel”

Újjáéledő Bocskai Színpad


  
Csurka István nyilatkozata + Tarlós István közleménye
Dátum: 2011. December 15. Thursday, 18:25
Rovat: Csurka István
Csurka István

Tarlós István főpolgármester 2011. december 14-én felszólította Dörner György barátomat, az Új Színház általa korábban kinevezett igazgatóját, hogy elhatárolódva tőlem vonja vissza intendánsi kinevezésem a február elsejétől az igazgatása alá kerülő színházban. Ellenkező esetre nézve kilátásba helyezte még az igazgatói kinevezés visszavonását is. Körülbelül egyidejűleg tett nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy minderre azért kerül sor, mert én saját hetilapomban az európai értékrendtől eltérő írásokat teszek közzé.

Tekintettel arra, hogy a közönség ebből a nyilatkozat és utasítás özönből semmit sem ért, kötelességemnek érzem megvilágítani a hátteret.

Lapom két előző számában, a december elsejeiben és a december nyolcadikaiban is Soros György tevékenységével foglalkoztam, különös tekintettel a Magyarországra, a forint árfolyamára és a korábban titkosszolgálati eszközökkel is felderíteni ígért spekulációs tevékenységekre. A múlt heti számban feltártam Soros Györgynek az OTP bedöntésére tett sikertelen kísérletét, amelyért 500 millió forintra büntette a PSZÁF. Írtam a fontsterling elleni hasonló akciójáról, amely miatt Angliában nem szívesen látott személy és természetesen származásáról, amelyet ő maga is minden alkalommal hangsúlyoz. Ezeknek és más tényeknek alapján megállapítottam Soros György magyarországi tevékenységnek kétségtelen idegen célúságát.


A magyarság semmi jót nem várhat Sorostól, annak ellenére, hogy évtizedekig fenntartott itt egy jótékony célú alapítványt és sok pénz elköltött. Leszűrtem, hogy Soros György az izraeli és az amerikai zsidóság nagyhatalmú képviselője, spekuláns és mai nehézségeink mögött, a forint árfolyam súlyos ingadozásai mögött is az ő kezét kell keresnünk.

Miután ez a múlt heti írás most érkezett el hatóanyagként a Soros központokba megjelentek Tarlós előtt Soros emberei – esetleg maga is személyesen vagy telefonon és megfenyegették a főpolgármestert. Ez világosan kitűnik abból az ellentétből, amely az előző napokban tett Tarlós nyilatkozat feltétlen kiállása Dörner és az egész jövendő felállás iránt és a között kapkodóan, kényszeredetten fogalmazó nyilatkozat között, amelyet a Soros támadás után adott ki. Ez csak zavar és kapkodás, a kényszerített ember bevallhatatlan idegessége. Nem tudom, mivel és hogyan fenyegette meg Soros Tarlós Istvánt, de hogy súlyosan megfenyegette és kötelezte legfőbb magyarországi ellenfele, leleplezője, csekélységem elleni síkraszállásra, abban, mint a tárgykör avatott ismerője bizonyos vagyok.

Soros György még mindig nagyhatalom Magyarországon. Fenyeget, terrorizál, spekulál és dönt sorsok és identitások, sajtószabadság és cenzúra kérdéseiben.

Tarlós István tehát a Soros körök fenyegetéseinek nyomása alatt kérte Dörnertől intendánsi kinevezésem visszavonását, ami egyébként önmagában véve is képtelenség. Első perctől kezdve világossá tettem, hogy az irányításban nem akarok részt venni, intendánsi megnevezésem csak jelképes, csak tapasztalataimmal, gondolataimmal, mintegy a „vizek fölött lebegve” kívánok jelen lenni a színházban. Kinevezésem nincs, ennél fogva vissza sem lehet vonni. Attól eltiltani pedig, hogy ne járjak be az általam kezdeményezett színházba, csak úgy lehet, ha előzőleg elrendelik házi őrizetemet.

Ezen felül a Magyar Fórumról is ejtenem kell néhány szót, mivel Tarlós István nyilatkozatában ez is szóba kerül. Tarlós elégedetlen a Magyar Fórumban közölt írásaimmal. De csak most, amikor Soros megfenyegette. Előzőleg, amikor az ő főpolgármesteri kampányát és őt magát támogattam, amikor a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatokat bekeretezve eljuttattam az azt kérő szegény önkormányzatoknak, amikor a Fidesz politikáját és kétharmados győzelmét azzal segítettem, hogy lelepleztem a Jobbik Morvai Krisztinás talmiságát és a lap sok százezer ingyen példányával sikerült ezt a pártot három-négy százalékkal lejjebb csavarni és ezzel a kétharmadot elérni, akkor nem volt elégedetlen. Pedig akkor is „zsidóztam”, már amennyiben azokat a tényszerű leleplezéseket, amelyek a Soros-Konrád-Demszky-Kertész Ákos és manapság Ascher Cafés köröket illeti, annak lehet nevezni. Sosem támadtam senkit csak a származása miatt, tisztelem a vallásukat, fajukat, megvalló magyar zsidókat, de továbbra is le fogom leplezni a magukat a megnevezhetetlenségbe burkoló magyarelleneseket. Akik a legutóbbi cikkemben lévő becslésem szerint mindössze hatszázan vannak, de Soros révén mérhetetlen hatalom, befolyás birtokosai. Csodálkozom Tarlós Istvánon, hogy bele mer szólni egy író 1989. óta folyó következetes küzdelmébe, amelyet hetilapjában és havi folyóiratában folytat. De ugyanakkor meg is értem őt, mert a Soros fenyegetéseket nehéz elviselni és mint főpolgármesternek figyelembe kell vennie, hogy egy bizonytalan, megnevezhetetlen mennyiségű és a hatszázak által mindenkor mozgósítható orosz, ukrán, grúz, ír satöbbi címletű zsidó lakosságú város főpolgármestere, akiknek célja minél nagyobb életteret kisajátítani elsősorban a fővárosból. Csak ez a kényszer indíthatja őt megszabni, hogyan s mit írjak saját lapomban. Aminek egyébként semmi köze nincs színházi tevékenységemhez, tekintettel arra, hogy publicisztikákat még Loyd Webber zenével sem lehet eljátszani.

Mi hárman, akik az új Új Színházat működtetni akarjuk, kétségtelenül meg vagyunk torpedózva. Még nem süllyedtünk el, de elsüllyedhetünk. Ha ez bekövetkezik, abból nekem lesz a legkevesebb bajom, tekintettel koromra. Én addig is tudtam, hol élek, kik és milyen bírósági ítéletek alapján viszik el mindössze százezer forintnyi nyugdíjam felét. (Torgyán egykori jobbkeze, Boros Béla, maga Torgyán, Demszky, Bolgár György) Egy álommal több vagy kevesebb, ebben a korban már nem sokat tesz. Ha sehol nem fogják bemutatni Hatodik Koporsó című drámámat, amelyért ezt az egész színházat kezdeményeztem, hát nem fogják. Odaírom a többihez és a lelkem nyugodt marad, mert megírtam.

  Barátaimat azonban sajnálom, akik alkotó életkoruk teljében szenvednek hajótörést. Legnagyobb kára a Soros akarat diadalra jutásából azonban annak a magyar keresztény középosztálynak lesz, amelyik eddig csak csendesen figyelte a fejleményeket és most keserűen kell majd tudomásul vennie, hogy „fülke forradalom”, kétharmados többség, új alkotmány ellenére, nem ő a hatalom igazi birtokosa, hanem Soros György és az a hatszáz magyarellenes, akit szívem joga, hogy Ascher Cafénak, vagy Soros különítménynek nevezzek. Törvényt ezzel nem sértek. Soros egyébként éppen ezt a nemzeti keresztyén kiábrándulást szeretné elérni a főpolgármester terrorizálásával. Nem engem, nem Tarlóst, nem Dörnert akarja megbuktatni, hanem a kormányt és a magyar függetlenséget.

Ezt azért jó lenne figyelembe venni mindenkinek.

 

Solymár, 2011. december 15.


Tarlós István főpolgármester közleménye

Csurka Istvánt, mint drámaírót tisztelem, de az Országos Sajtószolgálaton keresztül kiadott nyilatkozata teljesen értelmezhetetlen, ezért nem kívánok és nem is fogok rá reagálni. Láthatóan egyáltalán nem érti, miről van szó.

Források:
mti.hu
mti.hu
mti.hu
mti.hu
MIÉP

 
Kapcsolódó linkek
· Több hír: Csurka István
· Több hír: magyarifjusag


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Csurka István:

Csurka István vezércikke a Magyar Fórum I. választási különszámában - Bevezetés


Hír értékelése
Értékelés: 5
Szavazat: 3


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Kapcsolódó rovatok

Csurka István

"A magyar vér oly nagy értéke Európának és a szabadságnak, hogy óvnunk kell minden cseppjét."


 
PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. A PHP-Nuke terméktámogatás nélküli szabad szoftver, amelyre a GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.72 másodperc