Welcome to Magyar Ifjúság

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Korszakváltás

Hírek

Oroszország Hangja


Filmajánló

Könyvajánló

MIÉP

Döglött aknák

Döglött Aknák


Csurka István: Deficit

Csurka István: Deficit


Írószövetségek harca

Csurka István: Írószövetségek harca


Portréfilm Csurka Istvánról

Csurka István: Eredeti helyszín

Új Színház

Új Színház


Csurka István lesz az intendáns Dörner György mellett

Földindulással kezdődne Dörner színházának tavaszi évadja

Dörner György és Pozsgai Zolt az EchoTv-n

Csurka István nyilatkozata + Tarlós István közleménye

Közlemény: a főpolgármester kéri Dörnert, ne alkalmazza Csurkát

Csorja Gergely:
A szakmaiság

Bucz Hunor:
Szívből örülök Dörner kinevezésének


Csorja Gergely:
Náci vagyok, valószínűleg ön is az


Bayer Zsolt:
Húsevő virág


Csorja Gergely: Terror

Dörner György az EchoTv-n

Videó: Fábry Sándor esete a toleránsokkal

Csurka István: Ascher Café

Függetlenség: A szakma

Dózsa László:
Szétrohad az elkorhadt nómenklatúra

Harsányi Gábor:
A fiatalság kiéhezett a magyar drámákra

Jövőnk.info: Mi a bajuk az idegeneknek Dörnerrel és Csurkával?

Csurka István: Színház

Bayer Zsolt: Új Színház

Demokrata-kör

Falusy Márton:
Az Amerikai Népszava újra akcióban:
„…megnyitják az első náci, nyilas színházat - potenciális gyilkosokat nevel”

Újjáéledő Bocskai Színpad


  
Kárpátalja visszacsatolása az országot a zsidó nyugathoz láncolná
Dátum: 2013. November 22. Friday, 13:00
Rovat: Hídfő
Hídfő
Litvánia, Lengyelország, Hollandia és Dánia külügyminiszterei felszólították az ukrán hatóságokat, hogy folytassák és gyorsítsák meg az európai uniós csatlakozáshoz szükséges reformok végrehajtását. Az európai külügyminiszterek ennek kapcsán a médiának is nyilatkoztak a Kijevben, Viktor Janukovics ukrán elnökkel tartott megbeszéléseket követően. A médiának nyilatkozó Radoszlav Szikorszki lengyel külügyminiszter szerint a megbeszélésen a külügyminiszterek kifejtették véleményüket Ukrajna és az Európai Unió viszonyával kapcsolatban. Ukrajna meghívót kapott az "európai családba", ahogy ők mondják.

A lengyel külügyminiszter kifejtette, hogy Ukrajna felvétele az Európai Unióba garantált, az uniós tagállamok külügyei "nyomást fognak gyakorolni" Brüsszelre ezügyben. A litván külügyminiszter szerint pedig még a Vilniusban, novemberben tartott "Keleti Partnerség" csúcstalálkozót megelőzően kézzel fogható eredményt lehet elérni. Azzal azonban mindkét fél - az európai külügyek és az ukrán kormány is - tisztában van, hogy ez a "nagy lehetőség" valójában fenyegetés Ukrajna területi egységére nézve.


A valós helyzet azonban az, hogy jelenleg Ukrajna van egyre fokozódó nyomás alatt. Ez a megbeszélés ugyanis úgy nézhetett ki, hogy Janukovics tisztában van vele, Ukrajna vagy csatlakozik az Európai Unióhoz, vagy darabokra szakad. A nyugati politika részéről ez a lehetőség már alaposan elő van készítve: a CIA megtette az előkészületeket egy NATO protektorátus létrehozására az ukrán-magyar határon. Ha az ukrán politika a helyes irányba megy, és nem hajtanak fejet Brüsszel nyomásgyakorlása előtt, az esetben az ország több részre fog szakadni.

A CIA könnyedén leszakítaná Ukrajnáról a maga érdekeltségét, amit a nyugati tömbhöz csatolnának. Ez a terület pedig - részben - Kárpátalja. Ha Ukrajna visszautasítja az együttműködést az Európai Unióval, Brüsszel a magyar-kártyát fogja kijátszani legelőször. A határon túli magyarság képviseletei közt pedig hemzsegnek a CIA ügynökök, a megfelelő pillanatban mind egytől egyig az ország európai integrációját fogja támogatni. Az már csak a ráadás, hogy ebben az Ukrajnát szétszakító paktumban az addigra kormánykoalícióként működő Fidesz-Jobbik összeborulás lenne a fő nyertes, amely eredményként tudná felmutatni Kárpátalja visszacsatolását Magyarországhoz. A nemzeti radikálisok őrjöngenének örömükben, az Orbán-kormány pedig bejelentené, hogy "történelmi jelentőségű dolgot vittek véghez, megkezdődött a magyarság újraegyesítése". Ukrajna orosz kisebbsége szintén nagy valószínűséggel leszakadna az országról. Többek között ezekre gondolhat Viktor Janukovics, amikor udvariasan fogadja az uniós külügyminisztereket.

Van azonban egy másik alternatíva, ami szintén Ukrajna darabokra szakadásával végződik. Az ukrán kormánynak megvan rá a lehetősége, hogy az Európai Unió kiszolgálása helyett a posztszovjet országok vámuniójához csatlakozzon, ami hosszú távon az ország fellendüléséhez vezethet. Ebben az esetben csak a magyarlakta területek szakadnak le az országról. Nem csak a CIA lesz a felelős emiatt, hanem a mindenkori ukrán kormány, ami Kárpátalján szándékosan középkori állapotokat tart fenn, hogy a magyar kisebbség számban megfogyatkozzon és végül eltűnjön. Kárpátalja egy olyan gócpont, amit a Nyugat fel fog használni Ukrajna destabilizálására, ha a kormány elutasítja az Európai Unióval és a NATO-val való együttműködést.

Egyetlen lehetősége van az ukrán kormánynak arra, hogy elkerülhesse az ország darabokra szakadását. Ez pedig a posztszovjet vámunióhoz történő mihamarabbi csatlakozás, és a kárpátaljai magyarság életkörülményeinek gyors javítása. Ha ezen az úton indulnak el, Ukrajna megőrizheti területi egységét, és Magyarországnak is lehetősége lesz a vámunióhoz való csatlakozásra - ami Ukrajna számára a "magyar-kérdést" megoldja, a kárpátaljai magyarság számára pedig az ukrán-kérdést oldja meg anélkül, hogy a NATO csapatok ellepnék az újrarajzolt ukrán-magyar határt.

Vannak az Európai Uniónak olyan tagállamai, amelyek végiggondolták ugyanezeket az alternatívákat, és éppen emiatt támogatják Ukrajna európai integrációját. Titus Corlatean román külügyminiszter szintén kifejezte, hogy országa támogatja Ukrajna európai integrációját.

Miért támogatja a román külpolitika Ukrajna csatlakozását az európai gazdasági térséghez? Románia szintén tisztában van vele, hogy az első két alternatíva Ukrajna területi egységének megbomlásával végződik. Az ukrán-magyar határon létrehozott NATO-protektorátus keleten pedig Moldovában folytatódik, amit Románia NATO támogatással visszakapna, sőt, a térségi káosz miatt még többet is.

Mindezek ellen pedig fel kell emelni a szavunkat. Egyrészt mert határozottan fel kell lépnünk az ellen, hogy a magyarságot a nyugati érdekek bábjaként egy ország darabokra szakításában eszközként felhasználják. Fel kell lépnünk az ellen, hogy a Magyarországon kormányszinten működő maffia egy magyarlakta terület visszacsatolását saját hatalmának megőrzése érdekében CIA támogatással véghez vigye, és ezzel Magyarországot és magyarságot hosszú távon a nyugati tömbben - a süllyedő hajón - tartsa.

Az ukrán hatóságokon most mind nagyobb a felelősség, és egyre nagyobb a felelősség a kárpátaljai magyarság vállán is. Az ukrán hatóságok felelőssége, hogy a kárpátaljai magyarság politikai képviseleteit egyszer-s mindenkorra megtisztítsa a CIA ügynökeitől, akik a térség destabilizálásán dolgoznak és céljuk eléréséhez most minden eddiginél közelebb jutottak. A kárpátaljai magyarság felelőssége pedig, hogy a pártokat számon kérje a nyugati integrációval kapcsolatos állásfoglalásokért, és fokozott nyomást gyakoroljon a magyar politikai szervezetekre, hogy Ukrajna posztszovjet vámuniós csatlakozása mellett foglaljanak állást. Ez egy olyan történelmi helyzet, amiben a magyarság érdekének képviseletében nem a magyarországi, hanem a kárpátaljai magyarságnak kell utat törnie, és egyben ők képviselhetik a jövő hungarizmusának frontvonalát is. A magyarság érdeke a jelenkorban, hogy Magyarország a nyugati érdekszférából minél hamarabb elszakadást nyerjen, ehhez az átmenethez pedig a posztszovjet vámunió és az Oroszország által vezetett eurázsiai integráció ideális alapot biztosít. Ha a kárpátaljai magyarság a nyugati integráció mellett foglal állást, az azon kívül, hogy a térség stabilitását megbontja, nem csak Magyarországot, de a magyarság egészét is a hanyatló Nyugathoz láncolja.

Kárpátalja helyzete az ukrán médiában látható propagandával ellentétben nem valamiféle "orosz gyarmatosítással", hanem a CIA több évtizedes aknamunkájával hozható összefüggésbe, ami elősegítette, hogy a kárpátaljai magyarság az ott uralkodó közállapotok miatt érzelmileg kompromittálható legyen és könnyedén az európai integráció felé lehessen fordítani, vagyis "trójai falóként" lehessen felhasználni a magyar kisebbséget Ukrajna zsarolására és az ukrán külpolitika sakkban tartására.

Ebben a helyzetben nem csak Ukrajna sorsa, de Magyarország jövője is a kárpátaljai magyarság politikai állásfoglalásán múlik. Ennek megfelelően törekedni kell a magyar politikai képviseletek nyugati ügynököktől való megtisztítására, vagy ha az nem megy, olyan politikai szervezet formálására, ami Ukrajna vámuniós csatlakozását elősegíti - mert ezzel nem csak Ukrajna számára, hanem Magyarország számára is kaput nyitnak a posztszovjet integráció felé. Magyarországon a rendszerváltás pedig csak akkor lehetséges, ha azzal egy radikális külpolitikai váltás is bekövetkezik, mert ahogy a kárpátaljai politikát is, a magyarországi politikát is a CIA mozgatja.Forrás: Hídfő

 
Kapcsolódó linkek
· Hídfő
· Több hír: Hídfő
· Több hír: magyarifjusag


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Hídfő:

A zsidó világuralom egyetlen ellenszere Oroszország


Hír értékelése
Értékelés: 5
Szavazat: 8


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Kapcsolódó rovatok

Hídfő

Ehhez a hírhez nem lehet hozzászólni.
"A magyar vér oly nagy értéke Európának és a szabadságnak, hogy óvnunk kell minden cseppjét."


 
PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. A PHP-Nuke terméktámogatás nélküli szabad szoftver, amelyre a GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.10 másodperc